این سرعتا چرا اینقدر پایین اومده؟ من با ۲۵۶ نا محدود ماه اول رو کامل با سرعت بالای دیویست دانلود می کردم اما الان که ماهه آخره سرعتش بیشتر از سی نمیشه !!
مشکل کجاس؟
ویرایش:
خب فهمیدم مشکل از مصرف منصفانه و ایناس !!!!
Printable View
این سرعتا چرا اینقدر پایین اومده؟ من با ۲۵۶ نا محدود ماه اول رو کامل با سرعت بالای دیویست دانلود می کردم اما الان که ماهه آخره سرعتش بیشتر از سی نمیشه !!
مشکل کجاس؟
ویرایش:
خب فهمیدم مشکل از مصرف منصفانه و ایناس !!!!
فقط پارس انلاین نیست بقیه شرکت ها هم وضعشون همینه
یعنی ربطی به مصرف منصفانه و این داستانا نداره؟نقل قول:
سرعت دانلود شب شما هم همینطور مثل من کمه؟40 تا
آقا یکی هم جواب ما رو بده دیوونه شدم
256 پارس اهواز دارم . سرعت روز 120 به بالا ولی با قطعی ، مثلا یک فایل 80 مگی رو نیم ساعته میگیره ولی شب قطعی وحشتناکه مثلا تو 3 ساعت 180 مگ دانلود میکنه ، چرا ؟؟؟ از نویزه ؟؟
اس ان ار من عجیبه تو روز 16 تا 17 میپلکه شب میره تو فاز 11 و 12 (داون استریم) پروفایلم هم رو 2 مگ بستن ، بشون زنگ زدن میگن خطت مشکل نداره ، همه چیت الان اکیه وقتی خراب بود زنگ بزن یعنی ساعت 2 شب !!! ولی چطور دیگران شبی 1 گیگ دانلود میکنن ؟؟؟؟؟
این هم برا حرفه ای ها (چی میفمین ازش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش آخرین سوال) آیا نویزگیر تلفن فایده ای دارد ، قیمت کردم 4 تومانی و 6 تومانیش موجود بود ، تاثیری دارند؟؟/
یه سوال برا شما از ساعت چند اینجوری میشه
مال من معمولا از ساعت 12 شب به بعد snr ام میاد پایین و ... شب از ساعت 2 تا 5 180 مگ دان کرد ، نظرت ؟؟نقل قول:
کسی نویز گیر استفاده نکرده ؟؟ تاثیری در snr نداره ؟؟
خوب معمولی هست 180 مگ دانلود چون چند شبه به شدت سرعتا افت کرده
اقا با اجازتون کار غیر قانونی انجام دادیم و باکس مخابرات سر کوچه رو که تا چندین کیلومتر شهر رو پوشش میداد باز کردیم و سیمون رو پیدا کردیم و از اون اشغال هایی که بسته بودنش نجاتش دادیم !
اس ان ار 8 رسید به 40 ! و نویز 60 رسید 20 !
زنگگ زدیم گفتم 2048 من رو بکنین 4096 تست کرد گفت خوبه و بست !
اما سرعت پایین بود ؟
واسه شما هم پایینه ؟
واسه منم رو چهار مگ بستس . اول فکر کردم به اون بسته منصفانه ربط داره اما الان متوجه شدم سرعت دانلود از سرورهای داخلی چندین برابر خارجیه .... به نظرم تست های اینترنت ملی باشه !!نقل قول:
واسه شما هم همچین چیزیه؟