مورینیو :" فوریه برای ما مشکل تر از بارسلوناست "
خوزه مورینیو اعتقاد ندارد که ماه فوریه و برنامه اش برای قطعیت کار لالیگا ، به سود تیمش است . مربی پرتغالی رئال مادرید گفت که برای تیمش ، دومین ماه سال ، مشکل تر از بارسلوناست .
مربی پرتغالی گفت :" فوریه شاید برای ما مشکل تر از بارسلونا باشد . برابر لوانته بازی می کنیم که در رده چهارم جدول است ، راسینگی که حال ریکاوری است ، رایو که یکی از پدیده های تورنمنت است و اسپانیول که می خواهد به اروپا برسد ... شماری از بازیها را در فوریه داریم که بعید می دانم تیم دیگری کاری مشکل تر از ما داشته باشد . "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو در مورد تغییر رفتار کریستیانو در بازیهای اخیر که پس از هو شدن در برنابئو ، بیشتر در خدمت تیم است گفت :" این جا ما برای سوت ها و تشویق ها کار نمی کنیم چرا که چیزهای مهمتری برای تیم وجود دارند . تیم نیاز دارد که همه قوایش در آن باشند . طبیعی است که مهاجمان ، فرهنگ تدافعی بودن نداشته باشند ، پس باید آنها را از این حیث بهتر کنیم . کایخون در ذات خود کارهای تدافعی را داشت اما بقیه خیلی بهتر شده اند . "
در مورد لوانته که تنها تیمی است که به جز بارسا توانسته آنها را در این فصل شکست دهد گفت :" شایستگی هایی دارند . نه تنها به خاطر بردن آن بازی ، بلکه به خاطر جایگاهشان در ماه فوریه . در اکتبر یا نوامبر هیچ کس فکر نمی کرد که آنها تا این جا بتوانند که در این جایگاه بمانند و اگر به این روند ادامه دهند ، تا پایان بین رده های چهارم تا ششم می مانند . یک کار تاثیر گذار از سوی بازیکنان ، مربیان و باشگاه صورت گرفته است . "
در مورد بازی فردا گفت که بستگی به شرایط ، شاهین دقایقی بازی می کند :" او کمی بهتر شده است . فردا برای دومین بازی پیاپی روی نیمکت خواهد بود . برابر ختافه تصمیم گرفتیم که تعویض های دیگری داشته باشیم . فردا بسته به شرایط بازی می بینیم که او بازی خواهد کرد یا خیر . "
در مورد بحث های مطبوعات پیرامون رفتنش هم صحبت کرد . مورینیو از این شایعات ناراحت می رسید و گفت :" فکر می کنم که جوابم را می دانید . شما باید این سوال را از منابع خودتان بپرسید . ناشناس هایی که خودتان ادعا می کنید و برای من خیالی هستند . بحث دیگری ندارم . " در پاسخ به شایعات در مورد فن پرسی هم به تکذیب خود بازیکن در صفحه توئیترش رجوع کرد .
وقتی بحث به عملکرد خوب زوج کاکا و اوزیل در کنار هم رسید هم پاسخ مورینیو تند بود :" من حافظه خوبی دارم و انتقادات خودتان و همکارانتان در سال گذشته را وقتی برابر آلمریا و لاکرونیا به این زوج بازی دادم ، فراموش نکرده ام . اما مطبوعات این جا همین طوری هستند ، مثل آب دریا . می آیند و می روند ، می روند و می آیند . "
در این باره که آیا تصمیم کاپلو برای استعفا از تیم ملی انگلیس درست بوده یا نه گفت :" نظری ندارم . مربیان بیکار زیادی هستند که دوست دارند که در مورد کار من و رئال مادرید نظر دهند اما من کسی هستم که دوست ندارم در مورد چیزی که مربوط به من نیست صحبت کنم . "
مورینیو در ادامه گفت که "فرقی ندارد که فینال کوپا در کجا باشد " و در مورد تبلیغات توهین آمیز شبکه های فرانسه که ایکر در یکی از آنهاست گفت :" نیازی نیست که نگران باشیم چرا که ایکر 500 بار کنترل دوپینگ در دوران فوتبالش شده و هیچ وقت تستش مثبت نبوده است . "
در پایان مورینیو ، خودش را از نظرات پارامس ، سخنگویش در صفحه توئیترش ، مجزا دانست :" من هیچ کاری با توئیتر ندارم . او فردی است که برای من کار می کند اما زندگی و نظرات خودش را دارد و مشکل من نیست . همین طور باید بگویم که صفحات فیس بوکی که به من نسبت داده می شوند جعلی هستند . من هیچ صفحه ای ندارم چرا که خوشم نمی آید و سنتی هستم . "
منبع:مرجع اخبار رئال
(من تو اینترنت صفحه ای ندارم و ازین چنگولک بازیا خوشم نمیاد:31:)
عمو خوزه آقایی:31:
خیلی جملاتش باحاله و خیلی باش حال میکنم:20: