سلام
من ترنسفر کردم ! این چرت و پرت ها که Trinty گفت هم نبود:n02:
ادد کنید تنهام !
Hunters Hunter
Printable View
سلام
من ترنسفر کردم ! این چرت و پرت ها که Trinty گفت هم نبود:n02:
ادد کنید تنهام !
Hunters Hunter
الان منم میام پشتت :n02:نقل قول:
سلام
من ترنسفر کردم ! این چرت و پرت ها که Trinty گفت هم نبود
ادد کنید تنهام !
Hunters Hunter
نمیدونم این 1G0D به ما این گفت.....
این ارور میده نمیدونم چه مرگش
Status: Transfer failed. You will be able to continue playing in the current region(Europe Nordic and East.) Your account balance has not been debited. Your account has not been activated on the new region (Europe West.)
Reason:Your account name is unavailable on the destination region (Europe West.) You will not be able to transfer there at this time.
ببین واسه اینه که User Name اش تو اونجا هست!
اگه Summoner Name اش باشه دفعه اولی که میری تو عوضش می کنی !
اره درست مال شباهت یوزر :n01: الان با 1G0D صحبت کردم همه گفت خودشم انقال داده دیگه
یک اکانت دیگه ساحتم همه مشخصات میده به اون میام فقط win موارد دیگه میپره چمپ لول ران که خریدم میمونه
از rating خلاص میشم و Sumername :n10:
12/23 loss
دستش درد نکنه 1G0D
ولی واقعا ستم ها ادم با 2K وین داشته باشه همه بپره :n29:
احمد دست اول زدی چطور بود؟! نوب بودن ؟! :n10:
Summoners Rift سبكش Moba و تا 5v5 رو ساپورت ميكنه! درسته؟نقل قول:
The Twisted Treeline سبكش Moba و تا 3v3 رو ساپورت ميكنه! درسته؟
Dominion و Proving Grounds سبكشون چيه و هركدوم تا چندنفر پلير رو ساپورت مي كنند؟
پ.ن: بريد تو گوگل ترنسليت و بزنيد proving grounds :n09:
وااااااااای :n08::n08::n08:نقل قول:
گوگل قاط زده :)))))))))
حاج احمد خوش گذشت wast? aram!:n10:نقل قول:
دیشب یه اموزشی taric رفتم چه حالی داد:n02:
اه اه واقعا که پشتیبانی riot یخ سنگ میکنه تا جواب بده فردا کریس شروع میشه دیگه فکر کنم بره بعد 6 جان تا اکانت انتقال بدن .....
EA و بلیزارد پشیبانی تجربه کردم زمین تا اسمون فرق دارن مخصوص EA که کلا Live پاسخ میده ....
احمد از تجربه این مدت بگو چطور بوده West?!
تجربه من که الان تو لول پایین بود احساسم این که تو West بیشتر تیمی تر بازی میکن ولی تو East اصلا اینارو کمتر مواجه میشه تقریبا east تکرو solo و فردیی میرن
اون اکانت که احمد دادی اپ کنم بعد اون به این نتیجه رسیدم ...
جات خالی دیشب یه Aram ساختیم 23 بار Leave دادن ! (دقیق گفتم...) بعدشا بازی رو بستم رفتیم نرمالمون رو بازی کردیمعا:دی
Role های بازی رو خیلی رعایت می کنن این 10 تا بازی ای که کردم هر 5 تا Role کامل بود ... دمشون گرم ... حالا Ranked بازی می کردیم اونور 3 تا Mid داشتیم 2 تا Sup !
علی جان Heal هات چه قدر قشنگ بود :دی نه Ult ای زدی نه جونی پر کردی یه XP بگیر بودی فقط :n02:
ولی جدا پینگ دیشب خیلی بد بود وگرنه بهتر بازی می کردیم ...
سلام به بچه های ایرانی من حدود 2 ساله LoL بازی میکنم Elo 1750 ایدی هاتونو اعلام کنید Team Ranked بزنیم