می خواسنم بدونم میشه دستهی ps3 روی pc اورد اگه میشه یه توضیحی بدین و بگین دستش قیمتش چند هست.
Printable View
می خواسنم بدونم میشه دستهی ps3 روی pc اورد اگه میشه یه توضیحی بدین و بگین دستش قیمتش چند هست.
ميشه با يه نرم افزار اينكارو كرد
دستهی ps3 که بی سیم هست پس چجوری مگه با سیمش هم هست اگه باشه که به یو اس بی میخوره و برنامه ای نمیخواد.
دستش كه سيم داره براي شارژ
اتفاقا بسیار هم سیستم جالبیه.موجب میشه برعکس گاد آو وار نتونی وسط حمله ییهو دفاع کنی.به نظر من تنها عیب این موجود شاهکار اینه که به شدت خیلی بدی کوتاه بود!نقل قول:
امروز جو گير شدم سه تا بازي خريدم كه يكيش ليتل بيگ بود ! بچه ها ليتل بيگ نمي شه از اينترنت واسش آبجكت دانلود كرد ؟؟ بازي جالبيه من خوشم اومد ....
درسته دوست مننقل قول:
اما به نظرتون این باعث نمی شه که تمام حملات دشمنان به ما موفق باشه.خوب دشمنان اکثر حملاتشون به ما موفقه.مگه اینکه همین طوری وایسیم که دشمنان چنان حلقه می زنن دور آدم که آدم نمی فهمه کی حمله کردن.ولی بازی از بسیاری از جهات عالیه.:46:
اینا همه شاهکارهای ps3 هستن و این غیر قابل انکاره
جالبیشم همینه.اولا نمیتونی با یه دکمه همه رو بگیری،ثانیا باید حواست به شدت جمع باشه که کی میخواد بزنه(قبلش نور میدن).کلا سیستم مشکل و خوبیه.
اگه زیاد دورت حلقه زدن میتونی یه هوایی بزنی.
بچه ها کسی میدونه آیا میشه با کابل hdmi to dvi مانیتور crt رو به ps3 وصل کرد یا نه؟لطفا راهنماییم کنید .ممنون
سلام دوستان, من مانیطور T220p خریدم حلا نمی دونم چطوری به ps3 وصل کنم , از چند نفر پرسیدم گفتند وصل نمیشه , حالا می خواستم ببینم چه تبدیلی باید بخرم و از کجا باید بخرم ؟ آیا باید کابل HD ps3 را هم بخرم چون کابلم معمولیه ( زرد . سفید . قرمز ) .
2. حالا به فرض وصل کردیم اسپیکرو به کجا وصل کنیم ؟ آیا تبدیلی هست که بشه اسپیکرو به ps3 USB وصل کرد ؟