حجمت منفی میشهنقل قول:
ولی تا درست شد نتت رو شارژ کن تا ب حالت عادی برگردی و از منفی خارج شه
چون ممکنه کسایی ک زیاد دانلود کرده باشن رو جریمه کنن
Printable View
حجمت منفی میشهنقل قول:
ولی تا درست شد نتت رو شارژ کن تا ب حالت عادی برگردی و از منفی خارج شه
چون ممکنه کسایی ک زیاد دانلود کرده باشن رو جریمه کنن
آقا سرعت وبگردی و پینگ و دانلود آشنای آخر تو ساعت های اول شب (از ساعت 7 تا 11)با سرور خارجی فاجعه هست دانلود شبانه هم که قربانش برم ، شکایت هم کردم به تنظیم مقررات از شانس بدم شماره پیگیری رو گم کردم آخرش نفهمیدم نتیجش چی شد ای کاش مثل دفعه پیش زنگ بزنن بفهمم چی جواب دادن گرچه میدونم از اینا هم بخاری در نمیاد
سلامنقل قول:
آره مال منم اینطوریه.راستی حالا که شکایت زدی اگه بهت زنگ زدن شمارشون رو نگه دار ، من شماره همه رو دارم جز همین تنظیم مقررات رو.قرار بود برای تایید شکایتم بهم زنگ بزنن که نزدن.
اگه زنگ زدن شمارش رو بزار همینجا
ممنون
دوستان امروز من قطعی زیاد داشتم شماها چطور؟ همین مشکلو داشتین؟
هم چنین یه نگاه به لینک زیر بکنید بعضی هاشون گفتن با اینکه اونجا گرد و خاک اومده همه چیزو داغون کرده سرعت ایننرتنتشون تغییری نکرده! اینجا الان یه شبنم بباره تندی اینترن قطع میشه بعد میگن از کابل هاست ما مقصر نیستیم!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکردم مصرفم تو اندیشه کم شده :n02: میگم چرا حجم کم نمیشه 3گیگ مونده 2 روزه
دکی. خوزستانی ها از خوشی تو پوست خودشون نمیگنجن.. اینترنت نامحدود داره طرف با مخابرات... !! و با سرعت 700 کیلوبایت داره دانلود میکنه. اونوقت ما اومدیم اینجا سر اینکه سرعتمون از 3KB/s به 2KB/s کاهش پیدا کرده ناله میکنیمنقل قول:
اندیشه هدیه داده یعنی حجم کم نمیشه ؟
خدا کنه یه دفعه کم نشه
ویندوز تازه عوض کردم شانس آوردم ، تایمر نذاشته بودم دیدم کلی دانلود شه صبح حجم کم نشده :n10:
معمولا 128 میگرفتم ولی دیروز 1M گرفتم که تستش کنم، نکنه اشتباهی 1K بهم دادن؟ :n02: الان هرکاری میکنم نمیتونه تست و تموم کنه!! (ASK)
منم 1مگ دارم اندیشه
همین الآن
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چی شد؟؟ نه از اون دیروز که مدام قطع میشد نه از امروز که من 1 مگ هستم ولی سرعتم رو 235 هست؟؟؟؟ چرا دلیلی داره دوستان کسی از این موضوع اطلاع داره!!!:n04:
آهان فهمیدم واسه چی ه :n02: