سلام دوستان
بلک ارکید به نظر شما یونی هست؟
اگه هست پس چرا تام فورد میگه نیست؟
اگه نیست چرا مردها هم استفاده میکنند؟
من میخوام هورس بال و بخرم ولی از باز خوردش در بین مردم می ترسم
سپاس
Printable View
سلام دوستان
بلک ارکید به نظر شما یونی هست؟
اگه هست پس چرا تام فورد میگه نیست؟
اگه نیست چرا مردها هم استفاده میکنند؟
من میخوام هورس بال و بخرم ولی از باز خوردش در بین مردم می ترسم
سپاس
نظر شخصیم اینه که مردونه نیست! بیشتر با خانومها جور درمیاد رایحه اش(البته نظر شخصیه ممکنه بعضی ها هم برعکس بگن):n06:نقل قول:
البته به نظر من بلک ارکید در ایران خیلی آقایان طرفدارش هستند :)نقل قول:
شاید تیره بودن رایحهاش باعث میشود آقایان در ایران زیاد ازش استفاده کنند
امروز پیش یکی از دوستان بودم؛ تستر اوریجینال تام فورد بلک ارکید از خارج خریده بود ۹۰ دلار
اگر به دوام یک ادکلن اهمییت نمیدهید؛ اگر به پخش بوی یک بو اهمییت نمیدهید
اگر فقط به رایحه اهمییت میدهید؛ در کل کسایی که از بوهای خنک متداول خسته شدن
جان وارواتوس آرتیسن پیشنهاد خوبی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول بابک: "با اون شیشه خوشگلش حس وقتی رو داره که توی باغ مرکبات شمال کلی نارنگی و پرتقال خورده باشی
و یه سبد حصیری رو پر از مرکبات و شکوفه هاش کردی و همینطور که داری قدم میزنی
باد بوی شکوفه ها رو به صورتت بزنه و آب نارنگی ریخته شده
روی صورتت رو یواش یواش خشک کنه
دست یه نگاری هم در دست داشته باشید که عیشتون کامل میشه"
اینجا یاد بغلی شراب شیراز حضرت حافط میافتید
امروز پیور شات و لیبر رو تست کردم ولی نتونستم انتخاب کنم:دی
پیور رو 230 و لیبر رو 240 میگفت
من اینو دو سال پیش تست کردم. اتفاقا پخش بو و ماندگاریش بد نبود.نقل قول:
این رایحه 100% زنونه هست، منتها چون رایحه ای سنگین ،تاریک ، پیچیده وکمی دودی ، داره بعضی از آقایون هم میپسندند.نقل قول:
هروقت این رایحه به مشامم میخوره احساس میکنم کنار یه خانوم 50 60 ساله ایستادم
بنده هم دقیقا همین حس شما رو نسبت به این عطر زنانه دارم.نقل قول:
ولی یک مورد هم هست و اون اینه که محدودیتی برای کسی در مورد استفاده از هر عطر و ادکلنی وجود نداره.
انسان آزاد آفریده شده برای استفاده از اختیاراتی که خواهد داشت:n06:
درانتخاب سلیقه ویا ابراز سلیقه ها انسانها مختارند ،ولی مسئله اینجاست که به صرف خوش آمدن عده ای از فلان رایحه زنانه ،آن رایحه مبدل به یونی (حذف شد) نمیشود.نقل قول:
چه بسا رایحه های زنانه که بسیار علاقه مندم داشته باشم و اسپری کنم ویا دارم وچون به عمق رایحه توجه می شود نظری جز مخصوص جنس مخالف نمیتوان داد ، اما این پسند وعلاقه هرگز نباید باعث قلمداد نمودن عطری مشترک شود.
شما کمی بیشتر به جمله ام دقت کنی خواهید دید گه این عطر رو زنانه قلمداد کردم. و با یونی (حذف شد) خواندش مخالف هستم. ولی در استفاده اش مشکلی نمیبینم. به هر حال هر انسانی نظر خودش را دارد و عده ایی دوست دارند از این رایحه لذت ببرند و نمیشود به آنها خرده گرفت مگر اینکه بخواهند آن را (حذف شد) طلقی کنندنقل قول:
دوستان پولو بلو 75 میل 140 قیمت خوبیه؟
در مقایسه با آزارو لجند کدوم پیشنهاد میشه؟
معرفی ۷ عطر ماندگار که هیچوقت قدیمی نشدند
اقتصاد ایران انلاین:هنگام خرید عطر ممکن است شک کنید که چه حجمی از عطر را خریداری کنید. طبیعی است هر چه حجم عطر بیشتر باشد قیمت آن هم بیشتر میشود اما لازم به ذکر است معمولا خرید عطر در حجم بالاتر در نهایت به صرفهتر تمام میشود و فروشندگان به افرادی که عطر را در اندازه بیشتر و فاصله زمانی کمتری استفاده میکنند توصیه میکنند که حجم بالاتر را تهیه کنند ؛ اما اگر از آن دسته از افراد تنوع طلبی هستید که ممکن است از رایحه عطرتان زود خسته شوید و مدام در حال تغییر رایحه عطرتان هستید بهتر است عطر را در حجم کمتری تهیه کنید.
Alien by Thierry mugler
شرکت تولیدکننده عطر ماگلر پس از گذر ۱۳ سال در سال ۲۰۰۵ با تولید محصولی قوی و بدون هیچ کم و کاستی جای رقیبانش را تنگ کرد. راز موفقیت این عطر جدید را میتوان طراحی شیشهای شبیه به موجود فضایی که با نام (Alien) به معنی بیگانه و رایحهای کاملا عجیب و غریب که با طراحی شیشه همخوانی دارد، به حساب آورد. رایحهای که مختص هر مکانی طراحی نشده است و برای خانمهای بالای ۲۵ سال و در مناسبتهای رسمی پیشنهاد میشود.
Brit by burberry
رایحهای با بوی وانیل و بادام تلخ که برای استفاده در فصل سرما پیشنهاد میشود. شرکت بربری مدل بریت را در سال۲۰۱۱ روانه بازار کرد که رایحهاش مقام سوم را در فهرست بهترین رایحه از آن خود کرد.
Cinema by yves saint Laurent
با رایحهاش سوپراستار شوید! یکی از عطرهای پرطرفداری که در سال ۲۰۰۴ تولید شد. رایحهای که برای خانمهای بالای ۲۵ سال و مشکلپسند پیشنهاد میشود؛ اگر بهدنبال رایحهای گرم هستید که در عین ملایمبودن از بوی گرمش سردرد نگیرید و اعتماد به نفستان را بالا ببرد، شاید این عطر مورد پسندتان باشد.
Euphoria by calvin klein
کالیون کلین در سال ۲۰۰۶ یکی از خوشبوترین نمونههایش را روانه بازار کرد که تاکنون همچنان میتوان گفت در ردیف اول ویترین عطرفروشیها به چشم میخورد، رایحهای گرم و دلنشین که برای سنین مختلف در مناسبتهای نیمهرسمی پیشنهاد میشود.
UN Jardin surle toit by hermes
رایحهای که از بوی گلهای معطر و میوههایی با طعمهای متفاوت در باغی مجلل الهام گرفته شده است که از جدیدترینهای عطر در سال ۲۰۱۱ به حساب میآید. رایحهای مناسب با بویی مجلل که در ترکیباتش سیب، گلابی، گل رز، ریحان و گل مگنولیا دیده میشود.
Chanel No۵
یکی از پرفروشترین رایحههایی است که برای نخستین بار در سال ۱۹۲۱ تولید شد، شانل No۵ chanel است. رایحهای بسیار ظریف و درجه یک که بهدلیل داشتن طرفدارانش همچنان تولید میشود.
CH
عطرهای شرکت (کارولینا هررا) همیشه به رایحههای مناسب و ماندگار معروف هستند. رایحه تازه گلها که در شیشه زیبا و شکیل با رویه چرم صورتی رنگ در سال ۲۰۱۰ روانه بازار شد و با استقبال چشمگیری روبهرو شد.
زنانه یا مردانه بودن یک عطر یک امر اعتباریست...و در عطاری مدرن و بخاطر دلایل اقتصادی تبلیغاتی باب شد و رواج پیدا کرد....نقل قول:
بنابراین اکثر عطربازارن حرفه ای که عطر رو برای خودش نه به اعتبار جامعه یا محیط استفاده میکنند ارزشی برای این موضوع قایل نیستند...
دلیل اینکه اکثر عطرهای نیش یونی هستند نیز همین هست...چون عملا برچسب گزاری روی یک عطر به عنوان مردانه یا زنانه رو اشتباه میدونند....
دوستان تلاش دارند چه مسله ای رو اثبات کنند دررابطه با زنانه یا مردانه بودن عطرها؟
نتیجه گیری که من داشتم اینه کلا دو دسته از استفاده کنندگان وجود دارند
1-کسانی که فقط دلپذیر بودن رایحه براشون مطرحه و صرفنظر از دید عموم استفاده میکنن حتی اگه مردم بگن مناسب جنس مخالفشونه!
2-کسانی که دید اطرافیان براشون مطرحه...
بنابراین افراد این2دسته نمیتونن همدیگه رو در تعریف رایحه مناسب برای استفاده مجاب کنند پس کلا بیخیال شید :دی
اگر کسی دوست دارد وان میلیون به یک سوم قیمت داشته باشد و ادکلنش اصل هم باشد
پخش بو و ماندگاریاش هم عالی باشد
هالووین مردانه پیشنهاد خوبی است
اولین ادکلن مردانه دل پوزو
نقل قول:
جناب mhek عزیز ، اساس دنیایی که در آن زندگی میکنیم اعتبارات است.
اعتبارات آینه و مراة واقعیات میباشند.
مثالی ساده ، آیا میتوان منکر تفاوت بوی بدن زن و مرد شد؟ اخلاقیت ، احساسات ... همگی متفاوت است.
گمان نکنم زبان گفتار رایحه ها برای من وشما گنگ باشد، برخی رایحه ها فقط و فقط بیان کننده احساسات و رفتارها و حالات زنانه و برخی دگر مبین احساسات و حالات مردانه وبرخی نیز مبین ومعرف مشترکات واحساسات واحد بین دو جنس هستند. و برهمین اساس در نزد بشر متفکر و دقیق سه دسته رایحه وجود دارد.
نوشته من مشعر به گروه اول این دسته ها بود. وشما اشاره به گروه سوم دارید. آری در برخی موارد عده ای جذب رایحه های گروه اول میشوند ولی این جذب ،ماهیت حقیقی آن رایحه را تغییر نمیدهد، چرا که با توجه به ادراک بدون تعصب ،عقل قضاوت میکند که این رایحه مناسب حالات و بیانگر شخصیت یک زن است.
وچه بسیار از عطرهای نچ که برخی مناسب آقایان طراحی شده و برخی مناسب بانوان ،واگر به قول شما اکثر طراحیهای نچ ،یونی هستند دلیلش نچ بودن و یا یکی بودن بوی مناسب مردان وزنان نیست. بلکه طراح و خالق عطر اوج هنرنمایی خود را به میان گذاشته که این رایحه بتواند هم بیانگر شخصیت زن باشد هم مرد.
چرا در سایتهای فروش ادکلن جلوی ایسی میاکه پیور هوم نوشتهاند: سن مصرف ترجیحا ۴۰ سال به بالا
واقعن که؟ چقدر بعضیها میتوانند بیذوق باشند!
تا حالا شده توی ایران تستر اصل محصولات شانل را برای فروش ببینید؟
قیمت خریدش در بیرون از ایران از دایرکت ۹۰ دلار است؛ حالا ببینید اگر به خواهد وارد ایران شود چند در میآید؟
بلک افگانو (افغان سیاه)
تا ۱۵ روز روی پیراهن ماندگاری دارد
بماند بوی چی میدهد
فقط به عطربازهای فوق حرفهای پیشنهاد میشود
خیلی خاص هست ولی خب برای 30 میلش باید بودجه ی بالایی روکنار بگذاریدنقل قول:
یک ادکلن خوب معرفی کنید هرکس بوش به مشامش خورد بیاد از من سوال کنه در کل جذاب باشه
ممنون
بله ۳۰ میلش ۱۰۰۰ هزار درهم است
این نوشته جناب کین است:
بلک افگانو دیگه رفت تو بایگانی برای فصل زمستون 92. فعلا دور، دور عطرهای بهاره هست.
Terre D'Hermes Parfum
Cartier Roadster
Creed Aventus
Creed Silver Mountain Water
Creed Green Irish Tweed
D&G The One
D&G The One Gentlemen
Chopard Noble Vetiver
Salvatore Ferragamo F Pour Homme
Chanel Allure Homme Edition Blanche
Givenchy Pi
Armani Code
اینا عطرهای بهاره من هستن برای امسال
ببخشید ایشون دقیقا کی هستن الان؟:n13:نقل قول:
نقل قول:
یک بنده خدا
لیست پیشنهادیشان را گذاشتم تا دوستان ببینند
و برای انتخاب ادکلن برای بهار و تابستان نظرهای مختلف داشته باشند
یه مدتیه بعده خرید عطر سرخورده میشم چون اونطور که باید باشه پخش بوی عالی رو ندارن
vip ۲۱۲ و ویژن از جگوار رو تازه از ترکیه برام آوردن که ۲تاشم فروختم نمیدونم چی بخرم که راضییم کنه شما پیشنهاد بدید بهترین ادکلن شما از لحاظ پخش بو چی بوده ؟
هیچ ادکلنی به اندازه سیلور سنت بوگارت پخش بو و ماندگاری ندارد
دوستان نزدیک ترین بو به شنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Allure Homme Sport چیه؟
خیلی بوی قوی وماندگار و پخش عالی داره... اما اینکه سرآمد ادکلنها باشه از این جهت، نه... شما از برندهای عادی سراغ کاستوم نشنال برید ببینید چه غوغاییه توی پخش بو و ماندگاری و تنوع رایحه ها.نقل قول:
بوگاغت پوغ اُم ، هم پخش بوی فوق العاده ای داره
چه رایحه ای رو دوست دارید ؟ تا بهترین رو معرفی کنمنقل قول:
در پاسخ به جناب emad_hs، به نظر بنده ورساچه پور هوم.
ممنون فقط در مقابلش چه ضعف هایی داره؟و آیا دقیقا شبیه اونه؟نقل قول:
نقل قول:
نزدیکترین بو که سهل است؛ بنا بر نظر حرفهای این بویش خیلی بهتر از شانل الور اسپرت است
ورساچه پیور هوم؛ مشهور به ورساچه سکهای
۱۰۰ میل الان ۱۷۵ تومان است با بسته بندی
تستر اصل با جعبه را میتوانید ۱۳۰ پیدا کنید
ممنون از راهنمایتوننقل قول:
اگر ممکنه در پیام خصوصی بگید تسترش رو از سایت اینترنی میتونم بگیرم
چون تهران نیستم
لیلیوم دیروز به درخواست یک کاربر گفته بود دلیل نیاوردن بلک افغانو به دلیل اینکه سایت سازندهاش گفته است بوی ... میدهد آوردنش خلاف است.
اگر این جور است ادکلن وی آی پی ۲۱۲ هم بنا بر سایت سازندهاش کارولینا هرار بوی دو نوع نوشیندی ممنوعه را میدهد.
ولی به راحتی لیلیوم دارد وی آی پی ۲۱۲ را می فروشد
بزرگوار هیچ سایتی تستر اصل نمیفروشد؛ دارند ادکلنهای اصلی که خالی شده است دوباره پر شده را به جای تستر میفروشند
برای همین شیشههای زخم و زیلی است
تستر اصل با جعبه را بعضی از فروشگاهها می فروشند
توی وزرا من چندتایی دیدم
سلام
می خواستم از عطر های کرید 2-3 تاشو بگیرم.اکه میشه بهتریناشو به ترتیب از نظر رایحه-پخش بو-ماندگاری بهم معرفی کنید (بدون اونتوس).حدود قیمت رو هم واسه خود عطر و تسترش بگید ممنون میشم
رفقا میشه یه ادوکلن قیمت مناسب برای سن 23 و مناسب فصل که در مکانهای عمومی مثه دانشگاه برای بقیه ام آزار دهنده نباشه معرفی کنید؟
کلا چیزه خوبی باشه دیگه
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
گرایش خاصی ندارم ولی از ادکلن های مرکباتی مخصوصاً لیمو بدم میام منو یاد افتر شیو میندازه
تقریباً میشه گفت woody spicy دوست دارم
سپاس:n16:
در نقاشی از ترکیب رنگ های موجود رنگ های جدیدی به دست می آید. زیبایی رنگ های جدید به مهارت نقّاش و ذوق بصری وی بستگی دارد. نقّاش چهارچوب نقّاشی اش را رنگ آمیزی و بدان رنگ های دیگری برای به دست آوردن تصاویر زیبا که بتواند چشم نواز باشد اضافه می نماید. در پایان وی با اضافه نمودن مقدار کمی دیگر اثر خود را پرداخت نمودن و به پایان می رساند.
در عطاری نیز عطّاران از ترکیب نوت های بویایی نوت های جدیدی می سازند. به بیان دیگر در عطاری A+B مساوی با A و B نمی شود. بلکه نوت جدیدی مثل C ساخته می گردد. مهارت عطّار این است که بتواند نوت جدید را به نحوی بسازد که دلفریب و زیبا باشد. همچنین در عطاری باز همانند نقاشی چهارچوب عطر با چند نوت پایه ساخته می شود و با اضافه شدن چند نوت دیگر چهارچوب اصلی اصلاح می شود و در پایان با اضافه نمودن مقدار کمی نوت های دیگر اثر خود را به کمال می رسانند و پرداخت می کنند.