نه به منم 2 گیگ دادن فکر کنم به اونایی که مودم از خودشون گرفتن 2 گیگ دادننقل قول:
128 اکو/
Printable View
نه به منم 2 گیگ دادن فکر کنم به اونایی که مودم از خودشون گرفتن 2 گیگ دادننقل قول:
128 اکو/
توی مشهد سرعت همه در حالت عادی 2 مگ هست ولی شبانه باسرعت 7 دانلود میکنه. سوالم اینه که آیا افرادی که در مشهد هستند و اکو 512 دارند شبانه با چه سرعتی دانلود میکنند ؟؟ (من خودم 128 دارم)
منم مودمو از خودشون گرفتم. احتمالا دلیلش همینه که میگی.نقل قول:
سرعت شبانه ما در مرکز مخابراتی صدوق قم که ما هستیم بیش از یکماهه که افتضاحه،سرعت دانلود ما در حد دیال آپه و حتی بدتر.هر چی اعتراض هم می کنیم فایده نداره،چت آنلاین،پشتیبانی قم،پشتیبانی تهران،همشون جواب سربالا میدهند.دوستانی که قصد خرید از شاتل را دارند حتما کیفیت شاتل را در مرکز مخابراتی خود بررسی کنند
من که امروز 400 مگ رفت تو پاچم، نه اتو پاور خاموش کرده بود نه ای دی ام ساعت 7 استوپ کرده بود دانلود رو
سلام
دوستانی که از مودم Linksys Wag120N استفاده میکنن آیا راضی هستن؟ مشکل خاصی باهاش ندارن؟ با شاتل سازگاره؟
چند روز آینده دارم میرم یکی بخرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:20:
داستان این سرویس اختصاصی چیه؟
من دیسشب داشتم با این پشتیبانی چت میکردم گفت برای اینکه سرعتت کم نشه باید اختصاصی بگیری من عصبانی شدم و...
این اختصاصی چیه؟
قیمتش چنده؟
شاید تنظیم کرده بودی روی 7 PM :31:نقل قول:
نه بابا من یه صف درست کردم چند ماهه دستش نزدم خودمم بعد شک کردم رفتم دیدم درسته تنظیماتش من 7:45 بیدار شدم دیدم استوپ کرده صف رو منتهی نمیدونم این 400 مگ کی دانلود شده.نقل قول:
واسه منم یه چیز حدود 100 مگ رفت تو پاچم. IDM دانلود رو قطع نکرده بود، تنظیماتم هم مشکلی نداشت. گذاشتم از 01:01 AM دقیه تا AM 06:59 دقیق دانلود کنه.نقل قول:
:31: