شانسیه یه جورایی !!نقل قول:
ما داشتیم آدمایی رو که تا بازی رو گذاشتن از LIVE شوت شدن :31:
شانسیه یه جورایی !!نقل قول:
ما داشتیم آدمایی رو که تا بازی رو گذاشتن از LIVE شوت شدن :31:
با dial-up فایل 3 گیگی دانلود کردی؟ جک میگی؟ الان بهت بخندیم؟نقل قول:
دوست عزيز با سلام و تشكر بابت راهنمايي كامل شما...:11:نقل قول:
اصلا براي چي بايد به live وصل بشيم....فقط براي بازي آنلاين يا براي كارهاي ديگه هم به درد مي خوره؟ مثلا براي آپديت و ... ؟ آپديت داشبورد و فريم ور و ساير اين داستان ها فقط از طريق لايو امكان پذيره يا ميشه دي وي دي آپديت رو هم خريد و بدون اتصال به لايو آپديت كرد؟
خلاصه اين كه من حالا حالا ها و تا زمان رسيدن به بازي هايي كه اجباري lt مي خواهند مثل assassin و nfs قصد دستكاري دستگاه رو ندارم...لايو هم اصلا برام مهم نيست (منظور بازي آنلاين هست...ولي آپديت و ... اگر فقط از طريق لايو ميسر باشه قطعا برام مهم خواهد بود)....حالا به نظر شما بايد دستگاه رو lt بكنم يا نه؟
در ضمن سوالي ديگر هم دارم...از كجا ميشه فهميد كدوم بازي ها امكان داره دستگاه شما رو فلگ - بن - خراب و.... بكنند...نميشه بازي رو بعد از خريد قبل از اين كه بذاريم توي دستگاه تست كنيم؟ برنامه اي براي اين كار نيست؟...آخه يك سري از سايت هاي فروش بازي هستند كه شعارشون اينه كه بازي هاي ما ixtreme و ap25 و فلان و بهمان داره و خطري كنسول شما رو تهديد نمي كنه...از كجا مطمئن بشيم درست مي گن؟
با تشكر فراوان از شما...:40:
چرا موقعی که هارد به کنسول میزنم ارور e68 (مربوط به کمبود برق در كنسول)میده و چراغ پایین سمت راست قرمز میشه. درایو دستگاه هم به عنوان درایو لایتون صدا های غیرعادی بلندی میده.احساس میکنم کنسول anti aliasing کم شده.خواهشا جواب هر کدومو میدونید سریع جواب دهید.
و داشتیم کسایی که 3 ساله بن نشدن!:31:نقل قول:
فکر کنم انتی بن داشته باشم رو ایکس باکسم!:31:
من وقتی کنسولمو خریدم داشبوردش ورژن 1 بود همونی که قابلیت نصب بازی رو هاردو نداشت
خیلی ضایه بود از منوی ps2 هم زشت تر بود!:31:
خواهشا احترام افراد فروم رو داشته باشید ....نقل قول:
حتما این کار رو ایشون انجام داده که میگه ... !!!
و علیکم و سلام :31:نقل قول:
LIVE کلا شبکه ی خیلی زیبایی هست !! اگه باهاش کار کنید معتادش میشید بد !!
برای Update Dashboard هم میشه از خوده LIVE استفاده کرد هم اینکه به صورت Offline از اینترنت گرفت و هم اینکه از طریق بازی های جدید ریخت .
درایو کنسول رو فقط از طریق کابل Sata اونم توسط PC آپدیت میکنن !!
شما تا زمانی که نمیخوای بازی های AP2.5 دار رو بازی کنی نیازی به Update نداری ولی هروقت که خواستی بازی کنی حتما باید درایوت رو Update کنی .
بله میشه خیلی راحت هم میشه این کارو کرد اونم توسط نرم افزاری که در لینک زیر همراه با آموزش هست :
اینو هم بگم که تا اونجایی که میتونید LIVE رو برای خودتون حفظ کنید . چیزه لازمیه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
با تمام پورت ها این مشکل رو دارید ؟ هاردتون چیه ؟نقل قول:
آره یادش بخیر چه داشبورد ضایعی داشت !!:31:نقل قول:
بله عزیزم با دایال آپ فایل 3 گیگی دانلود کردم .نقل قول:
چون شما امتحان نکردی دلیل نمیشه که عملی هم نباشه . گویا شما هیچ چیزی در مورد دانلود منیجر و قابلیت ریزوم و بریج کردن چند تا کانکشن و ... نشنیدی !!! و چون نشنیدی فکر میکنی خیلی عجیبه و نمیشه .
درست مثل زمانی که گالیله عنوان کرد زمین کروی شکله و هر کسی که نمیدونست فکر کرد این داره جوک میگه :46:
هارد 20GB که بالای کنسول وصل میشه.جواب بقیه ی سوال هام رو نمیدونید؟نقل قول:
احتمال داره تو برق رسونی این قسمت مشکلی پیش اومده. امکانش هست که Pin های خوده هارد یا پورت کنسول در قسمت برق رسانیش به مشکل بر خورده. باید با اهم متر تست بشه.نقل قول:
صدای درایو هم اصلا یادم نبود جواب بدم !! :31:
موقعی که CD رو میخونه صدا میده دیگه !!
اگه صدا قطع و وصل میشه مربوط به پایه ی Optic هست اما اگه مداوم و با یک فرکانس خاص تولید میشه مربوط میشه به خارج شدن آرمیچر از حالت کالیبره !! یعنی جوری که دیسک با Optic زاویه 90 یا حدودش رو نداره !!