صبح از ۲۰۲۰ سؤال کردم چقدر مصرف کردم، گفت که 11 گیگنقل قول:
ترافیک منفی احتمالا باگ سیستم باشه چون ده دقیقه پس از تغییر از نامحدود به حجمی رفتم تو پنل و اینو نوشته بود
- - - Updated - - -
Printable View
صبح از ۲۰۲۰ سؤال کردم چقدر مصرف کردم، گفت که 11 گیگنقل قول:
ترافیک منفی احتمالا باگ سیستم باشه چون ده دقیقه پس از تغییر از نامحدود به حجمی رفتم تو پنل و اینو نوشته بود
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست که ترافیک رزرو منفی براش زده باشن؟
آقا یک چیز جالبنقل قول:
چند تا فایل دانلود کردم، 468 شد 466!!
ممکنه مثلأ اون صد و خورده ای گیگ هدیه باشه برای ماه اول مصرف؟
امکانش هست به خاطر DNS باشه و شما مشکلی داشته باشین و وقتی با وایرلس(سرویس یا شرکت دیگه ای از اینترنت که adsl نیست-wifi مودم نه- درسته؟) وصل هستین دی-ان-اس مشکلی ندارهنقل قول:
دی-ان-اس مخابرات رو خودکار/اتوماتیک(داخل مودم) گذاشتین؟ میتونین توی تنظیمات کارت شبکه هم دستی ست کنین که معروفترین ها 8.8.8.8 . 4.2.2.4 هست و رنج ها و شرکتهای بزرگتر دیگه ای هم هستن
قبل از اینا که گفتم لطفا یه پینگ بگیرین البته 2 جور:
1-پینگ آی-پی
2- پینگ دومین/ساب دومین
ضمنا ترتیب دقیقا همینجوری باشه - میشه فهمید اینترنت دارین یا نه و آیا مشکل از دی-ان-اس هست؟ *** اگه دومین/ساب دومین رو پینگ گرفتین بعدش دوباره همون آی-پی رو چک نکنین / کش میشه نتیجه ***
هم آی-پی داخل هم خارج تست کنین , برای راحتی کار شما:
داخل ایران:
ping 217.218.127.60
ping 194.225.150.25
خارج از ایران:
ping 8.8.8.8
ping 4.2.2.4
داخل:
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج:
منم مستاجر هستم , خود سایت زده اگه پیش پرداخت بگیرین نیازی به مراجعه حضوری نیست - دلیل هم مشخصه که یه وقت بدهی سنگین رو دوش مالک نمونهنقل قول:
ولی روند ثبت نام پیش/پس یکیه به جز مرحله احراز هویت/امضا قرارداد - پول رو بدی دیگه کاری ندارن استفاده میشه یا نه
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
میتونم بپرسم شما حضوری ثبت نام کردید یا آنلاین ؟
از صاحب خط چه مدارکی نیاز هست ؟
میشه در این مورد هم راهنمای بفرمایید
در بخش ثبت نام تمام فیلدها رو با مشخصات خودم پر کنم و فقط فیلد "نام مالک خط" رو اسم صاحب خانه رو وارد کنم؟
یا کلا تمام فیلدها با مشخصات صاحب تلفن پر بشه؟
قاعدتا فقط نام مالک خط باید اسم ایشون باشه ولی از مخابرات هیچی بعید نیست. گفتم بپرسم ضرر نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی که من می خواستم آنلاین ثبت نام کنم از 2 مسیر (برای ثبت نام)مختلف مشکل داشت و اون سرویس(و هیچ سرویس دیگه ای درخواستش ثبت نمیشد یا ناقص میشد)نقل قول:
من بعد از کلی تماس و در نظر گرفتن ساعت مناسب (حدود 6-7 غروب) با 2020 تماس گرفتم و اونجا مشخصات کم و ساده خواستن و ثبت نام کردم و فرداش تا ظهر رانژه شد
خود مخابرات و تمام شرکتای سرویس دهنده اینترنت که با مخابرات زیاد در ارتباط هستن پنل ارسال درخواست رانژه دارن و نیازی به نامه نگاری نیست
بعد از ثبت نام که مشخصات رو وارد کرد , رفتم و خودم باز مشخصات رو درست/کامل کردم (هنوز احراز نشده!) - حضوری هم رفتم مرکز که مدارک رو بدم(نگفته بودن برم) و اول
گفتن چون 2020 ثبت نام کردی ما کاری نداریم اینجا و منتظر تماس از 2020 باش و من خواستم مدارک رو بگیرن و قرارداد رو امضا کنم که بعدا لازم نباشه برم (تازه مدارک رو هم نمیگرفتن!)
من اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی رو بردم و چون تمدید شفاهی بود دوباره از مالک پشت قرارداد امضا گرفتم (2 تا شاهد هم باشه خوبه) - اجاره نامه باید شماره پیگیری داشته باشه
من هم اجاره نامه دستی رو بردم هم پرینت با کد رو(که تاریخش گذشته بود) ولی تمدید رو توی یه خط پشت اجاره نامه دستی نوشتم و مخابرات هم فقط همون کپی اجاره نامه رو گرفت و نه چیز دیگه ای!
مشخصات هر دوی مالک و مشتری(خود شما) باید باشه چون به هر حال این سرویس مسوولیت داره, هم کیفری و هم حقوقی
توی وضعیت شما (و همه موارد): مشخصات کلا مربوط به مشتریه(خودتون) ولی اسم و فامیل مالک (صاحب خط) رو باید درست بنویسین (هر چند مالک میتونه خودش مشتری هم باشه و پول قبض رو بده)
سرعت Single Thread (تک کانکشن) من در نوع خودش فاجعه بود.. (حدود 4 مگ با واریانس میانه خیلی زیاد)
توی adsl.tci.ir یه تیکت زدم با اولویّت «بسیار زیاد» و 4 دقیقه بعدش جواب داد که پارامترهای خطّ شما نرماله و مشکلی نیست.
ضمن این که هم کانکشن PPPoE و هم لینک DSL رو ریست کرد.
جالبه که از اون موقع وضعیّت به این شکل شد:
تنها تغییر مشهود هم افزایش 1.5 دسیبلی SNR Margin بود.
خلاصه نفهمیدم مشکل چی بود ... از مخابرات یا به خاطر خلوتی نصفه شب یا ... :n13:
فقط امیدوارم 2 دقیقه دیگه برنگرده به اون گند سابق.
ممنون دوست عزیزم حتما تست میکنم اطلاع میدم . اره از وقتی adsl گرفتم اینجوری شده و هر وقتی دانلود کنم هیچکاری جز دانلود نمیتونم انجام بدم . چون قبلا اینترنت وایرلس داشتم هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
l
سلام. دیشب تیکت زدم بهشون. جواب دادن که در حال بروزسانی هستن و در اسرع وقت این مشکل مرتفع میشه!