نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در این مورد خاص برتری با دل هست.
چون هم قینت پایین تری داره و هم اینکه کارت گرافیک مناسبی هم داره.
اما به هر حال به نظرم اگر برای بازی می خواهید ، F115 را انتخاب کنید.
ممنون. برندش چیه؟ میشه یه لینک شامل توضیحات کاملشم بذارین اینجا؟نقل قول:
ممنون.
سونينقل قول:
کد:www.sony.com
سلام دوستان یه لپ تاپ میخواستم که گرافیک فوق العاده بالایی داشته باشه و بازی های خفن رو اجرا شه
2- سرعت و رم بالایی داشته باشه
3- امکانات جانبی خوبی هم داشته باشه و اثر انگشت هم شناسایی کنه حالا اگه هم نشد این اثر انگشت اشکالی نداره اما بهتره که باشه
و یه سوال دیگه لپ تاپ ها ی الجی چطورن؟ کلا میشه ترتیب برند ها رو تو کیفیت لپ تاپ های تولیدیشون بگین؟
من دنبال یه لپ تاپ بین 1200 تا 1300 هستم. لطفا یه جوری راهنمایی کنید که در حد اسم تاپیک باشه. با دو تا لینکو یه خط مشخصات که هیچکس اسمشو نمیذاره مشاوره.
صفحه ی led با این قیمت چی میتونم بگیرم؟ مک بود چی؟ توی این رنج قیمت چی گیر میاد؟
ممنون.
نقل قول:
خوب شما نهایت قیمتی که می توانید پرداخت کنید رو بیان نکردین.
در مورد کیفیت هم فقط می توان گفت که هیچ شرکتی جنس بد تولید نمی کنه/
این که بخواهیم برند ها رو از لحاظ کیفیت رتبه بندی کنیم ، کاملا بی معنی هست ، و تنها میشه برند ها رو از لحاظ می زان فروش ، میزان سود ، ..... رتبه بندی کرد.
در کل ، در این محدوده قیمت میشه از برند های سونی و اچ پی و ایسوس و ایسر ، نوت بوک های خوبی را برای خرید پیشنهاد داد.
اگ مطلعه ای بر چند صفحه ی آخر این تاپیک داشته باشید ، مدل های مختلفی رو می تونید پیدا کنید.
من به شما این مدل ها رو پیشنهاد می کنم.:
N61Jq
Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz ;
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
4GB DDR3 1066 MHz SDRAM
16" HD (1366x768) Vesa Like
ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 VRAM
500GB,5400rpm
DVD Super Multi Double Layer
1 x USB 3.0 ports
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوت بوک با قیمت 1490 تومان با گارانتی ها مختلفی از جمله امرتات عرضه میشه.
سلام.نقل قول:
هر چی میخری dell نخر که اصلان واسه بازی خوب نیس من خودم vostro1520دارم ولی اصلا واسه گیم بازی کردن خوب نیس با اون سیستمش.
من يه لپ تاپ 17 اينچ با سي پي يو Core i7 و حداقل 500 گيگ هارد ميخوام كه حداكثر يك و نيم ميليون باشه. در ضمن سوني و اچ پي نميخوام. حتي الامكان دل، توشيبا يا ايسوس. پيشنهاد دوستان چيه؟
ای کاش دوستان کمی بیشتر دقت میکردند چند پست بالاتر یهذ مدل مناسب ازasus معرفی شد:11:نقل قول: