من سرویسم 512 هست سرعتش با یک مگ یکیه ، خط من رو هم رو 4 مگ بسته اند ، دوستان به نظرم اصلا مقرون به صرفه نیست که یک مگ بخرید.
Printable View
من سرویسم 512 هست سرعتش با یک مگ یکیه ، خط من رو هم رو 4 مگ بسته اند ، دوستان به نظرم اصلا مقرون به صرفه نیست که یک مگ بخرید.
درود
های وب همچنان اگر سرویس رو قبل از تمام شدن
تمدید کنیم حجم باقی مونده به دوره بعد منتقل میشه ؟
بله اگه قبل از اتمام سرویس تمدید کنین حجمتون به دوره بعد منتقل میشه ...نقل قول:
کسی هست از مرکز مخابراتی شهید چمران سرویس گرفته باشه ؟
منظورت شهرک غربه؟نقل قول:
منظورت شهرک غربه؟نقل قول:
اگه اونجاست بله،
نمیدونم اونجا هم میشه یا نه پیش شمارتون چنده ؟نقل قول:
پیش شماره ۲۲۰نقل قول:
من یه مشکلی با های وب دارم. وقتی از قسمت خرید ترافیک روی هر کدوم از تعرفه ها کلیک میکنم (مثلا 3 گیگ فشفشه یک روزه) اون بالا یه ارور میده و نمیتونم بخرمش. تو همه مرورگر ها هم هست. شما هم همین مشکل رو دارید یا فقط برای من این اتفاق میوفته؟ یک نفر تست کنه لطفاً...
واسه من وقتی حجمم تموم میشه و میخوام بخرم همین طوری میشه.شما وقتی حجمتون تموم شد یه سایت رو باز کنید و بعد پیغام های وب بذارید خودش بره تو پنل سایت اون موقع میتونید بدون ارور بخرید:n16:نقل قول:
اخه من فشفشه لازم دارم الان! 10 گیگ از حجمم موندهنقل قول:
کسی سرویس های نامحدود استفاده کرده ؟
125 و 256 هر کدوم چند کیلوبایت سرعت دانلود می دند ؟ :n16:
کسی سرویس های نامحدود استفاده کرده ؟
125 و 256 هر کدوم چند کیلوبایت سرعت دانلود می دند ؟ :n16:
نا محدود نداره.نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم سرویس 1 مگ های وب چطوره؟
روی 4 مگ میبندن خط رو؟هر شب با دانلود رایگانش چقدر میشه گرفت؟محدودیت که نداره؟
:n16:
-بد نیسنقل قول:
-خطو 8 میبندن ولی از طریق اکانتینگ به 4 یا 6 مگ محدود میکنن.
-در بدترین حالت 2 گیگ میشه گرفت.
قبلا که داشته چطور بوده ؟نقل قول:
هر کاری میکنم دیگه نمیتونم فشفشه 40 گیگرا بگیرم
چیز خوبی بود
مثل اینکه هر نفر یه بار بیشتر نمیتونه این طرح را بخره
اره نمیشه دیگه گرفت یه طرح چند روزه بود که وقتش تموم شدنقل قول:
باید همون وقتی که اینو خریدی چند تای دیگه هم میخریدی که بعدا استفاده کنی
فکر کنم یک یوزر جدید بسازی میتونی بخری و بعد کدشو تو اکانت اصلیت استفاده کنی
کسی اگه میتونه بخره و کدش را به من بده تو پ.خ بگه
باید زمان اون فشفشه هم تمام بشه تا دوباره برات ظاهر بشهنقل قول:
سلام دوستان.
اینم ماجرای بنده با های وب! :
تقریبا 10 روز پیش از طریق سایت ثبت نام و سرویس موردنظرم رو خریداری کردم ...
اون روزی که ثبت نام کردم مرکز مخابراتی ما (کرمانشاه-مرکز امام) پورت خالی داشت و گذینه مرکز ما هم توی سایت موجود بود.
(حتی تا همین دیروز هم توی لیست موجود بود!)
3روز بعد از ثبت نام بهشون زنگ زدم و گفتم چرا هنوز وصل نشده که گفتن: خط تلفن شما بدهی داره و باید اول بدهی خط رو پرداخت کنید!...
چندروز بعد بدهی رو پرداخت کردم و بهشون زنگ زدم ,گفتند: باشه, نامه رو به مرکزمخابراتی شما ارسال میکنیم و بعد از 72 ساعت سرویست وصل میشه.
گذشت تا 2روز پیش و بازم با پشتیبانی تماس گرفتم که چرا اینقدر طول کشیده!
در کمال تعجب طرف بهم گفت :متاسفانه "مرکز امام" فعلا پورت آزاد برای شما نداره,باید از 1 هفته تا زمان نامعلوم! منتظر باشید یا پولتون رو پس بدیم!...
منم دیگه چیزی نگفتم ...
حالا دوستان میخواستم ازتون بپرسم آیا واقعا اینا نباید جای منی که ثبت نام کردم و مبلغ سرویس رو پرداخت کردم رو حداقل 2روز رزرو میکردند؟؟!.
چرا شرکت به این بزرگی باید این رفتار رو با کاربراش داشته باشه و دست آخر باکمال پرویی بگه اگه بخوای پولت رو پس میدیم!.
حالا دوستان چه کنم؟! پول رو پس بگیرم و از سرویس دهنده ی دیگه ای نت بگیرم یا منتظر باشم تا زمان نامعلوم!
اگه ازشون شکایت کنم به جایی میرسم؟ یا تا زمان نامعلوم در افق مهو میشم :دئ
مـوفق باشــید.
سلام.ببخشیدمن ازفیلترشکن4اسپیت استفاده میکنم ولی وقتی اتصال میشم گوگل رابازنمیکنه.میشه کمکم کنید؟
نقل قول:
داداش چند وقت پیش منم همین مشکل داشتم بهم گفتن ثبت نام کن پولو بریز پورتو برات نگه داریم که همش کلک بود . واقعا فروشنده هاش فرهنگ ندارن . شرکتم یه سیستم جامع نداره که بفهمن آیا پورت خالی دارند یا نه . برای منم همین بحثها رو کردن نوبت منو رد کن چرا چون من یه ماه میخواستم بگیرم چند نفر که سالیانه میخواستن به اونا دادن و به دروغ گفتن که پورت خالی دیگه نداریم حتی چند نفرشون خیلی راحت به مسخره گفتن شما یه ماه بستی انتظاری داری پورتم براتون نگه داره هرکی پول بیشتری به این شرکتها بده جلوتر میندازن کارشو .
سلامنقل قول:
ببینید دوست عزیز همین بلا شاتل سر من اورد با این تفاوت که 3 ماه منتظر موندم در اخر هم پول پیک موتوری و هزینه اداری ازم کم کردن!! اخرش گفت اصلا تجهیزات ما در مرکز شما نصب نیست برای 8 مگ
منظورم اینه همین الان پولتو پس بگیر چون با توجه به تجربه که دارم ممکنه چند ماه منتظر بمونی اخرشم بگن به سلامت
این شرکتها چون هیچ نظارتی روشون نیست راحت دزدی می کنن. شکایت هم بکنی چیزی بهت نمی دن چون سگ زرد برادر شغاله.
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا یه چیزی که همه شرکتها عادت کردن تا میبینن توی یه مرکز شلوغ درخواستها زیاد بحث قرار داد یکساله شش ماه میارن جلو میگن نمیتونی یک ماه ببندی باید حتما چند ماه ببندی مرکز مخابرات شما قبول نمیکنه اینو عینا چه های وب ٰیا پارس انلاین یا شاتل یا صبا و ... گفتن وقتی میگفتم سرویس یک ماه دارین گفتن نه ولی تا گفتم سالیانه ببندم چی میشه ؟ گفتن اره میشه یهو با سالیانه پورتها خالی میشه ولی ماهیانه معلومنیست کی پورت بهت بدن .
مطمعنی؟؟؟??نقل قول:
منم تموم شده ولی نمیادنقل قول:
من یک کد 40 گیگ خریدم اگه میخوای پ خ بده
در مورد فشفشه 40 گیگ 30 روزه، سیستمش اینجوریه که باید 30 روز از زمان خرید این فشفشه بگذره تا دوباره بتونید بخرید.نقل قول:
اگه اینجور که میگی باشه تو قسمت اول پنل همون جا که نوشته تازه سازی دوباره به نمایش در میاد؟نقل قول:
سرویس 1مگ با 512 خیلی فرق داره؟از نظر شبانه چطور فرق دارن؟
من اگه همرمان درخواست تخلیه به ISP الانم بدم و هم ثبت نام کنم،مشکل پیش نمیاد؟به نظرتون اول بزارم خطم تخلیه بشه بعد درخواست بدم؟!
بعد این فشفشه هاش محدودیت استفاده ندارن؟اون یک روزه و سه روزه هاش.
:n16:
بچه ها که میگن فرقی نداره ولی اگه خطط بکشه 1مگ رو روی 6مگ میبندن و توی سرعت فرق دارهنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد ولی به نظرم تخیله شد بعد ثبت نام کنی زودتر رسیدگی میکنن
فشفشه هم مثلا 5گیگ 3روزه بگیری میتونی تو این 3روز تموم کنی میتونی تو یه ساعت ولی بیشتر از 5روز رو نمیتونی صفر میشه
نقل قول:الان این وضعیت خطم هست.(با تعویض ISP که وضعیت خط عوض نمیشه؟البته به غیر از Data Rate )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل چطوره؟میکشه تا 6 مگ دیگه؟!
همون 1 مگ بگیر.خطت هم تا 16 مگو میکشه.نقل قول:
1 مگ گرفتم اما خطم رو همون 4 مگه :n15:512 داشتم رو همین 4 مگ بود
زنگ بزنم میبندن رو 6 مگ؟؟؟
اره باید زنگ زدنقل قول:
نقل قول:
خیلی راحت 6مگ هم میکشه مشکلی نخواهی داشت
پشتیبانی های وب خیلی افتضاحه زنگ زدم میگه نفر 33 صف انتظارید :n21:نقل قول: