وقتی هنوز ibs خاموشه چطور برای شما آنلاین زده؟الان برا همون دسته افراد ibs هنوز خاموشه پس نباید برای شما الان آنلاین باشه چون کسی ibs رو دستکاری نکردهنقل قول:
Printable View
وقتی هنوز ibs خاموشه چطور برای شما آنلاین زده؟الان برا همون دسته افراد ibs هنوز خاموشه پس نباید برای شما الان آنلاین باشه چون کسی ibs رو دستکاری نکردهنقل قول:
فعلا هم انلاین زد هم ازحجمم کم میکنه.نباید ریست میکردم دلم خوش بود .نقل قول:
پست 21861 رو هم ویرایش کنید.ممنون
برا سوسنگرد ibs کلا خاموشه شهرای دیگه هم برای بعضی از مراکز مخابراتی خاموشه و اینکه شما میگی الان برای شما آنلاینه عجیب به نظر میاد چون چنین چیزی غیر ممکنه که ibs خاموش باشه و آنلاین بزنه:n06:
ببین ما ip مون 5.233 . برای ما رایکان نشده بود اما دیروز صبح ibs از کار افتاد و 6 ساعت رایگان شد حدودا . بعدش که درست شد دیدم 1 گیگ به ترافیکم اضافه شده و اطلاعات یک روز قبلش پاک شده .
بچه ها من مشترک کیانپارس بودم خ توحید و مرکزم هم چمرانه، از وقتی IBS و سیترا برام غیر فعال شد نتونستم حجمو ببینم تا اینکه اکانتم تمام شد و نیاز به تمدید. چند روز طول کشید تا یوزر و پسوردم تو سیستم پارتاک فعال بشه و حالا تمدید کردم اما بصورت رزرو مونده و فعال نمیشه ،زنگ زدم ،میگن خططتون هنو منتقل نشده! ینی چی اینا ، انتقال چقدر طول میکشه، نیاز دارم واقعا
سامانه پارتک به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطه الان؟
بله فعلا قطعه...نقل قول:
برای ما وصله 5.233نقل قول:
یه قطعی موقتی بود که بعدش سریعا وصل شدنقل قول:
عجب ! تا امروز صبح كه ibs برا بعضيا خاموش بود مشكلي نبود از وقتي كه دوباره راه افتاد دوباره برام ip 172.30مياد و ipبعد از 2ساعت عوض ميشه