این آیو مگه نباید ترافیک رایگان باشه ؟ تمام بستم رو خورد که :n27:
Printable View
این آیو مگه نباید ترافیک رایگان باشه ؟ تمام بستم رو خورد که :n27:
الان دارم با سیمکارت محدود شدم استفاده می کنم و آزمایش می کنمنقل قول:
قشنگ منو برد توی خاطرات مودم 56K که 10 سال پیش داشتم
خیلی کنده :grrr::grrr:
دیگه هم درست نمیشه باید انداختش دور یا ترابرد کرد که حوصله ترابرد ندارم :n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیو دیگه مثل قبل نیست شارژ کم میکنه :n28:نقل قول:
دوست عزیز به هیچوجه از همراه اول هیچ بسته الفایی نخریدمنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
بله از اون نیست همیشه بعضی اوقات سیم کارت رو هم عوض کنی اینطوری میشهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
منم رو ۸ مگ محدود شدم چند روزه بسته میخرم دانلود میکنم امروز از صبح از ۸ مگ بالا تر نمیره !!! بسته هارو پول دادم که محدود شدم !!!!
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
پس همه رو داره محدود می کنه[emoji23][emoji23]از این شرکت هر چی بگی برمیادنقل قول:
اگر ایرانسل آفریقایی وارد ایرون نمیشد، همراه اول هنوزم نخ و دو دبه بستنی بعنوان موبایل میفروخت
سرعتم اومد پایین تر رسیده به ۴ مگ !!!
عکس تست سرعت در زیر :
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
یعنی وقتی قیمت مکالمه اون دوتا اپراتور دیگه نصف همراه آخره و این هم محدود میکنه سرعت نت رو . آیا صدوقی بازم میخاد بیاد بگه ترابرد به همراه آخر مثبته و رکورد داره میزنه ؟؟؟؟؟؟؟ :n08:نقل قول:
به نظر من همه بیایم ترابرد کنیم بلکه درسی بشه برای صدوقی :n08::n08::n08:
این سیم کارت من هست محدود شده به نظرتون یا ترافیک شبکه این جوری شده ؟ من دوماه پیش 6 مگابایت سرعت دانلود داشتم الان حداکثر 1 مگابایت
محدودیت معمولا رو ۸ هستش، بخاطر ترافیک شبکه و زیر ساخت داغون همراه اولهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من اصلا روی نت همراه آخر نباید حساب کردنقل قول:
همون تفکری که 15 سال بعد از آمدن 3g اینترنت همراه رو روی مردم بست و اون رو گناه می دونست برای مردم الان مجبور شده به خاطر عقب افتادن از ایرانسل نت بده به مردم . اما هنوز توی تفکر عقب افتادش هست و کلا اینترنت پر سرعت رو برای مردم یه چیز اشتباهی و گناه میدونه و به زور راضی شده حداقل کم سرعتش کنه بلکه مشکلات روانیش آروم بشه :n35:
شاید یادتون نیاد من 2 یا 3 سال پیش گوشی نسل 4 داشتم تمام سیکارت ها نسل 2 بود ( همراه آخر نسل 1 بود ) با وای فای نت می گرفتم
تازه امسال همراه آخر نت 4g آورد و سال پیش همین 3g بود و سال قبلش هم همین همراه آخر همون نسل 1 :n35:
تصور کن بسته بلند مدت 1 ساله بگیری بعد 1 ماه محود بشی و 11 ماه دیگه باید با سرعت مورچه نت بری :n27::n30:
حجم خوری های شدیدش که به کنار :n34:
من دو شبه دارم نامحدود میزنم سرعت از یک نیم تا ۲ نیم مگابایت دانلود میکنه
به سه هم میرسه
با تست سرعت ۲۴ مگابیت میرسه
سیم دایمی هستش
خداروشکر هنوز ب سیم ما کاری نداشته تو این مدت
دقیق زدی وسط خالنقل قول:
گناه بود اینترنت پرسرعت واسه مردم
اصلا همه چی خوبش گناهه واسه ما
سلامنقل قول:
از من به شما نصیحت هیچ وقت دقت کن میگم هیچ وقت با سیم کارت دایمی همراه اول نت نرو
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سیمکارت دایمی حمار اول یه کلاه برداری بزرگه . اعتباری وقتی نت تموم میشه شارژ میخوره کمی اما دایمی از 200 تا 450 هزار تومن قبض میاد .... میتونی اسم سیمکارت دایمی حمار اول رو سیمکارت تله ای گذاشتنقل قول:
اون دوتا اپراتور دیگه حداکثر 60 تومن میاد قابل تحمله ..
نه مثل حمار اول که هر چیزی رو تبدیل به یه بلا برای مردم میکنه
انصافا کلا هیچوقت گول سیمکارت دایمی رو نخوریم ... ما رو تبدیل میکنه به گاو شیرده برای اپراتورهای دزد :n30:
سیمکارت فقط اعتباریش خوبه البته غیر حمار اول
قابل توجهت من سرعتم تا27مگابیت میرفت بین1تا3مگابایت سرعت دانلودم بود سیم اعتبارینقل قول:
ولی محدودم کردن به طوری که سایت باز نمیکنه چه برسه به دانلود
با یه سیم دیگه تست کردم سرعتش تا27مگابیت میرفت بسته به سروری که ازش دانلود میکردم
راست میگی سیم محدود برای باز کردن سایت هم بدهنقل قول:
هر کسی که سیمش دچار محدودیت شده در اسرع وقت ترابرد کنه حال این صدوقی مدیر محدود حمار اول جا بیاد :n34:
نتونه حتی حقوق کارمندای بیسواد و پر روش رو بده :n02:
من دو تا سیم اعتباری دارم که محدود شدن . ولی خط دائمیم هیچ محدودیتی نداره و فعلا مثل اینکه کاری با سیم کارت های دائمی نداره . فقط با دائمی نباید رفت اینترنت چون حواست نیست بسته تموم میشه و حمار اول حسابی کارتو یکسره میکنه با مصرف ازاد. من یکبار ده دقیقه دیر فهمیدم و 17 هزار اومد روی قبض و دیگه با دائمی به نت وصل نمیشمنقل قول:
ربطی به دایمی و اعتباری ندارهنقل قول:
دایمی من محدود بود که ترابرد کردم
میگم همراه اول طرح مصرف آزاد مثل ایرانسل نداره ، فقط با بسته بشه اینترنت رفت ؟ من هم سیم کارت دائمی دارم ، میترسم باهاش بسته های شبانه دانلود بزارم.نقل قول:
۵-۶ سال پیش که تازه اینترنت 2g همراه اول امده بود ، یکبار با سیتم کارتم ااز اون بسته های نامحدود ساعتی گرفتم ، با اینکه فقط توی همون ساعت اش از اینترنت استفاده کردم ، روی قبض ام ۸۰ تومن پول اینترنت زد ، ازشون شکایت هم کردم ، ولی هیچی رو نتونستم ثابت کنم ، راحت ازم دزدی کردن ، من هم از همون موقع اینترنت رفتن با سیم کارت دائمی رو بوسیدم کنار گذاشتم.
عمدا طوری درست کرده که دزدی کنه از مردم قشنگ ..... و کلا آماده جواب سربالا دادن به مردم هسن متصدی هاش و هییییییچ کاری هم از مردم بر نمی یادنقل قول:
هیچ راهی هم توی اپلیکیشن مزخرفش و یا کد دستوری نداره که اینترنت روی قبض به طور مستقیم و مصرف آزاد نیاره :n29:
کلا طوری طراحی کرده که هر ایرانی یک بار در عمرش یه قبض تپل مجبوره به حمار اول بده ... بهانه هاش رو هم به صورت تله های مختلف طراحی کرده :n34::n21:
حالا مثلا محدود نباشی چقدر سرعت میده
خاک تو سر
تازه فکر کنم پلاس هم شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
همینقدر که رو ۸ محدودت نکرده خدا رو شکر کن[emoji23][emoji23]نقل قول:
واقعا مایه خجالت
دیگه وب گردی خوبی هم نداره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام. من سیمکارت دائمی قدیمیم رو فورجی کردم. وقتی کدپستی رو براشون مسیج کردم 4 روزه برام فرستادند. ولی چون زنگ خونه رو نزدند و همین جوری مثل قبض انداخته بودند توی صندوق پست خونه، تازه امروز فهمیدم رسیده! 20 گیگ اینترنت رایگان هم که قبلا تبلیغش رو کرده بودند و مسیجش اومده بود برام یکساعته فعال شد. تعویض هم چون گوشیم 4جی بود رایگان شد و هیچ هزینه ای رو قبضم نیومده.
عکس اول مال دو هفته پیش با سیمکارت قبلیمه
محتوای مخفی: ....
عکس های زیر مال امروز با سیمکارت فورجی هست که به فاصله چند دقیقه از هم گرفتم. توی خونه و سمت شمال غرب تهران
محتوای مخفی: ..
اگه درست گفته باشم سرعتم حدودا 2.5 تا 3.5 مگابایت در ثانیه است.
ممنون میشم راجع به پینگ (که نمی دونم چیه) و سرعتم نظرتون رو بگین تا بدونم در کل وضع سرعت اینترنت 4جیم قابل قبوله یا نه:n40:
سرعت تیریجی خوبه ولی فورجی زیاد تعریفی نداره ولی قابل قبوله پینگ ها هم خوبه ولی خب پینگ سرور داخلیه و نکته اخر اینکه یکی از خوش شانس ها هستی که سرعتت رو ۸ محدود نشده[emoji6]نقل قول:
همراه اول مشکل محدودیت فرکانس 4g داره چون اون اپراتور های دیگه همه فرکانس های خوب رو گرفتننقل قول:
علت این امر هم تفکر مدیران همراه اول بود که می گفتن 3g برای مردم کافیه و نیازی به 4g ندارن مردم :n08:
رفتم سایت ایرانسل که ترابرد کنم تویک مرحله کد چهار رقمی گفت ارسال میشه اما به گوشیم پیامک نیومد اون کد؟ برای همه همینجوریه کد نمیرستن یا برای من اینطوره؟ پیامک تبلیغاتیم هم بازه اما کد نمیاد؟
تو باند ۷ هیچ مشکلی نداره تو باند ۳ هم که رفته رو فرکانس رایتل بسته بجز شهرایی که رایتل فورجیه نکته بعد هم ایرانسل هم تو بعضی مناطق باند ۳ پهناش ۱۰ هست و سرعت خوبی داره اینا بهانسنقل قول:
تو تایپیک خودش بپرسین!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این برای بازی آنلاین پینگ خوبه ولی اصلا هیچ سند و رسیوی توی بازی ندارم ! اگاری کلا packet lost میشه.
سرعت دانلودم همین موفف 8 تا 10 مگابایت هست ولی توی بازی هیچی ... Dota 2
مشکل از چیه ؟
مرسی همراه اول
4G-band 1800
لرستان_بروجرد
جای قشنگش اینجاست دیشب پیام اومد خط شما بمدت دو هفته یک طرفه میشه چرا چون قبظ میان دورت شده ۲۰۰ تومننقل قول:
حتی صبر نکرد پایان دوره بشه فورا قطش کرد
یکی نیست بهش بگه اخه سگ دزد سیم دایمی هزینش ک بیشتر از این ۲۰۰ تومن بود
بعد تو پیامش نوشته فقط از سامانه ۹۹۹۰ اقدام کن زنگ میزنم ۹۹۹۰ میگه واسه شما امکان پذیر نیست بعد از خط دیگه زنگ زدم اپراتور اول میگم چرا وقتی نمیشه زنگ بزنی ۹۹۹۰ شما میگی فقط از طریق ۹۹۹۰ اقدام کن میگه من نمیدونم هر کاری تو پیام گفته انجام بده
اینم نظر اپراتور اول بود
ای بر قبر اول تا اخرش لعنت
سرعت با سیم کارت بدون محدودیت در فورجی پلاس همراه اول ۱۰ مگابیت بر ثانیه.واقعا خسته نباشید باید گفت به دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8واقعا ؟؟؟؟:n03:نقل قول:
با فرکانس رایتل خوب داره حال می کنهنقل قول:
من یکی که تا حالا 100 بار گفتم این هدف کثیفش اینه که از هر ایرانی 200 الی 500 تومن تیغ بزنهنقل قول:
اپراتور بودنش بهانس :n34:
برو دنبالش اگر رها کنی کل خط های همراه اول و تلفن ثابت رو قطع می کن این دزد :n34::n35:
اگر قبض ندادی خط های دیگت رو به اسم فامیلت بزن هیچ غلطی نمی تونه بکنه :n02: