اره منم بعضی موقع ها نتم اینجوری قطع میشه و فقط سایت های رو سرور داخل باز میشن :n27:
Printable View
اره منم بعضی موقع ها نتم اینجوری قطع میشه و فقط سایت های رو سرور داخل باز میشن :n27:
[QUOTE=alijigari;7505317]دوست عزیز به نظر تون 30 زیاد نیست یا به عبارتی غیر ممکن هست --چون توی خود مخابرات وقتی تست میزنن بین 22 تا 28 هست و اگه خیلی شانس بیارین سر خط خونتون بین 12تا20 هست
30 خوب هستش و اگر بالا تر هم باشه ایده آل میشه .
SNR بیشتر باشه طبق قانون شانون سرعت انتقال داده در کانال بیشتر میشه . ( صرف نظر از اینکه اینترنتی که ما داریم شر هستش )
snr را از حالت db خارج کنید و لگاریتمش در مبنای 2 را + 1 کنید و در پهنای باند ضرب کنید مقدار بدست آمده سرعت انتقال کانال هست
این که عادتشونه :n04:نقل قول:
منم جدیدا همین مشکل رو دارمنقل قول:
یه چند دقیقه صبر میکنم دوباره درست میشه
کسی از سرعت دانلود این نامحدود های 1ب10 خبر داره؟ ثابته یا افت داره؟
راستی تمدید پارس چطوریه؟ هر بار که تمدید کنی، از اولین استفاده، 30 روز دوره شروع میشه؟
سلام دوستان من 256 نامحدود دارم ولی مدتیه سرعتم داغون شده و بسیار نوسان داره یعنی میره رو 90 بعد میاد رو 15 ! اولین باری که این سرویس رو گرفتم خوب بود . الان که مودمو چک کردم دیدم downstream شده 4 , ولی قبلا رو 6 بود ممکنه علت این باشه؟
SNR: down:30 up:17
[QUOTE=solsols;7505911]دوست عزیز پس اگر اینجوری باشه SNR دانلود من 10 هست و من لوگاریتم 10 را برمبنای دو میگیرم میشه 3.33 که با یک جمع کنم میشه 4.33 و پهنای باند که به صورت اسمی میدن میشه مثلا 512 که بیشتر از 4096 در میاد به نظرتون معقولانه هست یکم مبهم نسیت ؟نقل قول:
256 نامحدود با 90 تا میگیره؟! قیمتش چقدره؟ اسم سرویس؟ از یک ب ده ها خبر نداری؟
اگر SNR بر حسب دسیبل باشد ، که خودم تجربه داشتم از7dbیا 6db بیاد پایین قطع میشی ؛ من خودم SNR دانلودم روی10dbهست و تا سرعت 3.5Mbps میگیرم و مشکلی نداره ،به نظر من اگر SNR هر چقدر بیشتر باشه با خطتت میتونی با پهنای باند بیشتر وصل بشی؛شما هم تلفن منزلتون رو چک کن ببین صدای پارازیت کوچکی نمیشنوی و تفلن هاییی هم که استفاده میشوند باید اسپلیتر داشته باشند-- پریز های مختلف رو امتحان کن و...نقل قول:
[QUOTE=fanoudi;7506594]به جمله دقت نکردی که گفتم باید SNR را از حالت دسیبل dB خارج کنی !نقل قول:
برای اینکه از حالت db خارجش کنی باید ُSNR را X قرار بدی و لگاریتم X را در مبنای 10 بدست بیاری و در 10 ضربش کنی و مساوی SNR بر حسب dB قرار بدی و از معادله X یعنی SNR بدون واحد بدست بیاری
بعدش توی فرمول قرار بدی سرعت انتقال کانال بر حسب بیت بر ثانیه به دست میاد .
همانطور که خودتم گفتی SNR +1 لگاریتمش ضریب پهنای باند است و تاثیر زیادی در مقدار سرعت داره اینکه معقولانه هستش را باید از کلود شانون پرسید که این فرمول را برای شبکه های نویز دار داده
بین اینکه snr شما 10 باشه یا 30 ممکن اصلا محسوس نباشه و حس نکنیم چون هم پارامتر های زیادی دخیل هستند و هم اینکه پهنای باندی که برای ما میبندند بیشتر از سرعت اینترنت شر شده بین کاربر ها هستش .
ولی اگر خیلی پایین باشه فریم ها درست نمیرسه ممکن از اینترنت قطع بشی یا حتی چراغ adsl هم ثابت نشه