سلام دوستان پس پرداخت برای اطلاع از حجم مصرفی شون تیکت بزنند داخل پنل
سریع جواب میده
Printable View
سلام دوستان پس پرداخت برای اطلاع از حجم مصرفی شون تیکت بزنند داخل پنل
سریع جواب میده
خیلی ممنون از توضیحات کامل و با حوصلهنقل قول:
اگر درست برداشت کرده باشم بعد از ثبت از طریق 2020 دیگه نیازی به مراجعه حضوری نبوده و شما برای سریع تر پیش رفتن پروسه و اصلاح مشخصات حضوری تشریف بردید. درسته.؟
شما از مالک هم مدارکی بردید مخابرات؟ مثل کپی کارت ملی و شناسنامه. یا اصلا نیازی نیست و اجاره نامه و کارت ملی خودم کفایت میکنه؟
شما پس پرداختی؟ تیکت زدی واستون درست کردن؟نقل قول:
سلام من هم تیکت زدم اولویت بسیار زیاد هم براش انتخاب کردم.
فعلا که خبری نیست .
اگه به شما جواب دادن درحال بروز رسانی هستند و بعدا درست میشه
اینکه خودش همون پیغام هست که قبلا هم نمایش میداد در روزهای آینده مراجعه کنید.
من معنی روز آینده رو نمیفهمم
اگه 2 دی نسبت به 23 آذر روز آینده نیست پس چی هست ؟
روز گذشته حساب میشه؟؟؟
پس پرداخت هستم، خیر درست نشد اما حداقل حجم مصرفی م رو پرسیدم بهم گفت، راجع به ترافیک رزرو منفی هم سؤال کردم گفت باگ هست ترافیک منفی ندارینقل قول:
شما خودتون خواستین روی annex M باشه؟ یعنی نیاز دارین آپلودتون بالا باشه؟نقل قول:
من گذاشتم روی annex A تا حدود 1mbps اقفزایش سرعت دانلود داشته باشم - annex M یه آپشن هست توی استاندارد و برای اختصاص مقداری از سیگنال دانلود به آپلود در صورت نیاز
اگه لازم باشه استریم کنم یا تماس تصویری یا صوتی با کیفیت بالا یا آپلود فایل برمیگردونم روی annex M
کشش خط من گاهی تا 21mbps میرسه هر چند روی حدود 18 بسته شده ولی نرمالش 2mbps تلفات داره, یکی توی فروم ریت 24mbps داشت و حدود 4mps تلفات (فیبر تا نزدیک خونهش اومده بود)
من غروب تا نصف شب کاهش rate دارم (مخصوصا توی دانلود) و مقدار CRC خیلی بالا میره - روزا مقدارش 3-4 در هر دقیقه و شبها گاهی 50 در ثانیه :n27:
خیلی کارا کردم , از آپ/دان گرید فیرمور مودم, تغییر با تنظیمات مودم و خط تلفن و ... (امکان تغییر مودم ندارم-هدیه بوده و نو هست)
فکر کنم برای بهبود مجبور باشم از دم در خط رو-کار بیارم با سیم شیلد-دار , شاید 1 تا 1.5db از تضعیف خط کم بشه
دوست عزیز لطف کن از همون مقدار snr&attenuation.&rateنقل قول:
مودمتون یک اسکرین شات بزارید.
منم روی ۱۸ مگ بسته شدم ولی snr down load تا 6.6 هم پایین میاد.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
خواهش می کنمنقل قول:
تا حدودی درسته , البته لازمه که امضای مشتری داخل پرونده باشه تا کسی مسوولیت رو به گردن داشته باشه ولی برای راحتی/سرعت اجرا مرحله ثبت نام بدون مدارک انجام میشه
از داخل سایت هم میشه مشخصات رو کامل/ویرایش کرد و من همین کار رو کردم , مخصوصا برای ایمیل (اجبار نیست - ولی بهتره درست باشه) که 2020 برای خودش یه چیزی زده بود
اگه اجاره نامه پرینت/چاپ شده باشه , یعنی داخل مشاور املاک تنظیم, امضا و توی سیستم شبکه خودشون ثبت شده باشه (سایت ایران املاک) خودش مشخصات رو چک میکنه و شماره پیگیری میده
اینجوری مشخصات درست مالک (شامل کد ملی) هم وجود داره , یه تاییدیه (مثل اجاره نامه) لازمه که توی پرونده باشه , چون ممکنه مستاجر زودتر تخلیه کنه و بره و مالک خبر نداشته باشه ماهی فلان قدر قبض میاد و ... هرچند بدهی زمان مستاجر هم پرداخت شده باشه
پس اجاره نامه کافیه اگه هویت خودتون رو قبول کنن چون با اینکه من اصل و کپی کارت ملی هم همراهم بود نگرفت(نه پرسید نه وقتی من دادم گرفت تا نگاه کنه! که کارش اشتباه بود)
شما اجاره نامه ثبت شده دارین یا دستی؟ ما خودمون مشاور املاک داریم (پدرم) ولی اجاره نامه قانونی و درست بود , فقط خودم با صاحبخونه شفاها تمدید کردم و پشت اجاره نامه دستی یه خط اضافه و امضا شد (2 تا امضا دیگه توسط شاهد لازمه)
اگه موردی بود باز می تونم راهنمایی کنم
صاحبخونه ی من خیلی آدم درست و حسابی, محترم , شریف, مومن(خشک نه بلکه واقعا), بی آزار, دلسوز و پر از خوبی ها هستن, من سال سوم هست اینجام , امیدوارم امثال ایشون توی جامعه بیشتر دیده بشه
با اینکه فاصله من تا مرکز زیر 700 متره -پیاده کمتر از 10 دقیقه , مسیر کابل رو نمیدونم - ولی وضعیت خوبی ندارم, SNR شما خیلی بهترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی فاصله ی زمانی برای آپلود عکس و ارسال همین پست 2 بار لینک ADSL پرید, داخل مودم رو چک کردم, 2 بار لینک پرید و 3 بار هم یوزر/پسورد رو قبول نکرده بود!
غروب این اتفاق میفته] با annex M مشکل کمتره البته یکی دیگه از دوستان با annex A لینک پایدار داره و با M نوسان شدید و /قطع دراپ شدن کانکشن
چند بار توی زمانهای مختلف , هم من و هم دوستم وقتی تعداد ارتباط/کانکشن دانلود و سایزش میره بالا , لینکمون(ADSL) قطع میشه ولی اون با A پایداره و من با M
پیش فرض تنظیماتی که خود مودم دریافت میکنه فکر کنم M هست
کسی اطلاع داره که آیا سرویس تلویزیون اینترنتی و پخش موزیکی وجود داره که ترافیک رایگان برای کاربرای اینترنت مخابرات داشته باشه؟ (فقط ترافیک رایگان؛ 1/2 یا 1/3 یا 1/4 مورد نظرم نیست)
خیلی گشتم و بیشتر سرویس دهنده ها (تلویزیون/فیلم/موزیک) رو بررسی کردم ولی نبود!