ساعت رایگان برای رشت چند تا چنده؟
Printable View
ساعت رایگان برای رشت چند تا چنده؟
دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین شبی که تا الان تو صبانت داشتم
ولی عجیبه سرعت با idm از هر سایت و لینکی سرعت افتضاحه فقط با تورنت میتونم دانلود بذارم
اینم وضعیت امروز ما:
گفتن فردا قراره درست شه (دیروز هم همینو گفتن البته)
شما کجا زندگی میکنید؟نقل قول:
جالبه من الان حدود 3 ساله که اینترنت پرسرعت دارم و همش هم از صبانت بود ( البته یک ماه رفتم مخابرات که اینقدر از مخابرات ناراضی بودم که سریع دوباره برگشتم صبا ! )
توی این سه سال من هیچ وقت حداقل توی سرعت روزانه مشکل نداشتم ( به جز اون هفته ی بعد از انتخابات سال 88 که اونم دست صبا نبود دیگه ، از بالا بود ) ، ولی خب درسته شبا مشکل داره و بعضی شبا کم دانلود بعضی شبا خوب... ( مثلا توی ماه رمضون کلا شبانه تعطیله که همه جا اینطوریه!)
و اینکه خب یکم صبا دزدم هست بعضی وقتا...
ولی کلا مشکل سرعت نداشتم خیلی!
من تهرانم. شما مشهدی و اینجوری که من از این تاپیک فهمیدم، مشهدیا از صبا نت خیلی راضیند.:n02: البته منم اولین باره (بعد از یک سال که از صبا نت اینترنت گرفتم) که اینقدر باهاش به مشکل خوردم. قبلا هر وقت سرعت کم میشد -اونم نه در این حد- بعد از چند ساعت یا فوقش یه روز درست میشد. اما ایندفعه اینترنت از دو هفته قبل از انتخابات کند شده بود. بعد از انتخابات چند روزی به حالت اولیه برگشت و سه چهار روز هم هست که دیگه وحشتناک شده. پشتیبانی میگه اختلال توی پهنای باندشونه و بزودی درست میشه ما هم که فعلن منتظریم.:n27:نقل قول:
سه شنبه:
سرور کرج:
سرور فرانکفورت:
پشتیبانی چند روزه اسرار داره تا چند ساعت دیگه درست میشه!
فکر کنم دارن اینترنت ملی رو امتحان میکنند رو من!
پینگ با سرور داخلی خیلی زیادهنقل قول:
معمولا بین 40-80 هست
نقل قول:
کلاً همه چی غیر معمولیه. از یه سرور خاص که دانلود میکنم سرعت درسته، از یه سروره دیگه دانلود میکنم سرعت 2 کیلوبایته. بعضی سایتا سریع لود میشه بقیه اصلا لود نمیشه. پیشتیبانی هم که اصلا نمیزاره حرف بزنم. تا میگم مشکل سرعت دارم میگه واسه بقیه یوزرها کلا قعطه! اختلال سراسریه، تا سه - چهار ساعت دیگه درست میشه. نمیدونم دیگه چیکار کنم:n28:
از دوستان کسی اینجا شیرازی هست که صبانت داشته باشه؟؟؟
سلام دوستان
امشب انگار سرعتارو کشیدن پایین ؟
برای بقیه هم همینطوره؟
سلام دوستان کسی از نرم افزار خاصی برای اینکه از حجم مصرفیش و محاسبه کنه استفاده میکنه آخه این صبانت زده در دزدی عجیب داره از یوزر من دزدی میکنه
اصلا پاسخگو نبستند
سلام.نقل قول:
یکی از بهترینها:
اره برای منم کم شده نسبت به قبلا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایید میشه....نقل قول:
سلام كسي ميدونه شماره نمايندگي اصفهان چنده؟؟؟ اينه؟؟6288632
کسی نمیدونه؟نقل قول:
1 تا 6 .:n06: :n06::n06:نقل قول:
چرا اینترنت سرعتش مثل دیال آپ شده؟
همش تایم اوت و سرعت دانلود در حد دیال آپ ؟
باز کسی لنگر انداخته رو کابل ؟
سرعت من تا 2 روز پیش 4 مگ بود الان توی روز نمیشه یک صفحه رو باز کرد !
اقا من یه اشتباهی کردم رفتم سرویس 2 مگابایت از صبانت گرفتم و قبل از گرفتم یارو قول داد سرعت بین 400 تا 500 باشه ! ولی علاوه بر مشکلات زیادی که برای وصل کردن این سرویس داشتم وقتی وئصل شد دیدم سرویس روی 512 بسته شده و سرعت از 50 بالاتر نمیره !!! که بعد کلی خر فهم کردن پشتیبانی سرویس رو بردن رو 4 مگ مگ بستن ولی سرعت دانلود روی 220 رفت نهایتش که طرف قول داد از شنبه سرعت رو حداقل برام 400 ببنده ! ( خوب وقتی نمی تونی همچین سرعتی رو بدی بی خود می کنی قولش رو میدی )
الان واقعا میگم چرا از مخابرات نگرفتم سرویس اولترا رو من که الان سیستم اول خودم با اولترا حدود شبی 9 تا 10 گیگ بر میداره ولی این دیشب با زور 2 گیگ به زور بر داشته !!!!!!!!!! فقط منتظرم این 3 ماه تموم بشه تا جمعش کنم برم اینم از مخابرات بگیرم ( فقط اگر شنبه سرعتم بالا نره میرم پدرشون رو در میارم و پولم رو میگیرم و سرویسشون رو جمع آموری می کنم . )
راهنمایی بفرمایید:n16:
400 میتونه بده .نقل قول:
به یکی از آشنا های من داده .
البته شاید وضع اینجا با شهر شما فرق کنه ...
من اهوازم و سرعتم با 2mb حدودا 550kbنقل قول:
ولی چون واسه اهواز نا محدود نداره میخوام 1mbنا محدود از مخابرات بگیرم
شبانه هم همین سرعت رو میده؟نقل قول:
آقا منم همینو میخوام بدونم که صبانت برا شما که روزی 500 میده شبا چقده لطفا پاسخ بدید میخوام تازه مشترکشون بشمنقل قول:
:n16:
من از صبانت ندارمنقل قول:
فقط واسه اطلاع از ایشون پرسیدم :دی
شبانه اصلا Stable نیست .نقل قول:
گاهی اوقات مثل روز ، گاهی اوقات در حد Dial-UP .
وضعیت صبانت چطوره؟
من بعد از 5 سال مهرماه از صبانت جدا شدم.همون موقع بود که یوزرنیم و پس شبانه رو برداشته بود.حالا بعد از تست کردن اکثر شرکت ها می خوام برگردم.الان اوضاع نسبت به اون موقع چه تغییری کرده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
آقا جالبه...
من 42 گیگ حجم داشتم ولی الان شده 47 گیگ....:n02:چیکار دارن میکنن؟!
توی این چند وقت شک داشتم که اضافی دارن حساب میکنن...ولی نه اینقدر دیگه!
صبانت برای مشهد بهترینه از لحاظ سرعت به هر حال!
نتیجه تست سرعت امروز من در speedtest.ir :
دیروز زنگ زدم پشتیبانی بعد از ده بار تست سرعت گرفتن توضیح دادن به این و اون، نفر آخر که بهش وصل شدم و شرایطم رو توضیح دادم یکی دو دیقه پشت خط فکر کرد آخرشم گفت پهنای باندمون تموم شده درخواست افزایش دادیم موافقت نکردن. بهش میگم حالا من باید چیکار کنم؟ میگه باید صبر کنی. میگم تا کی؟ میگه معلوم نیست. میگم یعنی به زودی حل میشه؟ میگه نه پروسه زمان بریه!
من اطلاعاتی درباره شبکه ندارم اما فکر نمیکنم مشکل از پهنای باند باشه. بعضی از سرور های خارجی سرعت دانلود حدود 70 شده (قبلا حدود 130 بود) بعضی ها 1. اگه مشکل پهنای باند بود باید همه سرورها به یک اندازه کند میشد. اگه میگفتن مشکل یک ماه دیگه حل میشه یا حتی میگفت نمیدونم مشکل چیه باز یه کاریش میکردم. اما حالا که خودشون با زبون بی زبونی دارن میگن درست نمیشه و همینی هست که هست، دیگه به فکر رفتن از صبانت افتادم. واقعا از دردسرهای گرفتن یه سرویس جدید بیزارم اما همونطور که میبینید این سرویس فعلی هیچ استفاده ای برام نداره و معلوم هم نیست کی درست بشه.
قبل از این افت سرعت، سرعت دانلود روزانه ام 130-140 بود. شبانه هم شبی حدوداً 1.5 گیگ دانلود میکردم. ماهی هم 30 تومن پول شارژ خط رو میدادم. اگه با این همین شرایط جای دیگه ای رو میشناسین لطفا معرفی کنید. (اگه با مودم صبانت هم سازگار باشه چه بهتر)
سرعت من رو:
اصلاچيزي بنام ثبات دراينترنت ايران وجودنداره سرعت روز عالي سرعت شب پايين سرعت شبانه متغير تر
سرعت برای منم مث قبل شده:n15:
برای منم از دوشنبه پیش سرعت آمده روی 1 مگ و حداکثر سرعت 120 هست
جالبه برای من هم چند روزیه سرعت نصف شده تقریبا
قبلا روی دو مگ بود
روحانی مچکریم:n02:
دوستان هرچی دانلود شبانه دارید انجام بدید...که با رسیدن به ماه رمضان شبانه کلا مرخص میشه!
دوستان سرعت 2مگ تو ساعت دانلود شبانه چقدر هست تو تهران؟
با تشکر
چند روز بوده شبا میشد تا 3-4 گیگ هم گرفت...
باز دوباره برگردوندن به همون سرعت 90-100:n27::n23:
که اونم شانسیه یه شب دور و بر 70-60 میچرخه یه شب 90-10
چرا غیر فعال کردن شبانه رایگان رو غیرفعال کردن؟؟
برا شما هم همینطوره؟
دوستان راهی،ترفندی چیزی برای اینکه زودتر پورت رو خالی کنند نمیدونند؟
سلام.
بچه ها سرعت شبانه صبا تو قم چطوره؟هر شب چقدر میشه دانلود کرد؟خیلی وقته شبانه استفاده نکردم نمی دونم چطوره.
سلام به دوستان.چند شبی هست که سرعت شبانه افتضاح شده.من حدود 2 سال وایمکس ایرانسل داشتم یه خوبی داشت هیچوقت سرعتش کم و زیاد نمیشد.اما یک ماه و نیم اومدم به صبا و خریت کردیم 2 مگ ماهی 10 گیگ گرفتیم.روزای اول 5 تا لینک همزمان میزاشتم تا 430 -450 تا میگرفت.منم خرکیف.اما بعد یک ماه اول همه چی عوض شد منی که شبه 7 تا 7.5 گیگ به راحتی میگرفتم حالا با 5 تا لینک همزمان نهابتاً 2 گیگ میگیرم.من روزی که گرفتم شرظ کردم که دانلود شبانه براممهمه و ماهی 56 هزار هم دارم میدم با این اوصاف باید برگشت به همون ایرانسل خودمون.با این کارا فقط مشتریانشون را از دست میدن.