سلام دوستان.من تازه اومدم اینجا.میخوام سیستم ببندم اما قبلش چند تا سوال دارم.اول اینکه اگه تک استیج ببندم حجم صداش راضیم میکنه؟یعنی اگه 75 درصد حجم صدای 6975 باشه (منظورم فقط حجم صداس نه کیفیت) کاملا برام کافیه.اگه اینجوری باشه که عالی میشه چون میتونم با یه امپ 4 کانال هم یه جفت کامپ ببندم هم ساب و دیگه مجبور نیستم امپ 5 کانال یا امپ 4 کانال و در کنارش امپ مونو بخرم و هزینم کم میشه.میخوام سیستمو دست دوم تمیز بخرم.بیشتر نظر خودم رو یه جفت کامپی مثل hertz hsk 165 و امپ هرتز hdp4 با سابی مثل گلیدن m12 یا الپاین تایپ اس 12d2 و پخشی مثل p80rs پایونیره(نمیدونم از پشت فلش مموری میخوری یا نه اما پخشی باشه که امکان فلش خوردن از جلو یا عقب باشه براش).صدای هیچ کدوم از قطعاتو نشنیدم و حرف شما برام سنده بخصوص درمورد کامپوننت. ممنون میشم راهنماییم کنین بخصوص اینکه اگه گزینه های بهتری از اینا باشه معرفی کنین.بودجه هم با تمامی هزینه ها شامل نصب و ... 3 تومن.تاکید میکنم من قبلا 6975 داشتم و هر نوع کامپی با هر سطح کیفیتی فکر کنم راضیم کنه و نباید تمرکز کامپ فقط رو کیفیت باشه.قدرت و کیفیت رو باهم میخوام و صدای پر و دوس داشتنی.ممنون