بله اسم كامل اون شخص هم محمد علوي هست كه اول بازي اسمش هست با آخرش.نقل قول:
اسم بعضي شخصيت ها هم از روي بعضي از اسم هاي سازنده هاست
مثلا shepherd فاميليه يكي از سازنده هاست.
Printable View
بله اسم كامل اون شخص هم محمد علوي هست كه اول بازي اسمش هست با آخرش.نقل قول:
اسم بعضي شخصيت ها هم از روي بعضي از اسم هاي سازنده هاست
مثلا shepherd فاميليه يكي از سازنده هاست.
سلام عزیزان :دی این بازییی که من گرفتم یهو وسط بازی میپره بیرون بعد که پچ رو دانلود کردم میخوام نصب کنم این ارور رو میده چی کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بازی اینقدر باگ داره؟برای شما هم همینجوریه؟؟ حالمو گرفته اساسی،تیر از در و دیوار رد میشه،به یه نفر تیر زدم سر و ته شد!! بعد پرت شد هوا!!! کله یکیشون تو دیوار گیر کرده بود!برای برداشتن بعضی آیتم ها باید دقیقا روشون وایسی وگرنه نمیشه(قبلا اینجوری نبود)یه نفر از پشت دیوار منو کشت! و...
من قبلا کال آف مدرن وارفار و 5 رو بازی کرده بودم،هیچکدوم اینجوری نبودن،چرا اینجوریه؟؟
با سلام
دوستان من در یک مرحله ای گیر کردم و امیدوارم که کمکم کنید
من در مرحله ای گیر کردم که در امریکا کشت و کشتاره و من به جایی رسیدم که یک هواپیپمای ترابری روی یک خونه سقوط کرده و ما وارد اون خونه میشیم و در طبقبه دوم در یک اتاقی یک مردی روی زمین افتاده و به ظاهر خودکشی کرده و من کیفش را که روی زمین افتاده را بر می دارم و دیگه نمیبدونم چیکار کنم .وقتی تب را میزنم میگه ماموریت تموم شده ولی فرماندم میگه یک تعدادی عکس بگیرم و دنبال یک چیزی بنام intel بگردم
اصلا هم معلوم نیست کجا باید برم چون نویگیتور هیچ جا را نشون نمیده
واقعا موندم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
ممنونم
باگ داره ولی نه در این حد که شما میگید.نقل قول:
این INtel...چی هست که اون زیر سمت چپ مینویسه؟
یه انتقادم از نظر من اینه که مثلا تو سری مدال اف هانر کشتن دشمن به نظرم واقعی تر از سری کال هست..با گیم بلی کار ندارما..........توی کال سری باید ادم بکشی تا نمیری.فرصت نمیشه اصلا به مرحله دقت کنی...سری تموم میشه
با سلام.
این بازی 4 تا DVDیه یا 3 تا؟
اینجا کسی هست که از تجریش خریده باشه؟
4 تا هم تو بازار هست 3 تا هم هست تو بازار هیچ تفاوتی هم با هم ندارند..بعضی مواقع 4 تا مورد دار میشه.
ولی کمتر 3 dvdمشکل خورده
بلاخره تموم شد بسیار عالی بود واقعا منتقدین در حقش ظلم کردن