خيلى از آدمها به جهان آخرت «علم» و اعتقاد دارن، اما بين اين مطلب با «يقين» داشتن به آخرت خيلى فرق هست...نقل قول:
◙
Printable View
خيلى از آدمها به جهان آخرت «علم» و اعتقاد دارن، اما بين اين مطلب با «يقين» داشتن به آخرت خيلى فرق هست...نقل قول:
◙
سلامنقل قول:
ببينيد من تابستون بود داشتم كار خودم رو ميكردم كه يه دفعه اسم يكي از فاميلاي خيلي دور اومد تو ذهنم و هي تو ذهنم تكرار ميشد خود به خود البته نه پشت سر هم هر روز سر كارهاي مختلف ميومد تو ذهنم و چيزي كه دربارش فكر ميكردم مردنش بود و بعد 1 ماه مرد
اين موضوع براي يه فاميل ديگه هم اتفاق افتاد كه دقيق همينطور شد
و خيلي خيلي چيزاي ديگه
ذهنم رو ميتونم كنترل كنم همون موقع ولي چند ساعت بعد دوباره مياد تو ذهنم و اتفاق ميفته
من الان دارم روی فرق قانون جاذبه و پیشگویی تحقیق می کنمنقل قول:
سلام
دوستان شايد مسخره بياد اين حرفم
ولي من يه سري چيزها تو ذهنم مياد خود به خود و اونا رو تكرار ميكنم و وقتي زياد فكر ميكنم يا تكرار ميكنمشون بعد 1 يا 2 روز اتفاق ميفته باسم
براي مثال مرگ 2 تا از فاميل ها كه از وقتي اومدن تو ذهن من و من تكرار كردم فوت شدن
يا خرابي موتورم قطع شدن اينترنتم ...
و كلي چيز هاي ديگه كه به 2 روز هم نميكشه باسم اتفاق ميفته
به نظر شما دليلش چيه؟ چي كار بايد بكنم
اينم بگم خودم نميخوام تكرارشون كنم تو ذهنم ولي خودش تكرار ميشه
دقیق نمیشه فهمید کدوم یکیشون در مورد شما در حال اجرا شدنه ولی اگر قانون جاذبه باشه باید بگم این فرصتی طلاییست برای شما تا به هر چه که می خواهید برسید
تصاویر و افکار به اجسام و مواد تبدیل می شوند و این اساس قانون جاذبه است یعنی تصویر مرگ دوست شما به مرگ اون تبدیل شده و اگر این تصویر یک پیشگویی نباشه در حقیقت شما مرگ اون فرد رو جذب کردید من خودم دو سال پیش اینجوری بودم الان هم دارم از قانون جاذبه استفاده می کنم حتی اگه لازم باشه مرگ بعضی افراد رو به سمت خودم جذب می کنم و باعث مرگشون می شم
فکر کنم بهترین فرصت باشه تا مبلغ زیادی پول رو به سمت خودتون جذب کنید مثلا تصویر یک ساک قهوه ای رنگ که توش 2.000.000.000 تومان پوله که همشون هم تراوله
پوا که باشه خیرات هست
خیرات که باشه ثواب و شادی روح است
و ثواب رضایت خداوند
سعی کنید یک فکر خواص رو در ذهن خودتون به تصویر بکشید و ببینید نتیجه میده یا نه اگه اون فکر هم مثل بقیه افکار به حقیقت تبدیل شد حتما خبرش رو توی این تاپیک اعلام کنید
ظاهرا توی تاپیک کولاک کردم!!!!
یه وقت فکر نکنید که خدایی نکرده کافرم یا از خدا طلبکارم
بهر حال هر شکی مقدمه یک یقین هست
اما در مورد شیطان هم اگه به سوالاتم جواب بدید ممنون می شم
امضای جالب نیست بهرتره عوضش کنینقل قول:
تو اين دنيا حتي خدا هم برات دل نميسوزونه
مردمی که توی ایران زندگی می کنن کم کم دارن دچار همین فکر نادرست نسبت به خدا میشن و تنها علتش هم اسلام دروغین و فشارهای حکومتیست انچنان افکار عمومی دچار فساد شده که کسی جرئت نمی کنه اسمی از خدا بیاره همه به ظاهر خداپرستن ولی حقیقت باطن چیز دیگه ای هست
نمونش رو من از سه سال پیش توی سه کلاس مختلف دین و زندگی به وضوح دیدم تنها کسی که سوالات خارج از کتاب می پرسه منم ولی این اخریا نزدیک بود بقیه شاگردا کلمو ببرن
چرا؟
چون دارم بحث های الکی می کنم
چون دارم وقت کلاسو می گیرم
چون اصلا کسی به متافیزیک اعتقاد نداره
چون اصلا کسی از بحث معرفتی خوشش نمیاد
چون .....
خوب حداقل جامعه ما اینجوریه
گفته اند فردی که سبب مرگ حضرت موسی شده بود در اخرین لحظات مرگ ان حضرت زیر لب زمزمه می کرده (( خداوندا هر گناهی که مرتکب شده است(موسی) با تمام وجود از تو برای اون طلب آمرزش می کنم))
مىدونستيم دنيا بى در و پيكره، اما نه ديگه تا به اين حد!نقل قول:
واقعا عمليه؟!
◙
اینکه چیزی نیست خوبه منم اینطوری میشم ولی بیشتر برعکسش مثلا تا میگم خیلی وقته ناخونام نشکسته یکی یکی پشت هم شروع میکنن به شکستن حالا این مثال بودا کلا اینطوری زیاد میشنDarya_sh هم که میگه ذهنت رو کنترل کن قبول ندارم چون دست خود آدم نیست من فقط موقعی میتونم بگم که به این مسئله فکر نمیکنم که دارم به اون مسئله فکر میکنم یعنی به مسئله ای که دارم فکر میکنم دیگه فکر نمیکنم وگرنه تا وقتی نیومده تو ذهن دلیلی واسه از بین بردنش نیست پس همین فکر نکردن به همون موضوع یه جور فکر کردنه بیشتره من معمولا هر چی میخوام بدست میارم البته چیزای زیاد بزرگ رو مثل اون ساک پول تجربه نکردم اما بعید نمیدونم فقط مشکل اینجاست که اگه پیدا شه که نمیتونم بردارم واسه خودم باید بگردم پی صاحبش
در باره ی کشش و جاذبه هم من یه جا خوندم اگه میخوای چیزی رو بدست بیاری خوبه وانمود کنی اون چیز مال خودته یه جورایی توهم من خودم قبل از اینکه کامپیوتر بخرم میزش رو گرفتم بابام میگفت به دردت نمیخوره اما کمتر از یه هفته بعد خیلی اتفاقی صاحب یه کامپیوتر شدم
براي همين هم هست كه مي گن مواظب باشيد كه به چي فكر مي كنيد چون بخوايد يا نخوايد جذبش مي كنيد
هم ميشه كشت و هم ميشه از مرگ نجات داد
البته رضايت خدا رو هم بايد در نظر گرفت
دوره جنگ با سلاح به پايان ميرسه
ذهن انسان بزرگترين سلاحه
هم ميشه كشت هم ميشه نجات داد پس مواظب افكارتون باشيد
من به این دلیل از Talabkar پرسیدم ایا می تونی تحت کنترل خودت قرار بدی ذهنت رو ؟ که بدونم آیا اتفاقی و تصادفی میاد تو ذهنش و بعد میره ( یعنی می تونه بره و دیگه نیاد تو ذهنش ) یا اینکه نه ناخوداگاه همش میاد تو ذهنش ... این جور به نظر می رسه که ذهنش تحت کنترل یه نیروی مافوق هست که باعث میشه بدون اینکه بخواد باز بیاد به ذهنش .
فقط اگه ممکنه بگو تو چه زمینه هایی بوده این مساله ؟ فقط مرگ و میر یا اتفاقات خوب و خوشایند هم بوده .... ؟
بله قانون جاذبه ست . ولی دوستان به نظر شما این از طرف خود آدمه ؟ یعنی منشاءش نیرو و انرژی خود آدمه ؟ یا مثلا تحت تسخیر یه نیروی دیگه که قدرتش رو داره و به آدم منتقل می کنه ؟ مثلا از طرف یه روح یا جن . . . ؟