610 هزار تومن ولی فعلا تو بازار موجود نیست:20:نقل قول:
610 هزار تومن ولی فعلا تو بازار موجود نیست:20:نقل قول:
دوستان من دیشب میخواستم برم xbox live گفت باید اپدیت بشه وقتی که اپدیت کردم دیگه بازی call of duty bo بالا نمیاد در ضمن کمی هم سرعت لود بازی از زمانی که cd رو میزاری تا زمانی که بازی شروع میشه کم شده و طول میکشه دلیلش چی میتونه باشه ممنون
عجیبه !! ننوشته دیسک هاشون چیه ؟!نقل قول:
پایین ترین دیسک های 9 تا اونجایی که ما کار میکردیم MZ بود .
جیگر ما که نگفتیم خودت دانلود کن !! جاهایی هستن که انترنت های چند MB دارن و یه پولی ازت میگیرن یه روزه بهت تحویل میدن.نقل قول:
ای بابا حالا هی بگو :31:نقل قول:
قیمت روز اینجا :نقل قول:
کد:www.xboxworld.ir
دوستان کسی جاییرو سراغ داره که داستان بازیهارو به انگلیسی نوشته باشه واسه lost horizen رو میخوام ؟
دوستان سلام...
از كجا ميشه فهميد دستگاه فلگ شده يا نه؟
در ضمن من شنيدم فقط براي 2 بازي assassin creeh bh و nfs hot pursuit 2 نياز به آپديت lt هست...من خودم بدون آپديت black ops و halo reach رو بازي كردم...يعني الان فلگ شدم؟ فلگ يعني چي اصلا؟
فک کنم همون رفتن به لیست سیاه باشه که در اولین فرصت کنسولتونو پخ پخ کنن (همون بن شدن)نقل قول:
منم احتمالا دیشب فلگ شدم دمتون گرم جواب سوال منم بدید دوستان گل
خب داداش اگر فلگ بشيم فقط با لايو مشكل داريم ديگه؟ درسته؟ من اصلا با لايو كاري ندارم...ممكنه در حالت معمولي هم براي دستگاه مشكل ايجاد بشه؟نقل قول:
اگر فلگ بشيم ديگه راه برگشت نداره؟
تا اونجا که میدونم نه مشکلی نداره فوقش لایو بی خیال میشینقل قول:
ولی دیشب که من اپدیت کردم چنتا بازیو دیگه بالا نیاورد ازجمله call of duty bo
خودمم فعلا نمیدونم چی کار کنم ببینم دوستان چی میگن:13:
سلام عزیزنقل قول:
برای فهمیدنش 2 راه هست :
1- از طریق نرم افزار xVal
2- از طریق خواندن Status Code
1:
ابتدا نرم افزار رو از لینک زیر Download کیند :
سپس نرم افزار رو اجرا کرده و در قسمت Consol Serial سریال کنسول خودتون رو بدید , سپس در قسمت Encrypted X Value شماره Status Code کنسول خود رو وارد کنید که برای به دست آوردنش از آدرس زیر وارد شوید :کد:http://www.mediafire.com/?v3sniwhxy335g66
System Setting>>Console Settings>>System Info
وارد System Info شده و کد روبروی X رو در برنامه وارد کرده و سپس Decrypt رو بزنید , اگر در قسمت Result جمله ی Secdata is Clean
و در قسمت Decrypted X Value با اعداد 0000000000000000 روبرو شدید یعنی اینکه فعلا خدا بهتون رح کرده :31:
2:
ابتدا وارد آدرس زیر شده و از طریق آن به LIVE متصل بشید :
System Settings>>Network Settings>>Wired Network or Wireless Network>>Test Xbox LIVE Connection
بعد از اتمام کار اگر گزینه ای مبنی بر Update Dashboard ظاهر شد اونو Cansel کرده و با زدن دکمه ی Y وارد Status شوید
اگر روبروی کد Z عدد 8015 - 190D بود به احتمال 99% Flag شدید :31:
بله , چند وقت پیش بعد از اینکه کنسول BAN میشد قابلیت ریختن بازی روی هارد رو از دست میدادیم ولی الان دیگه اون موضوع هم منتفی شده و دیگه مشکلی نیست.نقل قول:
نه به هیچ وجه. تا زمانی که به LIVE وصل نشده باشید هیچ خطری شما رو تهدید نمیکنه.
شما +LT دارین ؟نقل قول:
شما احتمالا یکی 2 ماه لایو نبودی چون این آپدیت مال چند وقت پیشه . فکر نمی کنم فلگ شده باشین فقط باید یک BO دیگه که واسه این آپدیت پچ شده باشه بگیرین:31:نقل قول:
در ضمن اینقدر نگران فلگ شدن نباشین یکی از دوستای من هست تا دلتون بخواد بازی استیلث پچ نشده و قبل ریلیز تو لایو بازی کرده و توی بن ویو هم بن نشده خود من هم هیلو رو یک هفته زود تر از ریلیز تو لایو بازی کردم :31: ولی توی بن ویو بنم نکردن:27:بن شدن به این راحتیا نیست:21: