من comodo که دارم رو خواستم نصب کنم روی ویندوز سون 64 بیتی نصب نشد نسخه 64 بیتی رو از کجا بگیرم؟؟؟؟ چون روس ویندوز سون 32 بیتی نصب میشه ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه
Printable View
من comodo که دارم رو خواستم نصب کنم روی ویندوز سون 64 بیتی نصب نشد نسخه 64 بیتی رو از کجا بگیرم؟؟؟؟ چون روس ویندوز سون 32 بیتی نصب میشه ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه
اینترنت سکوریتی با معمولی چه فرقی داره
این نسخه ی اینترنت سکوریتی استنقل قول:
و این هم نسخه ی فایروال استکد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cfw_installer_x64.exe
اینترنت سکوریتی دارای فایروال است,اگر با اینترنت سر و کار دارید حتما اینترنت سکوریتی نصب کنیدنقل قول:
با سلام
یک سوال : آیا به نظر شما این تنها حمله صورت گرفته به کومودو بوده(فرضاً در یکسال اخیر)؟؟؟نقل قول:
با توجه به اینکه کومودو مورد حمله قرار گرقته و تو دفع حمله ناموفق هم بوده ، به نظر اساتید همچنان میشه به فایروال کمودو اعتماد کرد ؟ من نمیدونم عوضش کنم یا این قضیه به فایروال کمودو ربطی نداره ؟
متوجه سوال من شدید؟؟
اینگونه حملات بارها و بارها انجام میشه، و هکرها و سازمانهای جاسوسی (حالا از هر کشوری) دایماً در حال
تلاش برای اینگونه نفوذها هستند. . .ولی چون قادر به نفوذ نمیشوند خبری هم منتشر نمیشود.
من مطمنم بارها و بارها کومودو و سرورهایش مورد حمله انواع و اقسام حملات هکری چه از نوع ساده و جوجه هکرها بگیر ،تا حملات پیچیده و سازمان یافته قرار گرفته چه حملاتی از این دست و چه سایر حملات برای مقاصد دیگر؛ و همینطور که میدانید امنیت 100 درصد نیست. . .
ضمناً : مگه کومودو برای دفاع ،از فایروالی خانگی ساده که ماداریم استفاده کرده؟؟!!!
بگذریم. . . .
چون به نظرم ما داریم از نرم افزار امنیتی خانگی کومودو استفاده میکنیم ،و این دو مقوله به نظر من به هیچ وجه ارتباط مستقیمی با هم ندارند.
قضیه چند ماه پیش کسپر را که یادتان هست. . .
========
لینک دانلود نسخه 64 بیت با حجم تقریبی 36MB:نقل قول:
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
ضمنا برای آپدیت آفلاین هم از همان فایل bases.cav که روی ویندوز 32 بیت دارید استفاده کنید.
========
خیلی ساده میگم: فایروالنقل قول:
از کومودو میتوان به عنوان یه محصول قابل اطمینان در مقابل ناد 32 اینترنت سکویریت استفاده کرد ؟
نقل قول:
قضیه چند ماه پیش کسپر را که یادتان هست. . .
درودنقل قول:
با نهایت احترام خدمتتون عرض کنم سایت کسپر در 10 اکتبر سال 2010 هـک شد و به صفحه دانلود یک انتی ویروس تقلبی تبدیل شد
ولی...
خودتون بهتر از من میدونید نه کسپر ماله منه نه کمودو ماله شما
اما حق>>>
کسپر فقط دو تا 3 ساعت در این حالت بود!!
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
...................................
و امضا های دزدیده شده رو باطل کرد!!
برای کسپر هم مسائل زیادی پیش اومده
مثلا دزدیه شدن کد موتور ورژن 8 !! همونطور هم که میدونید کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
..............
ولی.......
حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
سلام .
ممنون می شم اگه یه اموزش جامعی از فایروال کودو داشته باشید لینکش برام بزارید.
اگه نبود آموزش در مورد جایی که برنامه ها block یا alow می شن .
سلام عزیزنقل قول:
این تاپیکو نگاهی بندازی بد نیست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
سلام جناب wordship
احتمالا نمیخواهید که ما بابت این به کسپر احسنت بگیم؟؟نقل قول:
کسپر فقط دو تا 3 ساعت در این حالت بود!!
ضمنا اون حمله اینقدر تابلو بود که بعد چند ساعت لو بره.
====
22 مارچ اعلام کرد.؛ فهمیدن با اعلام کردن در رسانه ها ،فرق داره.شاید یکی از دلایلش این بوده که خواسته شرکتهای دیگه پچ امنیتی بنویسند... شاید کارشون اشتباه بوده شاید هم . . . بگذریم.نقل قول:
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
ضمنا من اصلا قصد مقایسه این دو حمله را با هم ندارم و دلیل نوشتن اون جمله را پایین میگم.
=====
خوب؛ من دقیقا نظرم اینه که گاهی این مسایل ربطی به نرم افزاری که ما داریم از این شرکتها استفاده یکنیم نداره.و البته گاهای همنقل قول:
برای کسپر هم مسائل زیادی پیش اومده
میتونه مربوط باشه.ولی در مورد -- سایت کسپر و این دزدی از کومو شده ،حداقل بنده چنین چیزی نمیبینم.
یعنی نظرم اینه که : اگه همون زمان کاربری بدلیل -- سایت کسپر. آنتی ویروس کسپر را از سیستمش حذف کرد کاملا اشتباه کرد.
واسه همین اون جمله را نوشتم.:11:
====
البته با شما موافقم.ولی خوب شاید هم از جایی !!!! کمک گرفته باشن.نقل قول:
ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
خوب البته واضح است که هکرها موفق عمل کردند.و کومودو بعد از نفوذ متوجه شد.دقیقا مثل -- سایت کسپر ،که کسپر هم متوجه نشد.نقل قول:
بدون اینکه متوجه بشه
سلام پست دوم همین تاپیک آموزش کاملی از فایروال کمودو استنقل قول:
برای allow و block هم در قسمت فایروال Define a new blocked application و Define a new trusted application برنامه را انتخاب کنید و اوکی رو بزنید,صفحات قبل را هم مطالعه کنید دوستان کامل تر توضیح دادندکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5164973&postcount=2