منم افت سرعت دارم مخصوصا بعد از ظهر.بقیه هم ؟:n04:نقل قول:
Printable View
منم افت سرعت دارم مخصوصا بعد از ظهر.بقیه هم ؟:n04:نقل قول:
پارس آنلاین یه شرکت دزد به تمام معناست.:angry:موقع فروش با زبون بازی تمام آدمو خر میکنن پشتیبانیشم که تعطیییییییییییییییییییییی لللل.
به طرف میگم من موقع چت تصویرم قطع میشه میگه ما از سرویسهای اوو و اسکایپ و امثالهم پشتیبانی نمیکنیم.
منم گفتم شما شاید دلت بخاد پورت 80 رو هم ببندی این دیگه اسمش اینترنت نیست که.حداقل تو سایتشونم نزدن که ما از تصویر تو اینترنت پشتیبانی نمیکنیم که آدم تکلیف خودشو بدونه.:weird:
سرعتم 15 شده! تازه رو 4 5 هم میره :دی
والا سرعت دانلود شب ها رو نمیدونم ولی صبح ها از 120 تا 300 تا متغیره ! شب ها و نصف شب وقت ندارم تست کنمنقل قول:
البته بیشتر کسایی که تو شهرمون هستن همین سرعت رو دارن
یک سوال سرویس های نامحدود TRA ضریب اشتراک 1 به 10 برای من اصلا توی صفحه تمدید و تغییر حساب نیست ! شاید قزوین نداره یا همه ندارن ؟!
سرویس نامحدود 128 وقتی 20 گیگ رو تموم کردم سرعتم میشه فیکس 16 یا ممکنه بالاترم بره ؟
الان سرویس من رو حالت adsl2plus نیست رو حالت gdmt هست با توجه به اینکه نویز ندارم و اس ان ارم بالاست اگر رو حالت ADSL 2 [LUS باشه بهتر نیست؟
چطوری میشه گذاشت رو حالت adsl2plus?
فرقشون چیه ؟
نقل قول:
دوست عزیز قرار بود منم سرویس 1 به 10 بگیرم ولی اینها فقط نمادین هست و در حالت کلی نمیتونی این سرویس رو بخری حد اقل تو قزوین که اینطوری هست !
و تو تمدید اشتراک خبری از اون تعرفه ها نیست[/QUOTE]
یعنی در پرتال هم نیست که از آنجا انتخاب کنید ؟
اگر یک ISP در ایران خودش رو مسئول میدونست واسه افت سرعت و مشکل تو اسکایپ و بازی و... به ما هم خبر بده خوشحال میشیم!نقل قول:
همه شون یا اصطلاحا چیزی رو پشتیبانی نمیکنن یا مشکل از مخابراته!!
وضعیت نت چند روز خیلی بد بود الان مثل اینکه بهتر شده.
گند بزنن این پارسانلاینو ، شبا قبلی 2 تا 5 370 مگ دانلود میکرد دیشب گذاشتمش تا 7 صبح 170 مگ انلود کرد ، خاکتوسر این شانس گه ما که از هیچی شانس نداریم هیچچ چ چچ چچ چ .
میگن تو ساعات رایگان اینجوریه ، پس چطور این همه آدم 2 گیگ دانلود میکنن ، بعدش ما با 256 170 مگ . یعنی اتمام حجت کردن باهام .
من هم این مشکل را دارم گند بزنن با 512 دانلود رایگان به 300 مگ نمیرسه ؟ چرا ؟نقل قول: