تا زمانی میشد دور زد که سرور داخلی محدود نبود . از ماه آذر به بعد شرکت ها شروع کردن به محدود کردن داخلی . حالا نه میشه دورش زد نه میشه از سرعت سرور داخلی استفاده کرد
Printable View
تا زمانی میشد دور زد که سرور داخلی محدود نبود . از ماه آذر به بعد شرکت ها شروع کردن به محدود کردن داخلی . حالا نه میشه دورش زد نه میشه از سرعت سرور داخلی استفاده کرد
نقل قول:من با این اکانتای idownload و نمیدونم کانکشن های مختلفی که به سرورای ایرانی وصل میشه باز از اونجا به جاهای دیگه هرچی زور زدم هیچ تغییری ایجاد نشد سیستمشون کاملا هوشمنده.....نقل قول:
دوستان من زنگ زدم شرکت می گم سرویسم 2 مگ کیمیاست بعد ترانسفرم رو 100 بالاتر نمی ره. می گه اجازه بدین محاسبه کنم بعد می گه تا 32 ترانسفر شما طبیعی هستش! :n04::n38: می گم ببخشید چه جوری محاسبه کردی؟ 2048 تقسیم بر 8 می شه 256 اونم واسه تقسیم بیت به بایته! می گه 2 بار تقسیم بر 8 کنید! می گم چرا 2 بار؟ میگه 1/8 شیر می شه سرویستون! :n04: یعنی تقسیم بر 64!؟ جدا این جوری محاسبه می کنند؟
سرعت سرورهای داخلی اسیاتک هیچ گونه تغییری نکرده . میشه به جرم نشر دروغ برای تبلیغات ازشون شکایت کرد.هر چند که نتیجه ای نمیده ولی میفهمن مردم مثل خودشون جیگر نیستن
با ادب باهوشون صحبت کنی همینه ایرانی جماعت تا سرش داد نزنی کاری برات نمیکنه . یکم دیگه باهاش صحبت میکردی شماره کارت میداد برای کمک به شرکت بهش پول بدینقل قول:
زنگ نزدید پشتیبانی بپرسید چرا هنوز محدود هستنقل قول:
خود درگیری دارند اینا خوب برای چی یک اطلاعیه ای میزنید که نمیخواند عمل کنند مگر کسی مجبورشون کرده که اطلاعیه بزنند:n13:
همچین روی خوشی نشون ندادم.می گه dns رو عوض کنید کش مرورگر رو پاک کنید،می گم خانم من می گم سرعت دانلود من کمه کش مرورگر و dns چه ربطی به ترانسفر من داره؟ می گه خب یک کار دیگه کنید هر چی هست از خطتون جدا کنید مودم رو مستقیم وصل کنید می گم خانم من نه نویز دارم تا همین یک هفته قبل هم تا 700 800 تراتسفر داشتم،می گه تا 32 هم بره طبیعیه باید تقسیم بر 64 کنید! رفتم یک شکایت تو خود سایتشون ثبت کردم،نظر سنجی هم 1!البته هر چند بی فایده است ولی از قدیم گفتن کوشش بیهوده به از خفتگینقل قول:
حرفش کاملا قانونی هست میتونی بری سایت تنظیم مقررات بخونی مقررات رونقل قول:
خیلی جالب تو این مملکت دزدی قانونی هست کلا کشور باحالی داریم یعنی این کشور بهشته برای دزدا:n02:
تست سرویس 1 مگ محدود آسیاتک با سرور خارجی (لندن) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:عجب کوته فکرایی هستن این مدیرای اسیاتک!! اینا با خودشون چی فکر کردن واقعا؟نقل قول:
وقتی قراره ترافیک از طریق شبکه داخلی گذر کنه و زحمت تبدیل اینترنت میفته به سرور های idownload چه دلیل عقلی و منطقی وجود داره که میان جلوی این چیزا رو میگیرن؟؟!!!:n29:
----------------
شما از پرو کسی های ایرانی هم تست کردی ببینی میشه دور زد یا خیر؟