دیشب 12 ساعت نت نداشتم کسی این مشکل رو داشت؟
Printable View
دیشب 12 ساعت نت نداشتم کسی این مشکل رو داشت؟
سلام
من میخوام از پارس آنلاین سرویس نامحدود بگیرم . سرویسهای با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتشون چطوریه ؟ خیلی میاد پایین ؟
و سوال بعدیم هم اینکه سرویس های نامحدود هم شبها افت سرعت دارن ؟؟
ممنون
هفته پیش ساعت 10 صبح فقط سرور های ایران باز میشدن مثل سایت های بانک ملی زنگ زدم پشتیبانی هم اکنون شما نفر دهم هستین! خاب فهمیدم مشکل سراسری هستنقل قول:
بعد ساعت 2 درست شد
اون روز سرعت کم بود ولی الان خوبه
نقل قول:دوستان این کار رو خودم انجام ندادم یکی از مهندس های برق بسیار بسیار خبره انجام دادش و میگفت که خیلی وضعیتش خراب بوده ! یه چیزی گفت متوجه نشدم گفت با سوکت وصل میکنن من کلا کندشم با یه سیم دیگه بستم و الان خدا شاهده باورتون نمیشه اینقدر وضعیت اینترنتم خراب بود الان سرعت شده مامان !نقل قول:
به مهندسم هم گفتم که این کار غیر قانونی هست و ... ولی چون 3 روز بود زنگ زده بودیم 117 و مشکل خرابی تلفن رو اعلام کرده بودیم خبری نشده بود گفت نترس بار اولم نیست ! ما هم قبول کردیم و واقعا خیلی با طر حال کردم کل شهر رو میاوردی میگفتی همچین مشکلی هست میگفتن نه تلفن بوق داره بسه !
اما این کارش درست بود !
من میخوام از پارس آنلاین سرویس نامحدود بگیرم . سرویسهای با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتشون چطوریه ؟ خیلی میاد پایین ؟
و سوال بعدیم هم اینکه سرویس های نامحدود هم شبها افت سرعت دارن ؟؟
ممنون[/QUOTE]
دوست عزیز قرار بود منم سرویس 1 به 10 بگیرم ولی اینها فقط نمادین هست و در حالت کلی نمیتونی این سرویس رو بخری حد اقل تو قزوین که اینطوری هست !
و تو تمدید اشتراک خبری از اون تعرفه ها نیست
یعنی کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟اگر کسی تجربه ای داره خواهشا بگه چون اگه مشکلم حل نشه باید نیومده از پارس برم:n28:نقل قول:
از سرویس سا کس و وی پ ی ا ن استفاده کن
من قبلا از شرکت دیگری سرویس داشتم و بدون استفاده از این چیزا به خوبی کار میکرد.امروز با اینها هم استفاده کردم که نتیجه مطلوبی نداشت.(البته در این مورد از ساکس نمیشه استفاده کرد ولی از چیز استفاده کردم و جواب نداد):n03:نقل قول:
میگم هالا چقد رشوه گرف اومد یا آشنا بود !!!نقل قول:
هالا که سرعتت خوب شده سرعتت تو روز و شب چنده مثلا؟؟ من الان به همه نویزام تو روز 120 به بالاس و تو شب بین 20 تا 30 ، شبها 500 الی 600 مگ میشه دانلود کرد . میخام بینم اگه بریم نویزمون رو مثل تو کنیم چقد تاثیر داره ؟؟
دوست عزیز من متوجه نشدم شما کدوم باکس را دستکاری کردین ؟نقل قول:
داخل کوچه یا خیابان ؟؟؟؟؟
میشه بگین این سیم هایی که کندین چه شکلی بودن ؟