افتضاح بود. این تیم آلمان بود خدایی. 1 حرکت هم نکرد . اصلا آبرو ریزی بود.
افتضاح بود. این تیم آلمان بود خدایی. 1 حرکت هم نکرد . اصلا آبرو ریزی بود.
بله. كاملا درسته actros جان . همشم تقصير اين مرتيكه بي عقل لوو هست. گند زده به كل تيم خودشم حاليش نيست.نقل قول:
چهارشنبه ملالآور برای فوتبال آلمان
از نخستین بازی ملی در سال نو هیچ کس در آلمان انتظار آنچنانی ندارد و نتیجه آن نیز چند روز بعد به فراموشی سپرده میشود. اما شکست در دیدار چهارشنبه ۱۱ فوریه (۲۳ بهمن) در مقابل نروژ، شکستی شرمآور بود.
در تقویم فدراسیون فوتبال آلمان برای آغاز سال ۲۰۰۹، دیدار دوستانهای با تیم ملی نروژ در نظر گرفته شده بود. نروژیها یک سالی است که طعم پیروزی را نچشیده بودند و انتظار هم نمیرفت که در مقابل نایب قهرمان اروپا بتوانند تغییری در سری منفی خود ایجاد کنند.اما در دیدار چهارشنبه شب، بازیکنان باتجربه تیم، آنگونه در میدان ظاهر شدند که گویا مبتدی هستند و ترس بر جان تازهواردهای تیم سایه افکنده بود. در آخر، کار بجائی رسید که ۴۵ هزار تماشاچی در استادیوم دسلدورف برای پاسکاری قرمزپوشان نروژی دست میزدند.در آغاز دیدار کاملا روشن بود که یواخیم لوو از هرگونه آزمایشی پرهیز کرده است: مرتس آکر - وسترمان در پستهای مرکزی خط دفاع، میشائیل بالاک کاپیتان تیم و فرینگس در مرکز خط میانی و گومز- کلوزه در خط حمله.در دقیقه بیست و یکم داور خطای وسترمان بر روی براتن در درون محوطه هجده قدم را نادیده گرفت و از نشان دادن نقطه پنالتی صرفنظر کرد. تازه بعد از نیم ساعت ملالآور بود که شوت فلیپ لام با فاصله ده سانتیمتر از کناره دروازه گذشت. تا پایان نیمه نخست، دیگر اما از آن فوتبالی که ملی پوشان آلمان را در رده دوم جدول فیفا قرار داده است، خبری نبود.در نیمه دوم تاجی، بک و هلمس بجای مرتس آکر، هنکل و کلوزه وارد میدان شدند، اما تغییری در بازی پیدا نشد. در دقیقه ۶۰ بود که لحظه بزرگ برای اسکاندیناوها فرا رسید. گریندهلم پاس کشیده پدرسون را که با فرارش از سمت راست و ورود به درون محوطه هجده قدم امکانپذیر شده بود، وارد دروازه آلمان کرد.پس از آن جای گومز در خط حمله را کیسلینگ پر کرد، مارین بجای فرینگس وارد میدان شد و شواین اشتایگر در کنار بالاک قرار گرفت. همه اینها اما تغییری در چهارشنبه ملالآور بوجود نیاورد و تیم ملی آلمان با نتیجه یک برصفر مغلوب شد.
بکن بائر به نظر میرسه خیلیم بدش نمیاد ریبری از تیم بره... !!!! بایرن به هر قیمتی ریبری رو بفروشه ضرر کرده !!!نقل قول:
بكن باوئر خطاب به ريبري:
بارسلونا بهتر از رئال مادريد است!!!
با تاييد پيشنهاد از تيمهاي اروپايي،
ريبري: هرگز نگفتم از بايرن ميروم
فرانك ريبري علاقمندي چندين باشگاه بزرگ اروپايي به او را تاييد كرد ولي از ماندن در بايرن مونيخ تا پايان قراردادش با اين تيم خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، هافبك مسلمان و فرانسوي بايرن مونيخ گفت: "با بايرن قرارداد دارم و ميخواهم به اين قرارداد وفادار بمانم."
ريبري در گفت وگو با اشپورت بيلد اين موضوع را عنوان كرد.
او در پاسخ به اين پرسش درباره وجود پيشنهاد باشگاههاي بزرگ اروپايي براي به خدمت گرفتن او گفت: "بله. آنها پيشنهاد دادهاند. رئال مادريد بارسلونا، چلسي و يا منچسترسيتي. هرگز نگفتم ميخواهم به باشگاهي ديگر بروم."
بازيكن تيم ملي فرانسه درباره تمديد قراردادش با بايرن پس از سال 2011 كه يكي از بزرگترين آرزوهاي سران بايرن است، هم ابراز كرد:" همه چيز به گفت وگوهايي بستگي دارد كه مدير برنامههايم و سران باشگاه انجام خواهند داد. تاكنون از سوي بايرن هيچ كسي حرفي نزده است."
بايرن مونيخ نهمين تيم محبوب جهان
باشگاه بارسلوناي اسپانيا با ٢/٤٤ ميليون هوادار محبوبترين باشگاه اروپايي به شمار ميآيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبي - اناريها درحضور رقيب سنتي خود، رئال مادريد با ٤١ ميليون طرفدار توانستند به اين عنوان دست پيدا كنند. دو تيم اسپانيايي در قياس با سال گذشته با كاهش هواداران خود روبه رو بودهاند.
اداره Sport + Markt نتايج اين نظرسنجي را كه از ٩٦٠٠ هوادار فوتبال ١٥ تا ٦٩ ساله در ١٦ كشور اروپايي صورت گرفته بود، منتشر كرد.
بايرن مونيخ با ٨/١٩ ميليون هوادار تنها آلماني در ميان ٢٠ تيم محبوب اروپا به شمار ميآيد و در مكان نهم جاي دارد. هوفنهايم، صدرنشين كنوني بوندسليگا در مكان سي و نهم قرار گرفته است.
براساس اين نظرسنجي ٣٣ درصد طرفداران تمام تيمهاي اروپايي زن هستند. در اين ميان ميلان ركورددار به شمار ميآيد.
نيمي از هواداران روسونري را زنان تشكيل ميدهند. ٢/٢٦ درصد يعني بيش از يك چهارم طرفداران بايرن مونيخ هم زن هستند.
ريبري: فقط به بايرن مونيخ فكر مي كنم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: شنيدن خبرهاي مربوط به علاقمندي تيم هاي اروپايي به من ،مايه مباهات است اما من فقط به بايرن فكر مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي ولت، فرانك ريبري گفت: در ماه هاي اخير مرتب مي شنوم باشگاه بزرگ اروپايي مرا مي خواهند. اين اخبار باعث خوشحالي من مي شود اما دوست ندارم ذهنم را معطوف اين گونه اخبار كنم.
وي افزود: من بازيكن تحت قرارداد با بايرن هستم و مايلم به كارم با قدرت در اين تيم ادامه دهم. قراردادم با مونيخي ها تا سال 2011 است. تصور مي كنم تا پايان مدت قراردادم در اين تيم باقي خواهم ماند. ضمن اينكه از بودن در مونيخ بسيار احساس خوشي دارم.
اين بازيكن فرانسوي كه دو سال قبل به باشگاه بايرن مونيخ پيوست، تا سال 2011 با مونيخي ها قرار داد دارد. وي هم اينك مورد توجه تيم هاي همچون يوونتوس، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
رانيري: به خاطر ريبري با رئال مادريد مي جنگيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم يوونتوس گفت: فرانك ريبري بازيكن با ارزشي است كه براي جذب او حاضريم با رئال مادريد بجنگيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه توتو اسپرت، كلاديو رانيري اظهار داشت: در حال حاضر كمبود هافبكي بازيگردان و پرتوان همچون ريبري در تيم يوونتوس احساس مي شود. ما علاقه بسياري داريم او را به خدمت بگيريم
وي افزود: علاوه بر ما، تيم هاي بزرگ ديگري هم هستند كه علاقه وافري به ريبري دارند. بطور مثال رئال مادريد يكي از اين تيم هاست كه حاضريم بخاطر ارزش هاي فراوانش، با رئالي بجنگيم.
سرمربي يوونتوس خاطر نشان كرد: براي تصاحب ريبري در پايان فصل جاري، توريني ها حتي از قدرت مالي خوبي براي مقابله با رئال مادريد برخوردار هستند.
اين بازيكن فرانسوي كه دو سال قبل به باشگاه بايرن مونيخ پيوست، تا سال 2011 با مونيخي ها قرارداد دارد. وي هم اينك مورد توجه تيم هاي همچون يوونتوس، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
/هفته بيستم بوندس ليگا/
بايرن مونيخ در ميهماني المپيك برلين
خبرگزاري فارس: مدافع عنوان قهرماني بوندس ليگا در هفته بيستم بوندس ليگا به ميهماني هرتابرلين مي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بايرن مونيخ كه در ديدار رفت موفق شد 4 بر يك، هرتابرلين را شكست دهد، فردا (شنبه) در ورزشگاه المپيك برلين با تيم اين شهر يك بار ديگر روبرو مي شود.
برنامه ساير مسابقات به اين شرح است:
هانوفر - اشتوتگارت
بوخوم - شالكه
وردربرمن - بروسيامونشن گلادباخ
اينتراخت فرانكفورت - ولفسبورگ
اف.ث.كلن - كارلسروهه
جدول رده بندي:
1- هوفن هايم 39 امتياز
2- بايرن مونيخ 38 امتياز
3- هرتابرلين 37 امتياز
4- هامبورگ36امتياز
5- بايرلوركوزن33 امتياز
حمله به سايت باشگاه شالكه
هكرها "كوراني" را اخراج كردند!
پس از حملهي هكرها به پايگاه اينترنتي باشگاه شالكه، اين باشگاه آلماني عليه افراد گمنام و ناشناخته شكايت ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يوزف شنوزنبرگ، رييس باشگاه شالكه اعلام كرد، تمامي ابزارهاي قانوني را ضد هكرها به كار خواهد گرفت.
باشگاه شالكه حمله هكرها را كه چهارشنبه شب خبري نادرست را دربارهي اخراج كوين كوراني از اين باشگاه در وب سايت اين تيم درج كرده بودند، جرمي رايانهاي خواند و عليه اين هكرها كه تاكنون شناسايي نشدهاند، اعلام جرم كرد.
كوراني هم نسبت به اين خبر با خونسردي تمام واكنش نشان داد و ابراز كرد: «همه ديدند كه اين كار تقلب و خرابكاري بود. برخي افراد كارهايي ميكنند كه نبايد انجامشان داد. اين نخستين بار نيست كه بنام من خرابكاري صورت ميگيرد.»
اين بازيكن 26 ساله ادامه داد: «با همسرم مشغول خوردن شام بوديم و همراهم "silent" بود. سپس ديدم كه تماسهاي زيادي با من گرفته شده است. يكي از دوستانم من را از اين خبر آگاه كرد. هرگز درباره اين خبر فكر نكردم، چرا كه از اعتماد سران باشگاه به خودم آگاهي كامل دارم.»
هكرها چهارشنبه از حفره امنيتي سايت باشگاه شالكه استفاده كردند و همزمان با انجام بازي تيمهاي ملي آلمان و نروژ خبري را در اين سايت جاي دادند كه براساس آن سران شالكه كوراني را از اين تيم اخراج كردهاند.