دوستان چه جوری gprs ایرانسل رو برای این گوشی فعال کنم؟
Printable View
دوستان چه جوری gprs ایرانسل رو برای این گوشی فعال کنم؟
آقا این اسکین قفل اندروید رو یکی یه جای درست آپلود کنه لطفا!
دیگه نیاز به فعال کردن نیست از سره کوچه یه سیم کارت بخر بذار تو گوشی برو تواینترنت به همین راحتینقل قول:
سلام
bebakhshid finglish type mikonam(keyboardam kharabe) age yeki az doostan tarjome kone mamnon misham
az ina ke begzarim badbakht shodam!!!!:19::41:
man inbox sms ham khalie vali dasgam mige yedone sms nakhonde vojod dare!!!
va moshkel injast ke har 5 dagige ye bar vibre ham mire(divoone konandast:19::19::19::19::19:)
chi kar konam!!????
yadame yeki dige az bacheha ham hamin moshkelo dasht!!!
che kardi bain moshkel?
jigaram mesl jigar zoleikha shode komak konid:19::19::19::19::19:
می خوام بری حالشو ببریا!!اصلا هم نیازی به پاک کردن چیزی نبود.فقط همین فایل رو کپی کن تو گوشی و اونجا اکسترکت کن تا اشک شوق تو چشات حلقه بزنه...:دینقل قول:
اگه اینقد اب و تابش دادم واسه اینه که خودم همچین حالی داشتم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 3 کیلوبایت!
با درود
دوستان کسی از نرم افزار TV استفاده کرده رو این گوشی که البته جواب هم گرفته باشه و تونسته باشه چیزی ببینه؟
من SPB TV رو نصب کردم،کانالهای خوبی هم داشت اما هیچی پخش نمیشد!
کسی برنامه ای میشناسه که هم کانالهای بیشتر و کانالهای ایرانی رو داشته باشه و هم بشه چیزی باهاش دید؟
پیشاپیش تشکر:10:
دوستان حرفه ای لطف میکنن کوک کردن رام واسه امنیا لایت رو به ما هم یاد بدن البته خارجیش بود ولی ما انگلیسیمون زیاد قوی نیست دوستان لطف میکنن فارسیش رو به ما هم بگن یا پی دی اف فارسیش رو لطف کنی
اینم گوگلیش به زبان انگلیسی
[HTML]http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://eomnia.net/showthread.php%3Ftid%3D7948%26page%3D1&prev=_m&rur l=translate.google.com&usg=ALkJrhjQGUrbuRu3aSK4cbz sDrPX7qf-8Q[/HTML]ممنون
ممنون کلا داشتم دیوونه میشدمنقل قول:
تو موداکو هم که \ست گذاشتم کسی یلد نبود!!!:18:
:40::11::5::10::8:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
صب کن مامسانا امتحاناش تموم شه!!!نقل قول:
تو موداکو با یه ایتالیایی شروع کرده بودن به یادگیری
وقتی امتحاناش تموم شد میایم یه جا خفتش میکنمیم!!:21:(حالا مگه اینجا سر گردنس)
بزور آموزشو ازش میگیریم:31:
چه گل \سریم من:27::18::10::20::31:
راستی با بردن اسمت و ای دیت تو موداکو این نرم افزارو گذاشتم:10:نقل قول:
البته من خودم هم از یکی از همین فروم های اجنبی گرفته بودم ولی کلی گشته بودم :19:خوب کردی گذاشتی تا هر کی این مشکلو پیدا میکنه راحت بره سراغش و نخواهد مثل ما کلی ... :دینقل قول: