شما به تنظیمات مودم دست زدید یا تنظیماتش رو تا حال به دیفالت برگردوندین؟نقل قول:
Printable View
شما به تنظیمات مودم دست زدید یا تنظیماتش رو تا حال به دیفالت برگردوندین؟نقل قول:
اون لحظه که نه هی آنتنش به صورت چشمک زن پر میشد هی خالی میشد. بعدش بابام بردش گفتن مثل اینکه فعالش کردن. حالا منو ول کنید قضیه مال دو سال پیشه. ظرف حدود یه هفته هم حل شد. الآنم دارم با همون وایمکس کار میکنمنقل قول:
به نظر من احتمالات ایناست:
همون طور که دوست عزیزمون گفتند شاید از اون موقع تا حالا دورتون ساختمون ساختن یا دکلو کندن و ...، اگه میتونید برید پشتبوم ببینید اونجا آنتن دهیش فرق میکنه؟
ورژن مودمتون قدیمی شده. از سایت مبین نت آپدیتشو بگیرید و مودمتونو آپدیت کنید ( اگه مثل ایرانسله)
تنظیمات مودم به هم ریخته، مبین نت یه تغییراتی داده و ... که اگه وقت دارید برید نمایندگی مبین نت ولی قبلش با پشتیبانی تماس بگیرید
(احتمالش کمه) توی این مدت مودمتون جای بدی بوده بهش ضربه خورده خراب شده
مشکلی نیست یوزر نیم زیر مودم باید باشهنقل قول:
ولی شما میگید سه چهار دقیقه ای کانکت میشه پس تنظیمات به هم نخورده
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم ایننه نویز اون منطقه بالا رفته باشه حالا به هر دلیلی که هست
بله من امروز ریست کردم مودمو.ولی دیشب هم آنتن دهی خیلی کم بود
من نقل مکان کردم اومدم اهواز .. واسه adsl دلمو صابون زده بودم که بلاخره از اینترنته مزخرف مخابرات خلاص میشم ، که دیدم خطم pcm :n28:
حالا از روی ناچاری وایمکس مبیننت گرفتم .. نمیدونم مودمم outdoor یا indoor .. مودلش BM632W از این سفید و سبزا :دی کسی میدونه بگه این outdoor یا indoor ؟
مشکل دیگه ام هم پینگمه .. پینگ بین 200 تا 300 متغیره ولی مشکل اصلیم اینه که وقتی شروع میکنم به receive کردن، پینگ به صورت دهشتناکی بالا میره .. اگه دانلود کنم که کلاً تایم اوت میشه .. من واسه بازی آنلاین میخوام .. وقتی بازی میکنم نت شروع میکنه به receive کردن و پینگ بالا میره و نمیشه بازی کرد :n14:
آنتن مودم هم بیشتر از دوخط نمیشه ..
راهی هست که بتونم پینگ رو ثابت نگه دارم ؟ .. اگه آنتن مودم بیشتر بشه پینگ و سرعت دانلود بهبود پیدا میکنه ؟
مشخصات cinr و rssl در حال حاضر که مودم پشت پنجره است اینه
CINR Reuse1 13.49dB CINR Reuse3 16.39dB RSSI -80.43dBm
لطفاً راهنماییم کنید دوستان :n30:
این مودم indoor هست.... من فقط بخش دانلودش رو میدونمم که اگه انتن خوبی داشته باشی سرعتت خیلی بهتر میشه... زیاد تو کار پینگش نبودم که امتحان کنمنقل قول:
دوستان من از نظر انتن دهی اوکی هستم 5 خط دارم
اما سرعت دانلودم از 100 بیشتر نمی شه 1 مگ دارم
پشتیبانی هم چرت و پرت جواب می ده
مال شما هم همینطوره؟
من رفتم توو سایت مبیننت .. زده هر گیگ اضاف ده هزار تومن ؟؟؟؟ یا من اشتباه میبینم ؟؟؟ یا واسه من فقط اینجوریه ؟؟؟
شما دوستان هر گیگ اضافه رو ده هزار تومن میخرید ؟؟
هنوزم منتظر جواب سوال قبلیم هستم .. چیکار کنم که موقع receive پینگم با مبیننت بالا نره .. با adsl اینجور نبود :n28:
مبین نت همینه دیگه من دو مگش رو دارم هر گیگ اضافش 12 تومنه منم کم مصرف میکنم تا سر ماه برسهنقل قول:
پینگ مبین نت همینه دیگه ازین بهتر هم نمیشه ربطی هم به سیگنال نداره کلا آشغال به تمام معناست هیچوقت من ندیدم با سرور های خارجی پینگ پایین 300 باشه
سلام دوستان من طرح 512 6 ماهه داشتم الان یک ماهه 4 گیگ یک مگ گرفتم سرعتش خیلی پایین تره پینگش هم فاجعه شده بین 350 تا 950 متغیره 4.2.2.4 گوگل 430 آیپی 217.218.127.127 که دی ان اس ایرانی است و باید خیلی کم باشه 147 - 174 است. دانلود یککانکشن هم 16 الی 32 است. در کل سرعت خیلی داغون شده.آیاسرویس یک مگ اینطوریه یا کلاً 512 طرح جدید هم میگرفتم اینطور بود؟ به نظرمیاد شلوغه پکت لاستش خیلی بالاست و در کل سرعت از 512 شش ماهه پایین تر اومده!