می تونید برید توی control panel و توی بخش تنظیمات mouse احتمالاً توی اون قسمت بتونید غیر فعالش کنید (برای من که این جور بود)نقل قول:
Printable View
می تونید برید توی control panel و توی بخش تنظیمات mouse احتمالاً توی اون قسمت بتونید غیر فعالش کنید (برای من که این جور بود)نقل قول:
اقایون کمک اورژانسیه
یکی از دوستام لپ تاپش رو میخواسته درایور وایرلسش رو نصب کنه ولی وقتی نصب کرده دیگه ویندوز بالا نمیومده..یعنی تا قسمتی که یوزر و پسورد رو باید وارد کنه ویندوز میره و ریست میشه..!!!
میگفت تونسته ویندوز رو توی حالت Safemod اجراش کنه حالا به نظرتون باید چیکار کنه ؟ ویندوز رو ری استور کنه؟؟ یا ریپایرش کنه؟ از sfc /scannow استفاده کنه چطوره؟اطلاعات هاردش و اینا براش مشکلی پیش نمیاد..لطفا هر راحی به نظرتون میرسه بگین..ممنون
راستی یه سوال دیگه..چطوری میشه وایرلس لپتاپ رو نصب کرد؟
مثل همون ویندوزه رو سیستمامون یا فرق داره؟ممنون میشم برام توضیح بدین!!!
sfc مشکلی برای اطلاعات هارد پیش نمی آره و در ضمن فکر نکنم مشکل رو هم حل کنه. اگه بتونه restore کنه بهترین حالته که اون هم تا جایی که restore point هستش تغییرات به عقب بر می گرده. repair هم گزینه آخره (البته بدون در نظر گرفتن نصب مجدد ویندوز!:31:) که توی این مورد هم اطلاعات هارد سر جاش هست. البته اگه اطلاعاتی توی درایو c داره بهتره از اونجا برداره.نقل قول:
مثل بقیه درایورها یک فایل نصب داره که اجراش می کنی.نقل قول:
به نظرتون ویندوز رو نصب کنه بهتره یا ریپایرش کنه؟راستی نصب ویندوز روی این لپ تاپها مثل pc خودمونه یا دردسر داره؟ریپایرش چطور؟نقل قول:
fc مشکلی برای اطلاعات هارد پیش نمی آره و در ضمن فکر نکنم مشکل رو هم حل کنه. اگه بتونه restore کنه بهترین حالته که اون هم تا جایی که restore point هستش تغییرات به عقب بر می گرده. repair هم گزینه آخره (البته بدون در نظر گرفتن نصب مجدد ویندوز!) که توی این مورد هم اطلاعات هارد سر جاش هست. البته اگه اطلاعاتی توی درایو c داره بهتره از اونجا برداره.
به نظروتون اگه اون درایور رو درست نصب کنه مشکل ویندوز حل میشه یا نه؟
اگه ویندوزتون ارجیناله که یا recover کنید یا repair ولی اگه از همین ویندوزای خودمونه :31: از اول نصب کنی بهتره.نقل قول:
ممکنه اگه درایور رو درست نصب کنه یا کلاً حذفش کنه مشکل حل بشه.
ممنون
میشه بپرسم از کجا بفهمه ویندوزه ارجیناله؟
راستی میشه بگین چطوری ریکاورش باید کرد؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
سلام دوستان
"یه مشکل تازه"
من ویندوز اکس پی نصب کردم رو لپ تاپ
گرفتم درایوراشو نصب کردم که مشکلی نداشت (-کارت صدا و -وایرلس و بلوتوث)
لپ تاپ رو ریستارت کردم ویندوز هرچی خط هاش پر میشه چیزی بالا نمیاد
گفتم بی خیال دی وی دی ریکاوری رو گذاشتم دیدم اینم بعد لود کردن ستاپ تو فضای کنسول وقتی خطش پر میشه که فضای ستاپ بیاد بالا اینم هر چی پر میشه چیزی بالا نمیاد و "فقط خطش پر میشه"
اصلا چیزی رو دیگه بالا نمیاره "هیچ ویندوزی رو"
احتمالا برای یکی از درایورها بوده که زده ....تو لپ تاپ
دوستان دستم به ....تون مشکل از کجاست
با سلام
یه سوال داشتم اونم اینه یه لپ تاپAcer TM 4002دارم می خوام رمش رو به یک گیگ افزایش بدیم هزینش در حدود چقدر میشه.