نقل قول:
سلام
خب اصل مک بوک پرو واسه استفاده با سیستم عامل خودش طراحی شده نه با ویندوز
قبلا تو یکی از پست هام گفتم که در حین کار با مک به حدی سرده که آدم می مونه روشنه یا خاموش
شما قطر مک بوک رو مثلا با لپ تاپ های دل مقایسه کن، خب معلومه که از اون زخامت صدای کمتری بیرون میاد و این همه نازکی عایق کمتری از صدا خواهد بود
شما صدای فن رو در حین کار سنگین مثل بازی اونم در محیط ویندوز سنجیدی. خود من 723 دارم. یه چیز دیگه که باعث بیشتر شنیده شدن صدای فنه اینه که تا قبل از 2011 اپل از ویندوز اکس پی هم پشتیبانی می کرد و خب ویندوز 7 خیلی سنگین تره. اکس پی یه جورایی تو سبکی خود مک بود
اگه شما یه کول پد زیرش بذارین که جلوی خروج هوا گرفته نشه کمتر داغ می شه. منم رو پام می ذارم و تو محیط ویندوز چندتا پیج سنگین باز می کنم داغ می شه. هرچند در محیط مک صدایی از فن نمی شنوم
البته در کل به نظر من صدای فن و داغ شدن یه ایراد اساسی نیست ! (فکر کنم آی مک 2011 یه سریش از نظر هارد مشکل داشت و فراخوان دادن. اما در مورد لپ تاپ نیمه ی اول 2011 مشکل اساسی لاقل من ندیدم)
سلام.حر فای دوستمون سعید کاملا تایید میشه.من خودمم مدل mc723 دارم.در حین کار با سیستم عامل مک چنین چیزهایی که دوستمون در نقل قول گفته های بالا گفتند منم به این شدت مشاهده نکردم.سخت افزارها و ... همه واسه مک کاستومایز شدند نه ویندوز! اگر هم مک گرفتید ویندوز بخواید یه سره کارکنید و مک بره بعدش انتخابتون اشتباه بوده.