سلام سرویسم 128 نامحدوده 6 روزه وصله سرعتش 25 kb هیچی هم دانلود نکردم هنوز واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
Printable View
سلام سرویسم 128 نامحدوده 6 روزه وصله سرعتش 25 kb هیچی هم دانلود نکردم هنوز واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
فک کردی 128 نامحدود سرعتش مثل محدوده ، هه هه نامحدودها سرعت بالا میدن تا زودی تمومش کنی !!!!!!!!
میگم snr من دانش 16 و آپش 6 چیکارش کنم ، همه سیمها رو هم چیدم دوباره وصل کردم حتی باکس در خونه رو !!!!!!! به نظرتون چیکارش کنم خیلی ی ی قطع و وصل میشه
دوستان نمونه ای از اشتباه پارس آنلاین : دقت کنید در ساعت 4:57 دقیقه اصلا مودم روشن خاموش نشده فرضا هم که مودم رو خاموش روشن کرده باشم اما مدت زمان استفاده 17 دقیقه بوده که نباید تو غیر رایگان بیفته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولین اشتباهش نیست من یک روز در ساعت رایگان استفاده کردم کل حجم غیر رایگان افتاد که تماس گرفتم و پیگیری کردند شما چی ؟
پارس آنلاین هم اوضاعش مثل مخابرات مازندران شده؟
این که درسته! باید داخل غیررایگان بیفته ،چونکه ساعت 00:04 بامداد هستش و تایم رایگان هم که از ساعت 2 بامداد تا 7 هستش!نقل قول:
آره من اشتباه کردم از تمام دوستان معذرت میخوام :n27:نقل قول:
برا من صفحه زبر بخش مدیریت adsl بالا نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی این مشکلو نداره
آره برای منم بالا نمیاد.
من 15ماه از پارس انلاین اشراک دارم فقط 2ماه اول منو خیلی اذیت کرد ولی 13ماه مابقی خوب بود ازش راضی هستم.