اين چه حرفيه شما استاد مايي:46: :10:نقل قول:
من هم اين رو قبول دارم
اون هم كه گفتم منظورم كليه روش هاي خنك كردن بود كه شامل 12 ولت كردن هم ميشه :31:
كه به علت عجله از اون با عنوان intercooler نام برم
شما به بزرگواري خودت عفو كن ما رو :46:
اين چه حرفيه شما استاد مايي:46: :10:نقل قول:
من هم اين رو قبول دارم
اون هم كه گفتم منظورم كليه روش هاي خنك كردن بود كه شامل 12 ولت كردن هم ميشه :31:
كه به علت عجله از اون با عنوان intercooler نام برم
شما به بزرگواري خودت عفو كن ما رو :46:
ببخشید مانیتوری که hdmi ساپورت میکنه با اون مانیتوری که معمولی هست برای بازی کردن با xbox360 چه فرقی میکنه توضیح میدید. کامل .
بدون هارد ميشه به لايو وصل شد؟
اگه ميشه چجوري....
سلامنقل قول:
تفاوت در کیفیت تصویر ( ریزولوشن ) هست. همونطور که از نام hdmi معلوم هست، منظور "کیفیت بالا " میباشد.
یه مثال شاده ... تلویزیون های معمولی معمولا تا ریزولوشن 640 در 480 رو ساپورت میکنن. اما یه تلویزیون فول hd تا 1920 در 1080 رو پشتیبانی میکنه ... خیلی تفاوت دارن ، نه؟!
بله، چرا نشه. فقط نمیتونید بازیهای آرکید رو دانلود کنید. چون فضا میخواد ... .نقل قول:
برای وصل شدن به لایو ، در همین انجمن تاپیک مخصوصش هست.
salam bache ha tasmim gereftam xb360amo befroosham ELITE region J ba 15 ta bazi o fan 10 / 15 rooz ham bishtar kar nakarde
harki khast bege
من مي خوام دستگاهمو آپديت كنم...
ميشه راهنماييم كنيد...
وقتي Join to Xbox Live را ميزنم ميگه هارد مي خواد...
ميشه كمكم كني...
اخه من هاردم خرابه مي خوام آپديت كنم ببينم درست ميشه يا نه....(طبق گفته خودتان...)
نقل قول:
خوب ، قضیه فرق میکنه حالا .... اگه برای اولین بار هست که وصل میشید، باید هارد داشته باشید تا آپدیت یه جایی ریخته بشه. نمیتونید به لایو وصل بشید و آنلاین بازی کنید . :|
من نمي خوام بازي كنم فقط مي خوام آپديت كنم...
قيمت مموري ها (64 و 256 و 512 ) و هار ها ( 20 و 120 ) چنده؟...
من Error E68 ميده وقتي هاردا ميزارم...
وقتي جدا ميكنم درست ميشه...
هيچ راهي نيست هاردم درست شه؟...
دوستهای عزیز ببخشین شما در کل فقط یک جواب بدین الیت پال رو توصیه می کنین یا J رو ؟
من PAL رو توصيه ميكنمنقل قول: