دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی چه فرقی داره ؟
معاف از رزم رو دوستان گفتن درکارت پایان خدمت درج نمیشه خدمات غیر رزمی هم همین طوره ؟
Printable View
دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی چه فرقی داره ؟
معاف از رزم رو دوستان گفتن درکارت پایان خدمت درج نمیشه خدمات غیر رزمی هم همین طوره ؟
اونی که شما میگی مربوط به دوران جنگ میشه.نقل قول:
الان معاف از رزم اینطور تعریف میشه که تو آموزشی فشار کمتر میارن و تو بعضی از یگانها هم یه فرقایی مثل پست ندادن یا پست راحت و انجام کارای سبک و ... .
معاف از رزمی هم روی کارت چیزی نمینویسن ولی تو پرونده شما ثبت شده و البته داخل چیپ کارت ، که خدمات غیر رزمی هم همینطوره.
البته خدمات غیر رزمی رو من الان شنیدم که با توجه به معاف از رزمی که شاید بهش اهمیت بدن خدمات غیر رزمی رو اصلا بهش اهمیت نمیدن :n15:
پس گرفتن همچین معافیتی اصلا ارزش نداره.
بچه ها یه سوال خود سازمان نظام وظیفه شهر محل خوبی برا خدمته؟چون ظاهرا پنجشنبه ها تعطیله
اونم جزء یگانهای اداری محسوب میشه دیگه که خوبه.نقل قول:
البته به جز پست و خدمات این چیزا که زیر مجموعه قرارگاه میشه معمولا و تقریبا نظامی هست ولی باقی قسمتاش خوبه.
سلام.خواستم بپرسم کدام یگان ارتش پروژه های عمرانی اجرا میکنه و جاش کجاست؟ سوال دیگه اینکه اگر یه ورزش مسلط باشم اگه تو تربیت بدنی باشم تاثیری داره؟مثلا مربی بشم و غیره.تشکر
دوستان یک سوالی برام پیش امده ، کلا در اموزشی و یگان بعد از ظهر ها با سرباز ها چکار میکنند ؟ بیکارند ؟:n02:
میشه کلا یکی شفاف سازی کنه که در اموزشی و یگان از ساعت فلان تا فلا و یکی یکی مشخص کنه چه اتفاقی هر روز میافته . در اموزشی و یگان هر کدام .
مچکرم:n16:
همه جا که یکسان نیست.نقل قول:
آموزشی کلا با توجه به فصلش تقریبا تا ساعت 5 یا 6 بعد از ظهر مشغول آموزش هستید البته ساعت نهار و نماز و استراحت بین کلاس هم جای خود دارن و از اون به بعد تقریبا در اختیار خودتون هستید تا خاموشی که اونم با توجه به فصلش حدود 9 و 10 هست و
مجدد قیل از اذان صبح بیدار باش و حدود 2 ساعت بعد شروع کلاس ها .
جمعه ها هم در اختیار هست معمولا .
مرخصی هم تو 56 روز آموزش حداقل 4 روز میدن معمولا.
این روندی که گفتم تو کل دوره آموزشی نهایتش هست و روزمره و شاید آزادیتون بیشتر باشه.
تو یگان هم اصلا مشخص نیست ولی باتوجه به مدرک شما به احتمال زیاد روز برگ میشید و تا ساعات اداری بیشتر تو پادگان نخواهید بود البته اگه پست نباشید.
ساعت خروج گاهی تو یه پادگان هم میتونه برا همه سربازا یکسان نباشه ( یکی 1 بره خونه یکی 6 بعد از ظهر )
من پست های قبلی شما رو خوندم و دیدم که از مدتی پیش پیگیر تاپیک هستید و فکر نمیکنم نیاز باشه اینقدر خودتو درگیر کنی و استرس داشته باشی . کلا میخوای 21 ماه خدمت کنی از 6 ماه قبلش اینقدر خودتو اذیت میکنی که عملا خدمتت میشه 27 ماه.
بی خیال سخت نگیر من خودم هیچی نیمیدونستم و تا روز اعزام عین خیالم نبود .
البته دونستن این مسائل خیلی خوبه
امیر جان ممنونم داداش گلم وقت گزاشتی و جواب دادی . بیخیال بشم بهتره . فکر میکنم اعصابم بهم میرزه و دلشوره دارم .:n16:نقل قول:
امیرخان ممنون از توضیحاتتون..یه سوال اینکه فرمودید جمعه ها در اختیار هست یعنی میشه از پنج شنبه غروب تا جمعه رو شهرمون برگردیم؟
با سلام خدمت دوستان گل...
من آموزشیم رو 02 پرندک بودم و تو تقسیمات افتادم گروهان 33 توپخانه آج سنندج، از اونجا هم منتقل شدم یکی از گردانهای دیگه گروهان 33 که در کرمانشاه هستش به نام 808 قسمت 404، کارشناسی کامپیوتر دارم و تک پسر هم هستم، میخواستم بدونم میتونم انتقالی بگیرم به تهران؟ (اگه میتونم شرایط و یا مدارک مورد نیازش چیه؟)، خودم بچه قائمشهرم
مرسی :n12: