آقا این پیشگامان چه حالی داره میده
من که کل اینترنت رو دارم رایگان میگیرم
سرعت از دیشب تا حالا از 100 پایین تر نیومده
هورااااااااااااا
یا هوووووووووووووو
Printable View
آقا این پیشگامان چه حالی داره میده
من که کل اینترنت رو دارم رایگان میگیرم
سرعت از دیشب تا حالا از 100 پایین تر نیومده
هورااااااااااااا
یا هوووووووووووووو
مطمینی رایگانه ؟کسی نیست به ما بگه از کودوم قسمت باید بفهمم در مجمع چه قدر مصرف و چه قدر دارم؟؟؟نقل قول:
آره منم دیشب فکر کنم ساعت 1 و 2 سرعتم روی 80 و اینا بوده
با اینترنت 256
دوستان یکی به من بگه اخه چکار کنم؟
من این شرکته نمایندگیه برام دو تا اکانت درست کرده یکی اخرش یه صفر بیشتر داره اون بدون صفره مال دفعه ی قبلیه که اینترنت گرفته بودم حالا این مشکلی نیست من پول ریختم برام شارژ کنن بعد اون یکی رو شارژ کردن یه من پسوردشو یادم نبود همینجوری ستاره ها که به جا رمزه رو کپی میکردم کانکت میشدم حالا اومدم رمزشو عوض کنم دیگه کانکت نمیشه هرچیم زنگ میزنم میگم پسورد اینو عوض کنید من بتونم کانکت بشم میگن نمیتونیم خرابه و از این حرفا
حالا من با این یکی اکانته که فقط 165.81 یونیت داره( یکی بگه یعنی به تومن چقدر؟) باید سر کنم
هیج جوری نمیشه پسورد درست اون یکی اکانتو پیدا کنم؟
من از دیروز تا حالا حدود 10-15 گیگ مجانی دانلود کردم!! :21:
اما امروز از ساعت 1 دوباره پولی شده بود!! تمام 800 مگابایتم پرید!
مجبور شدم 5000 بدم تا 1 گیگ شارژ کنم. :41:
اما ارزشش رو داشت :27:
من گفتم دانلود میکنم بعد که سیستمشون درست شد یهو کل 7 گیگو ازمون کم میکنند-دیشب هم بعد از 3رور 3شب که سرعت عالی بودو 100kb/s سرعتم بود بازم به سرعت آشغاله خودم برگشتم
دو تا سواله منو اینجا 1000 نفر پیشگامان دارند اما جواب ندادند
1- از کجا بفهمم چند گیگ دیگه اعتبار دارم؟؟؟؟
2-ماله شما هم هی روی شهراد و این چندروزه روی ایرانگیت میفته؟اصلا روی شهراد میرید؟
این 2 تا سوال یک خطم جوابش نیست
بابا سوال 1 که کاری نداره.
یه بار که تو محدوده شبانه کار نکردی مجموع سند و ریسیوت را ببین چقدر بوده و به ازاش چقدر کردیت ازت کم شده.
بعدم ببین چقدر کردیت دیگه برات باقی مونده.
با یه نسبت بندی مقدار مونده برات به دست میاد.
برا من که 256 دارم:
هر 10 گیگ تقریبا 410000 کردیت میشه.
آره منم پریشب با 90 دانلود می کردم ولی دیشب باز برگشته بود به 48نقل قول:
من گفتم دانلود میکنم بعد که سیستمشون درست شد یهو کل 7 گیگو ازمون کم میکنند-دیشب هم بعد از 3رور 3شب که سرعت عالی بودو 100kb/s سرعتم بود بازم به سرعت آشغاله خودم برگشتم
فکر کنم 1.5 برابر سرعت نامی بهت سرعت میده!!!!
زنگ زدم پشتیبانی این دفعه خیلی خوب جواب داد --یکی هست شبا که خیلی هم صداش آرومه اون اصلا جالب نیست حرفه خودشم میزنه
گفت این 2 روزه رایگان بوده گفتم دیگه نمیشه؟گفت چرا احتمالا واسه نیمه شعبان میشه-گفت معلوم نیست اما احتمال داره
واسه ریزکارکرد اینترنت هم گفت دیگه به پولی نیست و وارد صفحه اول که بشید در قسمت Current Credit میزان گیگی که دارید رو زده و دیگه به واحد پولی نیست یعنی من الان 6 گیگ دارم
حالا که من این قدر اطلاعات تخصصی :27: بهتون دادم یکی این سواله بگید (اخه یادم رفت از پشتیبانی بپرسم)
اینکه آیا شما هم روی شهراد میفتید ؟سرعت روی این isp افتضاح نیست؟باز نکردن سایتها و پینگ زیاد ؟
آقا الان کدوم سرویس بهتره؟
سرعت ثابت، شبانه رایگان
آره تو این چند روزه تغییر میکنه.نقل قول:
این آخرین تست منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با چیز پی ان!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]