سوال اولش زیستش رو دیدی همون استخوان زندزیرین:n04: خیلی خفن بود:n05:نقل قول:
Printable View
سوال اولش زیستش رو دیدی همون استخوان زندزیرین:n04: خیلی خفن بود:n05:نقل قول:
بچه های تجربی خسته نباشید:n18: کنکور چطور بود؟ لولوی کنکور شما رو نخورد؟!:n02:
ادبیات متوسطنقل قول:
عربی و دینی آسون
زبان متوسط
شیمی متوسط
زیست سخت
مریاضی متوسط
فیزیک آسون
دوستان من یه سوالی دارم
وقتی می گن مثلا فلان دانشگاه فلان رتبه رو می خواد سهمیه رو می گن یا رتبه ی کل رو؟
بعد این گزینه دو و قلم چی که تخمین میزنن رتبه ی کل رو می گن یا سهمیه رو؟
سلامنقل قول:
1.رتبه ی سهمیه مد نظره
2.تخمین رتبه هم , رتبه ی سهمیه رو میگه . (تخمین رتبه ی گزینه 2 فکر میکنم منطقی تره)
موفق باشید
آقا من دیشب دقیقه 90 رفتم کارت ورود به جلسه رو گرفتم ! ساعت نزدیک 12 شب بود دیگه ...
من فک کردم از روز قبل دیگه نمیشه پرسیدم رفتم گرفتمش بالاخره ...
40 تا سوال بیشتر جواب ندادم :دی
اونم نصفش فقط زبان انگلیسی رو جواب دادم :دی
اما منی که 1 دونه تست کار نکرده بودم و رفتم سر جلسه فهمیدم این کنکورو مردم الکی گنده میکنن ...
زیادم مااااالی نبود ...
1 ماه قبلش درس بخونی دانشگاه مورد نظرت قبول میشی ...
!نقل قول:
برادر با احتساب مدارس تیز هوشان ؛ نمونه دولتی و مدارس سطح بالا که حدود 3 , 4 سال متوسطه رو سطح بالا کار میکنن ....
شما میخوای با یک ماه خوندن پزشکی تهران رو بیاری؟
شخصی که از اول دبیرستان داره درست و حسابی میخونه و آیندش رو توی درس میبینه مسلما خیلی از شخصی که 1 سال هم بیکار هست و میخواد درس بخونه جلوتره.
یه بنده خدایی به امید قبولی پزشکی شیراز یا جا های خوب دیگه چند سال درس میخوند و کنکور میداد ... میگفتن سوالات مشتق و ... با نگاه میزنه ولی دست آخر ظاهرا نتونست رشته مورد نظرش رو قبول شه. و رفت یه رشته دیگه.
.......................................
یه توضیح اجمالی درباره سهمیه و.. میدمنقل قول:
وقتی می گن مثلا فلان دانشگاه فلان رتبه رو می خواد سهمیه رو می گن یا رتبه ی کل رو؟
منطقه 1 مربوط به مدارس سطح بالا و خوب شهر ها شهرستان ها میشه ...
منطقه 2 مدارس معمولی و دولتی شهر ها رو در بر میگیره به طور معمول...
منطقه 3 هم مدارس مناطق محروم و مدارس روستا ها رو به طور معمول در بر میگیره.
حالا اگر دفترچه رو بخونی دقیقا متوجه میشی نحوه پذیرش به چه صورت هست اما به عنوان مثال اگر شما برای پزشکی تهران رتبه 500 منطقه 1 رو باید بیاری میتونی با رتبه 900 منطقه 2 یا رتبه 1200 منطقه 3 پزشکی تهران قبول شی. ( صرفا مثال بود ... نه آمار دقیق.)
:n09: خداییش پیش بینی ام دقیق نبودنقل قول:
دوستان میشه راهنمایی کنید ؟
من الان از سر جلسه کنکور زبان میام . زبان تخصصی که من زدم رو شک ندارم تو حوزمون حد اقل کسی نزده باشه ! 69 تا زبان تخصصی از 70 تا . در بدترین شرایط دیگه بالای 85 .! اونور هم ادبیات معارف و زبان عمومی بالای 80 . عربی 30 :n15:
با این درصدا من چه رتبه ای میارم ؟
خودم فکر میکنم زیر 100 . درسته ؟
و سوال اصلی . من اصلا به حقم تو ریاضی نرسیدم . من همه میگفتن زیر 500 باید بشی - سنجش زیر 1500 -ولی سر اختصاصی های ریاضی حالم بد بود گند زدم ! به نظرتون من بمونم سال دیگه دوباره ریاضی بدم تا رتبه ی واقعی بیارم یا همین زبانو برم ؟ مشکل اینه که همه میگن زبان پیشرفت نداره ! درسته ؟
---------
لطفا دوستا زاهنمایی کنن .
ولی فکر کنم منطقه 1 مربوط به تهراننقل قول:
منطقه 1 مربوط به مدارس سطح بالا و خوب شهر ها شهرستان ها میشه ...
منطقه 2 مدارس معمولی و دولتی شهر ها رو در بر میگیره به طور معمول...
منطقه 3 هم مدارس مناطق محروم و مدارس روستا ها رو به طور معمول در بر میگیره.
منطقه 2 مربوط به مراکز استان ها
منطقه 3 هم شهرستان ها و غیره
از کجا تشخیص میدن یه مدرسه سطح بالاس یا متوسط؟:n02: