سلام
می خواستم توی یک باکس مشخص فرق ساب 10 با 12 چی هست؟؟
اگر ساب از فرکانس 37 شروع به واکنش نشان دادن کندتا کدام فرکانس ویبره است و از کدام فرکانس بیس کوبشی شروع می شود؟؟؟
سلام
می خواستم توی یک باکس مشخص فرق ساب 10 با 12 چی هست؟؟
اگر ساب از فرکانس 37 شروع به واکنش نشان دادن کندتا کدام فرکانس ویبره است و از کدام فرکانس بیس کوبشی شروع می شود؟؟؟
سلام.نقل قول:
استفاده از متریالهای دمپینگ داخل باکس برای نرم تر کردن صدا و عمیق شدن نتهای باس هست.البته تا حدودی از Efficiency می کاهد.
بریس هم در باکسهای پورتد که حجم بالاتر از 50 لیتر دارن برای هر پنل به صورت مثلثهای 7*7 cm باید استفاده بشه تا رزونانس و لرزشهای بدنه باکس به حد اقل برسه. داخل باکس فشار هوای بسیار زیادی تولید میشه به طوری که پنلها میل به جدا شدن و از هم کسستگی دارن برای همین یه باکس خوب باید در کنار حجم و فرکانس تیون(پورتدها) مناسب کامل سخت و محکم ساخته شوند.
هرچقدر فرکانس به سمت 20 هرتز میل کند ویبره افزایش پیدا میکنه. این در حالیست که در محدوده فرکانس تیون بیشتر SPL رو شاهد هستیم.نقل قول:
پس فرکانس 30هرتز low bass یا همون ویبره خودمونه.پ
محدوده فرکانس 80 هرتز باس
فرکانس 150 و بالاترحدودا کیک باس.
ضمنا هر چقدر ووفر بزرگتر باشه یا به نوعی Cone Area قطر بیشتری داشته باشه به خاطر فشرده شدن بیشتر هوا ساب ووفر فرکانسهای پائین رو بهتر اجرا میکنه و پارامتر دوم Xmax هست. که باز هر چقدر عدد این پارامتر بیشر باشه میزان حرکت ووفر به سمت جلو و عفب بیشتر هست و لذا اجرای فرکانسهای خیلی پائین بهتر شنیده میشن.
فرکانس 150هرتز کیک باس
حمید خان سلام جسارتا یک سوال :نقل قول:
به طور کلی یک ساب خوب و کیفیتی و دلنشین باید چه مشخصاتی داشته باشه .؟ واکنش فرکانسی که روی محصول درج شده آیا تو انتخاب یک ساب تاثیر گذاره ؟ بعضی از ساب ها نوشته واکنش فرکانسی 25تا 200 مثلا.. این صحیح هست که بازه فرکانسی یک ساب خود کیفیتی و نه قدرتی که ناهنجار باشه .. بین 30 تا 300 هرتز هستش ؟ ممنون میشم شفاف سازی کنید .. متشکرم.
سلام دوستان
برای رادیو فلش پایونیر x185 روی پراید تا 200 تومان باند چی پیشنهاد می کنید ؟
سلام..حمید جان..خیلی ممنونم..
چون خیلی جا دیدم می گفتند سابی می خواهم هم لو و کیک بیس خوبی داشته باشد من مفهومش را نمی فهمیدم...
شما خودتان برای پراید ساب 10 می پسند یا 12؟؟توی باکس سیلد ///
حمید جان می خواستم ساب گلیدن الفا ویا ام لاین بخرم یا mtx سری rt..کدام ساب با کواک وکامپ هلیکس بهتر است؟؟
حمید می دانم ساب ام لاین از الفا یک رده بهتره ایا این بهتری قابل حس است یا نه؟؟
یک سوال مهم ..
حمید جان من امپ بلاپونکت 4 تا 55 وات یا دو تا180 وات میدهد نمی خواهم هزینه فعلا داشته باشم اگر ساب الفا یا ام لاین 12 بخرم دو کانالش را بریج کنم قادر این امپ صدای این ساب را در بیاورد یا نه؟؟؟؟ تشکر
سلام
برند کارینا بهتره یا پریمیر؟
سلام دوستان من برای استیج عقب میدرنج هرتزsv200 سوپرتیوتر st35 میخوام بزارم و برای جلو میدرنج sv165با سوپر تیوتر st25 رای این ست چه سابی پیشنهاد میکنید؟از صدای سابی ک سر درد بیاره و ویبره هم داشته باشه خوشم نمیاد دوس دارم ساابی باشه ک از موسیقی لذت برد در واقع سـاب ووفر کیفیتی میخوام و فقط کوبشی
در واقع سابی میخواام ک با توجه به قدرت میدرنج ها فقط کوبشی و کیفیتی باشه و فقط صدای زیر رو برام کامل کنه
نظرتون در مورد این 2ساب از خود هرتز چی هستش؟ hx300d و hx 250d
ساب ایمیج داینامیک idq12 و گلدن SQX 12 EXTREME چطور هست ایا نیاز من رو برطرف میکنن؟
پخشمم 80prs هست امپلی hdp4 برای میدرنج ها و برای تیوتر هاا امپ جدا
وبرای ساب چه امپلیفاایری پیشننهاد میکنید ایا HDP1 خوب هستش؟یا الپاین MRX M100 یا SR1DK ادیسان
با سلام
میخاستم ببینم رو ضبط فابریک 206 دو تا باند نصب کنم بدون تعویض ضبط جواب میده ؟؟! و کلا پیشنهادتون چیه؟ نمیخام ضبط رو عوض کنم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این ستی که شما میخای ببندی منظورم میدرنجو سوپرا هست قبلا صداشو شنیدی یا نه تازه میخای بعد از نصب صداشو بشنوی؟
چون خیلی صداش تیز میشه اونم یا پخش پایونییر که کلا ذاتش های رنج قوی هستش اینطوری اصلا از موزیک لذت نمیبریا
ولی اگه شنیدیو خوشت اومده از صداش که هیچی سلیقت اینطوریه مهم هم سلیقه خودت هست
در مورده 4 مدل سابی که گفتی
سابایه هرتز مخصوصا همین 2 مدلی که گفتی بیشتر قدرتی هستن لو میزنن فرکانس پایین هستن ویبره هستن تا کوبشی
اون اایمیج و گلیدن هم جفتشون عالی هستن فقط 2سبکه متفاوته صدا دارن که باید ببینی کدومش به سلیقت میخوره
ایمیج دقتش یکم از گلیدن بالاتره بیسش هم نرمتر هستش
گلیدن کوبشش بیشتره کیفیت ساختش هم از ایمیج بهتره
ولی در کل سابهای گلیدن واقعا از پایین رده تا بالاترین رده عالی هستن به نسبته قیمتشون صداشون خیلی عالیه از 200 تومنیش تا 6 تومنیش
ودر مورده مونو
برای مونو هزینه زیاد نکن همیشه هزینه بیشتر رو برای استریو بزار
چون ساب انچنان بازه فرکانسی زیادی نداره که بخای مونو گرون قیمت براش بگیری
الان همون هرتز و ادیسان نزدیکه 1 تومن هستش که به نظره من ارزش نداره
یه هرتز مدل hcp1d بگیر 450 60 تومنه کوچیک کم مصرف کلاس دی برنده درست حسابی هم هست
رو 2 اهم 700 تا میده راحت تمامه سابایی که گفتی رو راه میندازه
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ببخشید شما صدای این میدرنج ها وسوپرتیوترهای هرتز رو شنیدید؟چون خیلی تحقیق کردم در ست spl که از برندی بگیرم که کیفیت رو به همراه قدرت داشته باشه فقط صدای بلند تیز الکی بهم نده. به نظر شما 2تا ساب 8 اینچ از ایمیج داینامیک حالاا idq یا id8 ک مجموعا 500 وات rms میده بهتر هست یا 1دونه idq12 که 700rms میده یا idq10 ؟ فقط هدفم اینه ک بیس کوبشی میدرنج هارو تامین کنه همین و تمامنقل قول:
و بحث امپلی فایر ک میگن هر چه دمپینگ فکتور بالایی داشته باشه بهتر هست و یا فرکانس پااسخ امپلی فایر بیشتر باشه زیاد مهم نیست برای ساب؟البته سابی ک از برند خوب باشه حتما پاسخ بهتری خودش میده.کلا سوال کردم بدونم واقعا اگر بدونم هیچ فرقی نمیکنن sr1dk یا hdp1 جز قدرت بالاترشون ک به کارم نیاد همون امپ hcp1d میخرم چون خودمم خواستم همین مدل رو اول بخرم.فقط hcp1d وات اعلامی که روی 4اهم 380 هست اعلامی ces2006 تا 300 وات هست یعنی روی 2لهم پایین میشه درسته؟ممنون دوست عزیز
و اگر ساب 8 خوب باشه ایا روی طاقچه عقب به همراه میدرنج ها میشه نصب کرد و از زیر طاقچه باکس برای ساب ووفرها ساخت؟و چه باکسی ب سلیقه من جور در میاد ک کوبشی باشه