شما دقيق نگفتي كه از چه سري فونتهايي استفاده ميكني !!!نقل قول:
سري فونتهاي B برا اينكار مناسبند كه مشكل حرف ي رو كمتر دارن
البته بايد گفت كه نحوه برطرف كردن مشكل حرف ي در ويندوز هم مهم و تعيين كننده است
Printable View
شما دقيق نگفتي كه از چه سري فونتهايي استفاده ميكني !!!نقل قول:
سري فونتهاي B برا اينكار مناسبند كه مشكل حرف ي رو كمتر دارن
البته بايد گفت كه نحوه برطرف كردن مشكل حرف ي در ويندوز هم مهم و تعيين كننده است
شما ابتدا به مقدار لازم حاشيها رو تنظيم كن و بعد با استفاده از جدول كشي كارت رو انجام بدهنقل قول:
در ضمن سوال خودتون رو بايد واضحتر و دقيق تر مطرح كني
من هنوز مشكل دارم براي غلط ياب. آيا راهي داره براي فعال سازي غلط ياب فارسي 2007... لطفاً كمك كنيد...
من خيلي از راه ها رو امتحان كردم و مقاله هم زياد خوندم در اين مورد اونم از سايت خود مايكروسافت ولي متاسفانه راهي پيدا نكردم و طبق گفته اونا هم كه عمل كردم به نتيجه نرسيدمنقل قول:
سلامنقل قول:
به خاطر کهولت سنه! منظورم همون ورد 2007 بود. روی ورد 2003 هیچ مشکلی ندارم. ولی توی ورد 2007 نمیزاره اون ماکروها اجرا بشن. توی تنظیمات ماکروها هم به همه ماکرو ها اجازه میدم و کلن همه تنظیمات رو امتحان کردم ولی بازم نمیشه.
من خیلی نیاز دارم که حتمن با ورد 2007 کار کنم. چون توی تایپ فرمولهای ریاضی بهتره.
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک.
ممنون
اينم براي شما دوست عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور ميشه كه توي ورد يه كاري كنيم كه تمام متن هاي مختلف با يك شماره قلم و يك فونت و يك مدل جاستيفاي كپي پيست بشن؟؟
من تا بحال چنين چيزي رو نديدمنقل قول:
ولي همونطور كه هنگام پيست كردن مشاهده ميشه دكمه است تحت عنوان Paste Option كه ميشه از اونجا انتخاب كرد كه متن پيست شده فرمت مبدا رو داشته باشه يا فرمت مقصد رو يا اينكه فقط متن كپي بشه
كه پيش فرض اون روي فرمت مبدا و قابل تنظيم هم هست
با سلام
من زیر نویس شکل ها رو با استفاده از insert\refrence\caption قرار می دهم مشکلم اینجاست که من یه new label به نام : "شکل" تعریف کرده ام و لی اعداد را به صورت انگلیسی می نویسه مثلا "شکل34 " در ضمن من tools\options\complex scripe\numeral\context انتخاب کردم ولی به هیچ وجه درست نمی شه! می شه style ی تعریف کرد که این مشکل رو نداشته باشه؟
ممنون از لطفتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا شما از اعداد انگليسي ديگه اي هم استفاده ميكنين در متن ؟؟؟؟؟نقل قول: