[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sent from Huawei mate 8
Printable View
sent from Huawei mate 8
یک بسته رو فکر کنم 3 ساعته رو فقط میشه از ایرانسل من خرید ولی اون دوتا دیگه رو از داخل سایت ایرانسل میشه خرید.نقل قول:
اون که شما میفرمایید کاربراشون را محدود میکنن بعد از مصرف منصفانه سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه ولی عملا شما یه اینترنت کم سرعت دارید ولی طبق این قانون جدید برا سرویس نامحدود یه حجمی در نظر گرفته میشه که بعد از ان کلا سرویس قطع میشه . فقط موندم چرا اسمش را دیگه گذاشتن نامحدود!!نقل قول:
اینم لینک خبرش اگه جدیدا ندیدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون طوری که من فهمیدم در دنیا محدودیت وجود دارد ولی طبق این مقاله محدودیت 250 گیگ هست که اون هم کمه چون سایتی مثل نت فلیکس بابت دیدن یک ساعت ویدیو دیدن 2 گیگ مصرف کنه .
دوستان 4g ایرانسل بسته نامحدود داره و سرعت دانلودش چنده ؟ و قیمت؟!
متشکر
البته اصطلاح نامحدود دیگه کارایی ندارهنقل قول:
محدودیت دارن
سرعت هم ارتباط مستقیم با تعداد یوزر و فاصله تا دکل موقعیت جغرافیایی داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
مثل اینکه ایرانسل هک شده شده بود
Galaxy S6نقل قول:
قم
میدان امام
ایرانسل 80 میلیون سیمکارت واگذار کرده (بیشتر از سایر اوپراتورها) که یک درصدش دائمی و بقیه اعتباریه. گفته شده اطلاعات 20 میلیون نفر منتشر شده که همگی باید اعتباریها باشهنقل قول:
از این گذشته شماره ی تماس، آدرس، شماره ملی، و نام در اختیار بسیاری دستگاهها و سازمانهای طرف حساب با مردم هست
حتی یک مثال ساده، شما از یک فروشگاه آنلاین که خرید می کنین همه ی اینا رو روی جعبه می نویسه و ما هم میاندازیم دور و ممکنه بدست هر کسی بیفته
پس انتشار این اطلاعات بنظرم نباید اصلا باعث کمترین نگرانی کسی بشه
دوستان اگه از مودم 8372 بیست چهار ساعته استفاده کنیم ک مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
ال