درسته دوست عزیر ساعات رایگان مخابرات 1 تا 7 صبحه در ضمن سرعت هم هیچ فرقی با روزانه ندارهنقل قول:
Printable View
درسته دوست عزیر ساعات رایگان مخابرات 1 تا 7 صبحه در ضمن سرعت هم هیچ فرقی با روزانه ندارهنقل قول:
دوستان عزیز سلام .
تو گیلان مخابرات کلا دانلود رایگان رو قطع کرده . میخوام بدونم تو آذربایجان شرقی هم به همین شکله ؟
اینجا بستگی به خط تلفنت داره !!نقل قول:
هر قدر خطت بکشه میتونی دانلود کنی !! من با دستکاری مودم و این خط تلفن آشغال میتونم شبی تا 15 گیگ دانلود کنم !!!
ولی خیلی خیلی کم دانلود میکنم چون انقدر دانلود کردم که اصلا جا برا دانلود ندارم و 3 تا هاردم تا خرخره پره :دی
خط من :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 126 240 Attenuation (0.1dB): 500 315 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 5928 1032 Rate (Kbps): 5056 512 D (interleave depth): 64 2 Delay (msec): 16.00 4.00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شبانه و دانلود از سرور خارجی :
شبی 15 گیگ چی دانلود میکنید؟ هر محتوایی داشته باشه منظورم فیلم یا گیم یا سریال و اپلیکیشن، 15 گیگ خیلی زیاده دوست عزیز، حرص و ولع دانلود تشویقت میکنه هر چی میبینی دانلود کنی در حالی که از دانلودهات استفاده نخواهی کرد و فقط هاردت پر میشه.
من با این که هر شب 26-27 گیگ رو خطم می کشه ولی کلا ماهی 2-3 شب بیشتر دانلود نمی کنم چون چیز بدرد بخوری برای دانلود نیست تازه دانلود هم کنم فرصت استفاده نیست مگه چقدر وقت داره آدم که این همه فیلم و آت و آشغال می گیره اصلا مگه می شه از همش استفاده کرد ؟ ماهی 1 گیم دانلود می کنم با یکی دو تا فیلم 3d!نقل قول:
من بیشتر نرم افزار دانلود میکنم !!!نقل قول:
اگر هم فیلم دانلود کنم چیز هایی رو دانلود میکنم که حتما میبینمشون !! مرض ندارم چیزی رو دانلود کنم و استفاده نکنم !! :دی
اگر دقت کنی گفت که خیلی وقته چیز زیادی دانلود نمیکنم مگر هر چند هفته یک بار 2-3 گیگ :n02: ( خدایی من وقت نمیکنم به خوانواده سلام کنم البته الان چند روزه خونه ام اینجا پیدام میشه وپرنه چند روز دیگه بای بای تا ...... :دی)
اینم دانلود دیشب با پینگ الان :
پ.ن : کسی هست که تی پی لینکشو با 2750 من تعویض کنه ؟
تی پی لینک ها با چیپست برودکام خط منو یکی دو مگ بیشتر آپ میکنن !! ( البته مودم من هم مال 4-5 ماه میشه و خیلی کم کار کرده :دی)
Line Stateنقل قول:
:
Showtime
Modulation
:
ADSL2 PLUS
Annex Mode
:
ANNEX_A
Downstream
SNR Margin
6.1
Upstream
23.6 db
Line Attenuation
:
48.9 28.4 db
Data Rate
:
9110 508 kbps
Max Rate
:
10232 1057 kbps
POWER
:
19.5 11.3 dbm
CRC
:
0 0
این وضعیت خط من با دو تا نویز گیر و بدون تلفن هست یعنی به نظرتون با کابل شبکه بهتر میشه راستش نتونستم درست و حاسبی تست سر خط بگیرم ولی مخابرات میگه تا دم در مشکلی نیست حالا نظر شما چیه ادرس دقیق سوکت زن رو هم بگید و خودتون اونجا سوکت زدید تو اون پاساز و به نظرتون با سه تا نویز گیر بهتر میشه یا بدتر میشه
این وضغیت خط تو خونه هست یا نه مال خط دم در خونتون ؟ مودم رو به سیم ورودی ساختمون وصل کنید و نتایج رو اینجا بزارید بگم مشکلتون با تعویض کابل برطرف می شه یا نه دقت کنید برای تست با سیم ورودی باید سیم تلفن ساختمان رو قطع کنید و جاش مودم رو وصل کنید اگه سیم کشی ساختمان تو مدار باشه نمی شهنقل قول:
این وضعیت تو خونه هست قبلن با یک سیم امتحان کردم گفتن وضعیت خطت رو 2 مگ اومده پایین نمیدونم از سیمش بود یا نه ولی الان به مودم یک سیم مستقیم با دو تا نویز یر و تلفن که با نویز گیر وصلهنقل قول: