هادی جان شما اول Perfab بساز بعدش از Package بگیر. گرفتین Package یک تیک داره که همه زیر مجموعه هاش انتخاب می کنه اون بزن .اگر نشد دوباره امتحان کن چون یکم این قسمت یونتی یکم قاطعی داره.
Printable View
هادی جان شما اول Perfab بساز بعدش از Package بگیر. گرفتین Package یک تیک داره که همه زیر مجموعه هاش انتخاب می کنه اون بزن .اگر نشد دوباره امتحان کن چون یکم این قسمت یونتی یکم قاطعی داره.
جواب این دوستمون رو منم دادم ولی چون آقا پرویز همزمان جواب دادن ، ادیت کردم
دستتون درد نکنه مشکل حل شد
:n12::n12::n12:
من با تنظیم رزولیشن فایل خروجی مشکل پیدا کردم :(
من یه رزولیشن بیشتر از 1600 میخوام، اما قبول نمیکنه !
میخوام یه پنجره ای بسازم که ابعادش 2000x800 اینا باشه، تا وقتی اجرا میشه یه قسمتیش توی صفحه نمایش دیفالت و یه قسمتش توی صفحه نمایش extend بیوفته
اما هر کارش کردم بیشتر از رزولیشن 1600 نتونستم داشته باشم :(
کلا با این قسمت رزولیشن توی unity مشکل دارم
یه موقع رزولیشنو اعمال میکنه یه زمانیم اصلا نه انگار بش گفتم ابعادش چقدر باشه !!
:n12:
[ کلا برای اینکه بتونم دو تصویر داشته باشم و یکیش توی مانیتور اولم نمایش داده شه و یکی دیگه توی extend پیشنهادی دارید ؟ ]
ممنونم :n16:
دوستان سلام
یه خروجی برای اندروید گرفتم ولی فریم ریت رو 13 میزنه ، با اینکه کد ها رو خیلی بهینه کردم و صحنه هم اصلا شلوغ نیست .
خروجی رو روی گوشی اندروید تست میکنم نه شبیه ساز.
برای خروجی اندروید تنظیمات استانداردی وجود داره که فریم ریت معمولی " بین 30 تا 50 "بده ؟
ممنون
من یه مشکلی با prefab ها دارم.
همه آبجکت های بازیمو پریفب کردم.
و مرحله ها رو طراحی کردم.
حالا مثلا یه پریفبم رو تغییر میدم و بهش پارتیکل اضافه میکنم.
تغییرات توی پریفب اعمال میشه و اگه از اون پریفب توی صحنه بزارم بازم تغییرات انجام شده.
ولی مشکل اینجاس که توی مرحله هام تغییرات به این پریفب ها داده نمیشه :n03:
یعنی از اول باید بسازم ؟
دوستان بسته ای اموزشی از unity هست که از 0 تا 100 اموزش داده باشه چون من یه مدتی unity کار می کردم اموزش ها خیلی کم بود ولش کردم حالا دوباره دوست دارم به صورت جدی کار کنم
بعد اگه من C# رو فول باشم ایا می تونم تو unity به راحتی برنامه بنویسم یا دستور های خاص خودش رو داره؟
ممنون
نیازی به فول شدن در c# نیست .تعریف متغیر و فور و اینها رو بلد بشنین حل.
آقا کرک لطفاااااا.......دانلود کردم و نصب،،،، رجستر میخاد...... هلپمیییییییییی:n18::n24::n18::n13:نقل قول:
دانلود آخرین ورژن unity با حجم400 MB از سايت خود unity
ورژن 3.4.0
دانلود کرک ورژن 3.4.0 :کد:http://download.unity3d.com/download_unity/UnitySetup-3.4.0.exe
قا خسته نباشید 2تاسوال
1- unity pro را از کجا می تونم پیدا کنم؟؟؟
2- کتابی چیزی برای شروع به همراه asset هایش وجود دارد تا استفاده کنم هرچند که english باشه. می خواهم کتاب باشه تا کامل و از 0 شروع کنه... . با تشکر