سلام یه سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید:
چطوری می شه shortkey ها رو غیر فعال کرد
مثلا می خوام alt+tab کار نکنه یا دکمه که روش عکس ویندوزه کار نکنه
Printable View
سلام یه سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید:
چطوری می شه shortkey ها رو غیر فعال کرد
مثلا می خوام alt+tab کار نکنه یا دکمه که روش عکس ویندوزه کار نکنه
سلامنقل قول:
دوست عزيز مگه از اطلاعاتش بك اپ نميگيره ؟ خوب اين اطلاعات چه ربطي به ويندوز داره ؟
نگا اگه يه موقعي پارتيشن هاي اين سيستم پاك بشن يا اطلاعات به هر نحوي پاك بشن(عمدا ، سهوا) اين بك اپ به كمك اينا مياد و ميتونن اين بك آپ ها رو restor كنن و از اطلاعات استفاده كنن. (اميدوارمكه منظورم رو گرفته باشيد )
موفق باشيد :11:
بعضی از نرم افزار های backup نسخه ی تحت داس هم دارند.که وقتی ویندوز بوت نمیشه بتونی از طریق بوت کردن از روی cd یا فلاپی restore کنی.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما را رجوع می دهم به راهنمای مایکروسافت
غیر فعال کردن کلید های میانبر یک صفحه کلید معمولی در ویندوز:
این هم برای نرم افزار آفیس:کد:http://support.microsoft.com/kb/181348
این نرم افزار ا هم می تونید تست کنید:کد:http://support.microsoft.com/kb/309131
کد:http://www.autohotkey.com/
در مورد این سوالتون باید بگم ما در حین بک آپ گیری معمولا تعیین می کنیم روی چه رسانه ای فایل پشتیبان یا بهتر بگم همون Image ای که از هارددیسک گرفته می شه ذخیره بشه.بنابراین اون ایمیج را وقتی نیاز می شه تا restore اش کنیم اگر می تونیم در ویندوز وادر شویم که روال معمول را انتخاب می کنیم ولی در غیر اینصورت باید یا بک آپی روی سی دی داشته باشیم یا یک بوت دیسک ساخته باشیم که معمولا نرم افزارهای تخصصی این کار یک دیسک بوت ساده ایجاد می کنند بعد می تونیم از دیسک ایمیجی که ساختیم استفاده کنیم مثلا با فلاپی! بوت میشیم بعد ایمیج را restore می کنیم توی ایکس پی و بالاتر از caldra dos معمولا استفاده می شه هر چند در نرم افزارهای مختلف این نام هم ممکنه متفاوت باشه.نقل قول:
ببینید یه شرکتی هست که اون شرکت داده هاش خیلی براش مهمه برای همین هر روز از سیستمها به وسیله Backup خود ویندوز backup می گیرند
حالا برای من این سوال پیش اومده که اگه یه روزی ویندوز ها بالا نیاد این backup به چه دردی می خوره و اصلا خود backup قابلیت بوت کردن داره
موفق باشید در این مورد دوستمون جناب Diego هم توضیح دادند.
سلام
folder option نیست؟ چیکار کنم؟
کامپیوترت ویروسی شده احیانآ
برو اینجا
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام خدمت دوستان
من هر موقع که ویندوز رو میارم بالا این ارور را می دهد مشکل از کجاست اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که بعضی مواقع که وارد سایت ها میشم چنین اخطار میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من هر موقع که ویندوز رو میارم بالا این ارور را می دهد مشکل از کجاست اینم عکسش
اگه اشتباه نكنم مشكل مربوط به نرم افزار يا پلاگيني يا همچي چيزي به نام my webs هستش كه گاهي آنتي ويروسها به عنوان يه بد افزار شناسايي مي كننشنقل قول:
و یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که بعضی مواقع که وارد سایت ها میشم چنین اخطار میده
اگه نرم افزار يا پلاگين حذفش كن و الا با آنتي ويروس سيستمت را چك كن
می گم یه سوال ! توجه داشتین که ویندوز یه قابلیتی رو داره که مثلا وقتی داخل فولدری هستی که توش پر از کلیپ ها و یا ترک های آهنگ هست ! یه پلی آل داره که بزنی همش رو می آره !!!! نمی دونم مشکل کجاست اما بعد از نصب چند تا برنامه (نمی دونم کدوم برنامه کار رو خراب می کنه !!!!!!!) دیگه وقتی این دکمه رو می زنی همه ی فایل ها رو باز نمی کنه و فقط یکیش رو باز می کنه ! کسی نمی دونه این مشکل چه طوری حل میشه
(البته به نظرم مشکل توی بخش ریجستری باشه ! به هر حال گفتم این جا بپرسم ضرر نداره !
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
که آواز دهل شنیدن از دور خوش است
خیام
این می چه حرامیست که عالم همه از آن می جوشند
یک دســـــــــــته به نابودی نامـــــــش کوشنــــــــــد
آنان که بر عاشـــــــــــقان حرامــــــــش کردنـــــــــــد
خود خلـــــــــــــــــوت از آن پیاله ها می نوشنـــــــــد !!!
همایآن عاشق دیوانه که این خمار مستی را ساخت
معشوق و شراب و می پرســـــــتی را ساخت
بی شــــــــک قدحی شـــــــــــــــــراب نوشید
از آن سرمست شد و این جهان هستی را ساخت
همای
گویند که دوزخی بود عاشـــــــــــــق و مســــــت
قولی است خلاف ،دل در آن نتوان بســــــــــــــت
گر عاشــــــــــق و مــــــــــــــیخانه به دوزخ باشد
فرداست که ببینی بهشت شود همچون کف دست
همای
عرصه به خلق تنگ شد ! رجب علی پلنگ شد ! چماق او تفنگ شد ! بقر بقو بقو بقو !!!
نسیم شمال