خوب البته گیم پلی که برای گیمر کاملا سلیقه ای هست وقتی شما 11 ساله به گیم پلی PES عادت کردی طبیعی هست که چون نمی تونی با گیم پلی فیفا خودت رو وفق بدی با خودت می گی که گیم پلی بدی داره برعکس اونهایی که فیفا خور هستند از گیم پلی PES بدشون میاد. ولی در کل گیم پلی به این نمی گن که شما باهاش اونقدر راحت بتونی کارهای غیر طبیعی انجام بدی البته به صرف یک گیم خوبه ولی یه فوتبال سیمولیشن باید حس یک فوتبال رو به آدم منتقل کنه که این رو شما فقط توی فیفا می تونی ببینی داشتن حرکات مختلف از قبیل دریبل ها اجرای تاکتیک های فردی و ... همگی مسایلی هستند که فیفا غنی هست در اونها در حالی که PES هیچ وقت نتونسته به این این حد موفق عمل کنه در زمینه شبیه سازی البته این طبیعی هست چون کارشناسان فوتبالی که که در ساخت فیفا همکاری می کنن خیلی سرتر از کسانی هستند که PES رو حمایت می کنن. چیزهای زیادی توی PES هست که دور از واقعیت هست و در واقع همین مسئله باعث شده گیمرهای زیادی بهش علاقمند باشن چون می تونن یه تنه هر کاری که بخوان انجام بدن فقط یکم تمرین می خواد ولی توی فیفا یه بازیکن واقعا نمی تونه تیم یک نفره باشه اگه امتحان کنی یه بار فیفا رو متوجه حرف من میشی البته PES در زمینه های زیادی خیلی سر هست از نظر من که هر کدوم برای خودشون بحثی جداگانه دارن به هر حال بحث در مورد قسمتهای مختلف دو بازی بسیار کار تخصصی هست. که فکر کنم از حوصله این تاپیک خارج باشه. به هر حال ما هم مثل بقیه طرفداران منتظر انتشار بازی هستیم تا ازش لذت ببریم