منم دیشب این سیستم جدیدم را که ویندوز 7 روش نصب هست را گذاشته بودم برای دانلود صبح که امدم دیدم سیستم خاموش نشده ولی هارد Off شده و سیستم رفته روی حالت Switch User و یکم بیشتر دانلود نکرده بود....:13:
کسی میدونه به خاطر چیه؟!
Printable View
منم دیشب این سیستم جدیدم را که ویندوز 7 روش نصب هست را گذاشته بودم برای دانلود صبح که امدم دیدم سیستم خاموش نشده ولی هارد Off شده و سیستم رفته روی حالت Switch User و یکم بیشتر دانلود نکرده بود....:13:
کسی میدونه به خاطر چیه؟!
نقل قول:نقل قول:خود من که تازه ویندوز رو عوض کردم و IDM رو مجدد نصب کردم روش، قبلا خودش سر ساعت، دانلود رو قطع میکرد.نقل قول:
ولی الان هم تنظیمات رو درست انجام دادم، دوباره چک کردم دیدم تنظیماتش مشکلی نداشت.
انگار نمیشه اعتماد کرد، باید سر ساعت 7 یه سر بزنم و چک کنم که قطع شده باشه.
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
در مورد سوال اولت که نمیتونم کمکی بکنم، چون من خودم مودم زایکسل دارم.نقل قول:
در مورد سازگاری با شاتل شاید بهتر باشه که زنگ بزنی و از نمایندگی شاتل سوال کنی، مگه اینکه اینجا کسی از این مودم استفاده بکنه و بتونه راهنماییت کنه.
تا اونجایی که من میدونم این مشکل بر میگرده به کرک IDM که دانلود را به موقع قطع نمیکنهنقل قول:
1 ورژن دیگه با 1 کرک دیگه را امتحان کنین شاید درست شد:46:
ممنون:20:نقل قول:
بیشتر منظورم این بود که دوستانی که این مودم را دارن اگه مشکلی دارن بهم بگن وگرنه حرف های شاتل که زیاد اعتبار نداره:31:
چون چندجا خوندم که این مودم ظاهرا با adsl مخابرات مشکل داره و هی dc میشه:13:
نه آقا اینا همش فیلمه که مودم ژاکسل آشغال مدل 2006 خودشونو به ملت بندازن تاره اونم 10 تومن گرونتر از بازار!!نقل قول:
من 120N دارم خدایی مثل مرد کار میکنه
فقط چند شب هست که 2 3 دقیقه ای چراغ نت خاموش میشه که زنگیدم معلوم شد از خودشونه
برو بخر داداش خیالت راحت
دوستان کسی نمی دونه این سرویس اختصاصی چیه؟
کسی نگرفته؟
نقل قول:
قبل از اینکه قاط بزنی از خودش می پرسیدی. من نمیدونم چه جوریه.نقل قول:
دوستانی که آنلاین هستن همین الان از دامنه کام همین پی سی بالا بیان ببینن درسته
من الان دارم از کام پست میدم