اگه لنز مشکل داشته باشه بعضی وقتها کنسول هنگ میکنه و تنها کاری که میشه کرد خاموش کردن کنسوله!نقل قول:
بهترین کار اینه که کنسول رو ببرین پیش همون کسی که براتون درایو رو آپ کرده و مشکلتون رو بهش بگید.
اگه لنز مشکل داشته باشه بعضی وقتها کنسول هنگ میکنه و تنها کاری که میشه کرد خاموش کردن کنسوله!نقل قول:
بهترین کار اینه که کنسول رو ببرین پیش همون کسی که براتون درایو رو آپ کرده و مشکلتون رو بهش بگید.
نقل قول:
چرا کسی به ما جواب نمیده اخه
شما که کابره فعالی هستی تو رو خدا جواب بهده به ما این 4 پستیه که دارم میزنم
((
دوستان کمک کنید ایکس باکس من پارسال 3 چراغه شد بعد تعمیرش کردم تا امسال سالم بود بعد یه دفعه خواستم روشنش کنم که دوباره 3 چراغه شد :18: بعد دوباره روشنش کردم ایندفعه نشد ولی هر بازی میکنم وسطه بازی خط خطی میشه خیلی همزود داغ میکنه الان من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ))
بهش زنگ زدم گفت چون فالکونه داره سکته های اخرو میزنه و سه چراغ میشه.نقل قول:
دوست عزيز برنامه رو دانلود كردم و 2 بازي call of duty black ops و halo reach رو تست كردم...نقل قول:
نوشته : ap25 replay sector is blank با رنگ قرمز....
ولي در پايان نوشته است : basic stealth check passed با رنگ سبز....داستان چيست؟
آيا بعد از اين كه به lt آپديت كنم ديگه اين دو بازي رو نمي تونم بزنم؟ آيا الان با بازي كردن اين دو گيم فلگ شدم؟
آيا lt فقط براي assassin و nfs لازمه يا براي dead space 2 و crysis 2 و mortal komabat هم لازم خواهد بود؟
جدیداً چیزی درست شده به نام میز لپ تاپ که باعث خنک شدن لپ تاپ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جند تا فن داره
البته برقش را بوسیله یک کابل USB از خود لپ تاپ میگیره
سوال من اینه که میشه از این وسیله برای ایکس باکس استفاده کرد؟در این صورت مجبوریم برقش را از کنسول بگیریم.آیا اینکار برای کنسول ضرری نداره؟
شما اگه جاسپر داری که بیخیال کل اینا شو.نقل قول:
دوست من جاسپر داره و 1 سال بیشتره که فن لپتاپ میزاره زیر ایکس باکسش
نه مشکلی واسش پیش نیومده ولی هارد نداره و تو خیلی از بازی ها وسط بازی اسلوموشن میشه
حالا نمیدونم مشکلش گرفتن برق میز لپتاپ از کنسولش هست یا نداشتن هارد
باز هم میگم به سیستم دیفالت کولینگ جاسپر دست نزنید
سیستم خنک کننده ی 360 با لپتاپ فرق داره - از این مدل چیزها برای 360 استفاده کنید میزنید پدر صاحب بچه ی کنسول رو در میارید .نقل قول:
تشکر . اما من الایت دارم . 350 خریدمش . قیمت کردم کلا نرخ بازار دستم باشه .نقل قول:
موفق باشی.
چه خبره رفتم میدون توپخونه چرا هیچکی دیگه بازی نمیفروشه ..یکیشون با کلی نازو برنداز کردن من برام اورد..قبلا میرفتی همشون داشتن..کسی جا دیگه بلده؟؟
شما کجای تهرانی؟نقل قول: