من از خودمو پارسال اوایل فروردین گرفتم 60 تومن ، بعد با خودمو میگفتم گرون خریدم و چه اشتباهی کردم زودتر نگرفتم ، حالا میگید شده 138 !!!:n29::n29:نقل قول:
Printable View
من از خودمو پارسال اوایل فروردین گرفتم 60 تومن ، بعد با خودمو میگفتم گرون خریدم و چه اشتباهی کردم زودتر نگرفتم ، حالا میگید شده 138 !!!:n29::n29:نقل قول:
اون موقع که شما خریدید دلار بود 1500 تومن اشتباه نکنمنقل قول:
الان با دلار 3400 وضعیت بازار تغییر کرده اقا
منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم و کاملا جوابگوی کارم هست.نقل قول:
قیمت: 120
مبارک باشهنقل قول:
من اون قیمت 138 تومن رو از دیجی کالا دیده بودم قیمت بیرون بازار رو خیر نداشتم
بله حالا به امید این که این تخصیص ارز مبادله ای واسه کالاهای دیجیتال زودتر اثرش رو بذارهنقل قول:
این طور که شنیدم تا حدود یک ماه دیگه شاید یه سری از این وسایل شاید هم همش کاهش نرخ داشته باشن
سایت آل دیجیتال که میگفت سفارشاتشون که با ارز مبادله ای دادن بعد از تعطیلات نوروز میرسه حالا نمیدونم بیشتر کدوم وسایل رو شامل میشه
من هفته پیش رفتم بازار رضا کلی گشتم و در نهایت با توجه به بودجم یه مودم وایرلس GNET AD541 خریدم 84 تومن فعلا که هرکار کردم نتونستم نصبش کنم نمی دونم ایراد کار کجاس کم کم دارم پشیمون میشم کاش یکم بیشتر پول میدادم یکی از این برندهای معتبر می خریدم
سلام دوستان دنبال یه مودم میگردم که بشه پ*ر*و*ک*س*ی سرور رو روش ست کرد؟
آیا همچین مودمی هست؟
مودم ميخواهيد بخريد فقط asus n12 عاليه از همه نظر - آنتن عالي قوي محشره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بنده قصد خرید یک مودم وایرلس برای یک آپارتمان 150 متری با بودجه 150 تومن دارم. لطفا چند مدل معرفی نمایید.
tp- link td-w 8951 که فکر کنم یکی از دوستان همین جا نوشته بود 120 تومن ، قیمت چند روز پیش هست