خب 5 دقيقه اي فايده دارهنقل قول:
هي بايد كانكت بزني
بعد هم بنده خدا سرور زده ملت ازش بخرن نه مفتي چرخ بزنن :31:
Printable View
خب 5 دقيقه اي فايده دارهنقل قول:
هي بايد كانكت بزني
بعد هم بنده خدا سرور زده ملت ازش بخرن نه مفتي چرخ بزنن :31:
بابا اسمشه 5 دقیقه ای
بعضی هاشون کسی نیاد دیسی نمیکنن به این زودی ها
خودش هم reconnect میزنی دیگه
مگه دانلود میخوای بکنی میخوای روزی 2-3 باز سر بزنی همین دیگه
بنده خدا پول سرور داده خب
گناه داره :20:
من الان کوور شدم ...نقل قول:
سلام برادر
آره گزاشتم بزنه تو چشمه مردم کور شن نتونن بخونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیه چقده؟ کسی قیمت دستش نیست ؟
نیما تو که با اون ماشینت زدی آدم کشتی بیا نرخ بده ببینم بازار خوبه یا بده !
خوب پس بمون پشته صفحهیوندها برو تو اونا ببین چه خبره به ما هم بگو:31:نقل قول:
بنده خدا پول سرور داده خب
گناه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگه "پشت درای بسته عاشقه دل شیکسته ... " رو هم با صدای بلند گوش کن و همخونی کن
بابا نیما زده باشه کشته باشه هم که کور نکرده! مگر اینکه سر پیستون سومه ماشین پریده باشه تو چشه طرف یا سپرش رفته باشه تو عینکه طرف عینکش هم لب پر شده باشه افتاده باشه تو چش و چالش و ...نقل قول:
من الان کوور شدم ...
دیه چقده؟ کسی قیمت دستش نیست ؟
نیما تو که با اون ماشینت زدی آدم کشتی بیا نرخ بده ببینم بازار خوبه یا بده !
شما مشکلته خودته در کل
با عینک آفتابی نگاه میکردی مشکلی پیش نمیومد
این مسیح کو؟ یه مقدار خورد سوال داشت من پیچیدم به بازی اونم از خدا خواسته پیچ در پیچ شد نفهمیدیم پزتقال فروش کی گره خورد این وسط؟!×!×!
راستی میگم برای مرتب کردن لینک ها کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید؟ با ذکر مثال توضیح دهید:
1. استفاده از li
2. استفاده از جدول و Td
3. استفاده از span و استایل اختصاصی margin (این گزینه برای معلولین ذهنی و بی سواداس چون بازم همین میشه:31:)
4. روش من در آوردی خودتون که توضیح میدید ما استفاده میکنیم مشکل داشت فحش میدیم:27:
خب عزیزم پیچوندی دیگه!
به این فکر نمی کنی که بچه ممکنه بره خود کشی کنه! :دی
حالا اینجا بوگو بینم چجوریاس
دیه کامل رو نرخ روز دستم نیست :دی ولی میدونم اگه زدین نمرد یه بار دنده عقب بگیرین دوباره بزنین از روش رد شین قشنگ بمیره که زنده بمونه بدبختیه ! دیه قطعات disassemble شده جمعا چند صد میلیون میشه ! دیه چشم خالی فکر کنم از قتل هم بیشتره :دی :دینقل قول:
----
تگ A خالی :دی بهش یکم پدینگ بده قشنگ سرجاشون وا میسننقل قول:
راستی میگم برای مرتب کردن لینک ها کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید؟ با ذکر مثال توضیح دهید:
يك كارگر ساختموني بوده
از بالا افتاده توي چاله آسانسور
از كمر به پايين فلج شده بود
بي اختياري ادرار
از دست دادن قواي از اونا !!!!
خلاصه سه چهار تا ديه كامل به كارفرما خورده بود
چی بود حلا؟نقل قول:
من که فعلا تو این هوای فوق آلوده باید برم ولایت فردا میان ترم پایان ترمی دارم اونجا :اسمایل خودکشی نصفه
بابا بی خیال! پس یه شاتگانی چیزی همرامون باشه همیشه برای زدنه تیر خلاص!نقل قول:
---------------------------------
نیما باورت میشه تو عمرم جز یکی دو بار با padding کار نکردم؟ همش مصیبته این IE اخمخ هم خیلی قاط میزد قدیما باز margin رو بهتر ساپروت میکرد تا پدینگ
:27:اوه اوهنقل قول:
بنده خدا خوب نابود شده همون زنده نمیموند با این اوضاع بهتر بوده که
مورد سومی دیه بالایی داره تا اونجا که با خبرم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يك كارگر ساختموني بوده
از بالا افتاده توي چاله آسانسور
از كمر به پايين فلج شده بود
بي اختياري ادرار
از دست دادن قواي از اونا !!!!
خلاصه سه چهار تا ديه كامل به كارفرما خورده بود
با این اوصاف به حساب سرعت گیر از رو آدم رد میشی؟ :18:نقل قول:
دیه کامل رو نرخ روز دستم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی میدونم اگه زدین نمرد یه بار دنده عقب بگیرین دوباره بزنین از روش رد شین قشنگ بمیره که زنده بمونه بدبختیه ! دیه قطعات disassemble شده جمعا چند صد میلیون میشه ! دیه چشم خالی فکر کنم از قتل هم بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]