سلام دوستان خسته نباشید میدونم ممکنه به سوالاتم قبلا پاسخ داده شده باشه و لی دیدن همه پستها خیلی سخته و با سرچ هم هیچ چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم اگر دوستانی که اطلاعات کاملی دارن جواب منو هر چه سریع تر بدن! چون فردا باید خرید کنم ... پیشا پیش ممنون و متشکر!
در ابتدا بگم که پنل من LD650ویا همون LCD660 از برند LG هستش.
1- قصد خرید یک سینمای خانگی دارم و برام پایه هر چهار باند مهمه. صدای شفاف و نه خیلی بلند چون برای گوش دادن به موسیقی نمیخوام چون سیستم خوبی برای این کار دارم. تفکیک صدا برام خیلی مهمه و میخوام هنگام تماشای فیلم یا استفاده از Xbox360 جهات صدا به شکل خوبی مشخص باشه. قیمتشم میخوام خیلی مناسب باشه. خودم مدل LH-T765HTS از ال جی رو پیدا کردم ولی موارد بالا رو نمیدونم داره یا نه.
2- اگر XBox رو با HDMI به LCD وصلش کنم و خروجی صدای اپتیکال LCD رو به سینما بزنم آیا از باندهای سینما صدای 5.1 رو به طور کامل دارم یا شبیه سازی میشه؟ در صورت پخش فایل با صدای 5.1 از طریق USB خود LCD چطور؟
3- میدونم مربوط به اینجا نمیشه ولی امکان نصب تیونر دیجیتال بروی این پنل هست یا نه؟ آیا کیفیت خروجی تصویر ستاپ باکس با ----- فرقی داره یانه و اینکه صدای منوی یک دستگاه مثل همین ستاپ باکس یا ----- اگر استریو باشه و با HDMI متصل باشه از هر 6 باند سینما پخش میشه؟ کامپوننت چطور (در همون شرایط اتصال کابل اپتیکال LCD به سینما)