دوستان من امروز رفتم برای امتحان ایین نامه ، سرهنگه گفت باید بری از پلیس +10 برگه معافیت تحصیلی بگیری . در حال حاضر دانشجو هستم .
نحوه گرفتنش چجوریه ؟ دردسر داره ؟ طول میکشه ؟ چه مدارکی میخوان تو پلیس +10 ؟:n28:
دوستان من امروز رفتم برای امتحان ایین نامه ، سرهنگه گفت باید بری از پلیس +10 برگه معافیت تحصیلی بگیری . در حال حاضر دانشجو هستم .
نحوه گرفتنش چجوریه ؟ دردسر داره ؟ طول میکشه ؟ چه مدارکی میخوان تو پلیس +10 ؟:n28:
درست یادم نیست اما باید یه گواهی اشتغال + انتخاب واحد مهر شده بگیری بری پلیس+10 تاییدش کنه .نقل قول:
ببین کلی ازین کارا باید بکنی اینکه چیزی نیست ، دردسر هم نداره 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ف مدارک هم ببر .
سلام.الان بیش 50 روزه که از تاریخ گواهینامه گرفتنم میگذره! اما هنوز اداره پست نیاورده گواهینامه رو... باید کجا برم ببینم در چه وضعیتیه گواهینامه؟ پلیس +10 برم؟ بارکد میخواد؟"
الان 85 روزه از روز گواهی نامه گرفتن من میگذره خبری نیست مقام مسئولی ام پیدا نمیشه!:n02::n09:نقل قول:
:rolleye:نقل قول:
........
شوخی میکنی دیگه ؟:n04:نقل قول:
برای پیگیری گواهی نامتون میتونید به پلیس +10 برید . فقط شماره ملی رو میگید .
منم فردا صبح امتحان شهر دارم. ولی افسره به سخت گیری معروفه و بعیده قبولم کنه :9:
نه کاملا" جدیه!:n09:نقل قول:
امتحانشم مجانیه!(یکی از دوستان من دادگاهی شد و یه جریمه ی 500 تومن!):n10:
سلاممنم 70 روز که قبول شدم اما خبری نیستمشکل من اینه که از شانس بد من رئیس راهنمایی و رانندگی اینجا عوض شده و متاسفانه به میگن که هنوز این رئیس جدید کد ورود به سایت رو نداره که مدارک رو تایید کنه و بفرستن مرحله بعد