دوست عزیز مگه منظور شما از مودم همراه اونایی نیست که سیمکارت بش میخوره؟نقل قول:
من مودم همراه وایمکس رو میگم که پر سرعته!
Printable View
دوست عزیز مگه منظور شما از مودم همراه اونایی نیست که سیمکارت بش میخوره؟نقل قول:
من مودم همراه وایمکس رو میگم که پر سرعته!
کروم دارم با اپرا هم رفتم فک کنم از نتم باشه چون با edgeوصل شدم ناچارن.فعلا اینترنت ندارم
الان با vkn وصل شدم نشون داد .خدا بخیر کنه از همین اول که این مشکلات تا اخر چه شود. راستی من ثبت نام یکساله 512 کردم یارو پرسید میخوای ماهانه 2 گیگ کم بشه ازت یا کلا همرو یه جا کل ترافکت قابل دسترس باشه منم گفتم همه 24 قابل دسترس باشه بعد گفت نمیترسی یهو کل ترافیکت به باد بره و سریع کم میکنن و... منم ترسیدم گفتم خب بزن ماهی 2 گیگ حالا تو حسابم زده
نام طرح تعرفه اعتباري 512 - 2 گيگابايت- 1 ساله این درسته ؟نکنه یارو اشتب زده کل سال 2 گیگ دارم من؟:n13:
اطلاعات ترافیک رايگان مقدار ترافيک رايگان اختصاص داده شده اعتباري 512 - 2 گيگابايت- 1 ساله
من پس چی میگم منم همون رو میگم دیگهنقل قول:
نه درسته باو
با عرض پوزش بابت این پست تبلیغاتی
دیدم تنور داغه گفتم بچسبونم ;)
بر و بچ ایرانسلی متیونن وایمکسشون رو از سایت من با 10% تخفیف شارژ کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری هم من یه سودی میکنم هم اونایی که از قیمت بالای اینترنت شاکی هستن یکم دلشون خنک میشه
امیدوارم پستم به مزاج ادمین بسازه
منتظرتون هستم
اوضاع مبین نت تو تهران چطوره؟؟؟؟ چون من ایرانسل دارم 2 ساله راضی هستم سرویس 512 ولی خوب میخوام نامحدود بگیرم که بتونم با فایل شیرینگ موزیک دانلود کنم. دوستم مخابرات 512 گرفته در حد 128 دانلود داره میذاره دانلود میشه. حالا قیمت های مبین نت از ایرانسل ارزان تره و دوستانی هم هستن مبین نت دارن راضی هستن. حالا میخواستم بدونم چطوریه؟؟؟
در منطقه فردیس کسی داره کدام بهتره؟؟؟؟
مودم جیبی خوب هست یا نه؟؟؟ چون یه دوستی تو مبین هست گفت که جیبی ها خوب نیست و گفت ADSL مبین نت از وایمکسش بهتره. مودم جیبی بگیرم تو خانه به کابل باشه مرتب استفاده کنم بیرون خواستم برم ببرم مشکلی نداره خراب نمیشه؟؟؟ چون الان وای فای ایارنسل دارم خوب بوده.
با سپاس
ببخشید دوستان یه سوالی داشتم میخواستم بدونم سرویس256 سرعت دانلودش چنده؟
این چه وضعیه اینا درست کردن؟ انقدر بد صحبت میکنن آدم از وجود ایرانسل حالش بهم میخوره!!
سرعت دو مگ نامحدود من از 30 کیلوبایت بالاتر نمیره. زنگ زدم میگم مشکل دارم میگه باید بلند شی بری توی اون آدرسی که روز اول ثبت کردی تا باهات حرف بزنم! انگار وایمکس ای دی اس اله باید بشینی سر همونجایی که هستی! یا اینکه وسط روز بلند شی بری خونه بعد زنگ بزنی بگی من مشکل دارم!
این قانونه جدیده؟ یا انقدر گند زدن که خودشون گفتن کاری کنیم که کسی نتونه اعتراض کنه؟ سرویس وایمکس خوبیش به این هست که قابل نقل و انتقاله یعنی چی که باید توی همون آدرس بمونی؟
ضمنا من دوبار زنگ زدم هر دو اپراتور بی تربیت هم همین رو گفتن
خوب طرح یک ساله رو به نظر من باید حتما ماه به ماه مصرف کنی. میدونی چرا؟؟ چون با سرعت 512 لود صفحه ها سریعتر انجام میشه و گرایش به دانلود هم بیشتر میشه. همون ماهی 2 گیگ خوبه . کم آوردی یه 6 تومن میدی یک گیگ شارژ میکنی.نقل قول:
طرح درسته. یک ساله با ترافیک 2 گیگ ماهیانه.
مثلا مال من زده بود قبلا 256 3 گیگ. یعنی ماهی 3 گیگ ترافیک.
الان این تبلیغات حساب میشه و مخالف چارچوب قوانین انجمنه. از طرفی چرا خودتون رو با این کارها اذیت میکنید؟ وقتی سایت ایرانسل هست. وقتی ATM هست. ولی اینترنت بانک هست وقتی دکه و مغازه هست دیگه سایت ساختن واسه چیه؟؟؟!!!:n13:نقل قول:
خوب جفت شرکت ها از نظر نوع مودم با هم یکی هستن. از نظر سرعت من با مبین نت خیلی کار نکردم ولی ایرانسل خوبه. سرعت دانلودش روی 32 هست. اونایی که می بینی سرعتشون رو بالا می بندن کسانی هستن که ترافیک محدود دارن و این ساسیت اون شرکته که زود ترافیکشون تموم بشه و شارژ کنن. بخاطر سرعت بالا آدم وسوسه میشه هی دانلود کنه . و شارژش زود تموم میشه. از طرفی مودم های جیبی خیلی خوبن .من باهاشون کار کردم فقط شارژشو زیاد نیست اونی که من باهاش کر کردم کلا 6 .7 ساعت کار کرد. ولی خوب بود. من راضی بودم.نقل قول:
32Kb درثانیه.نقل قول:
خوب ساختار وایمکس کلا یه پله از ADSL جلوتره و حالت مبالیتی داره. که شمادر حین حرکت میتونی اینترنت با سرعت بالا استفاده کنی ولی خوب این حالتش هنوز تو ایران فعال نیستنقل قول:
چون ما دو نوع وایمکس داریم. وایمکسی که پهنای باندش رو به صورت BTS به یوزرها انتقال میده که تا حدودا 2 کیلومتر ساپورت میکنه یا بیشتر.
ولی به صورت معمول در کشورهای دیگه از حالتی استفاده میکنن که تا 50 کیلومتر رو تحت پوشش قرار میده و در اون محدوده شما میتونین به راحتی استفاده کنید . مثل مبایل
قدرت و شلوغی فرستنده های ایرانسل بسته به محله کم و زیاد میشه
ولی یکی از قانون های مهم شرکت اینه که در صورت تغییر آدرس حتما اطلاع بدین.
ممکنه محله ی جدیدی که رفتین پوشش خوبی رو نداشته باشه بخاطر برج ها یا شاید گیرندگی ضعیف در طبقه های زیرین! ( وایمکس در ارتفاعات بهتر جواب میده)
بچه ها کسی اطلاع نداره که وایمکس کی گرون میکنه تعرفه هاش رو؟
نقل قول:
طبقه پنجم هستیم و آنتن دهی کامل هست ضمن اینکه مشکل کند شدن سرعت هست نه اینکه از اول کند بوده که مشکل از منطقه یا آنتن دهی باشه.
من به ساختار وای مکس کاری ندارم فرار از ارائه پشتیبانی و مسئولیت پذیری رو دارم میگم.
فقط باید بری شرکت یک سر صدا بکنی تا حالیشون بشه بعد سرعتت 2برابر میشه
سلام من تا امروز 2 مگ نامحدود مخابرات داشتم اما امروز که رفتم شارژکنم با کمال تعجب بهم گفتن دیگه نامحدود نمیدیم و باید از طرحهای حجمی استفاده کنید که اونا هم بدرد من نمیخوره و چون تلفنم روی فیبر نوری هست از شرکت دیگه ای هم نمی تونم بگیرم حالا می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل
حلا شرایطش چه جوریه از نظر سرعت دانلود و آپلود ،قطعی ، پینگ و غیره
و اینکه ایرانسل بهتره یا مبین نت
من با کلی دردسر به اینا فهموندم که مشکلم از آنتن اوناست اونام یه پیگیری شبکه دادن که هنوز هم هر موقع تماس میگیرم میگن در حال بررسیه--- در ضمن من تعرفه آزاد دارم ولی مصرفم زیاد شده می خوام بدونم چجوری می تونم بسته بگیرم ازون 1 گیگ ها و چجوری فهال میشه
یک روز یا بیشتر طول میشکه بهت بزنگن
دوستان ممنون میشم اگه کسی در مورد مودم های همرا ایرانسل که جدیدا هم تبلیغ میکنه(نه اونایی که سیمکارت بش میخوره) که مثل مودمهای داخلی و معمولیش از امواج استفاده میکنه و به شبکه وایمکس وصله اطلاعی داره یا استفاده کرده ما رو هم از اطلاعاتش بی نصیب نذاره!
الان دقیقا چه اتفاقی روی داده ... تو کنترل پنل من جمع فضای مصرفی و باقی مونده بیشتر از دو گیگ و سیصد نیست. یعنی 700 مگ کسری دارم. زنگ می زنم که می گن درست می شه ولی نشد. الانم ایمیل بهم دادن که اگه تا دو روز دیگه فلان مبلغ رو پرداخت نکنی شناسه شما قطع خواهد شد!!!!
کسی از دوستان تا حالا تغییر تعرفه داشته ؟چقدر طول کشیده؟؟؟مدارک چی میخواد؟؟؟
تغییر تعرفه ها از ابتدای هر ماه حساب میشهنقل قول:
برای 128 به بالا هم باید نامه از یه شرکت داشته باشید یا نامه از دانشگاه
من خودم 1 مگابایت داشتم که از این ماه به 2 مگ تغییر تعرفه دادم و از جمعه صبح سرویسم به 2 مگ تغییر میکنه
چقدر طول میشکه؟؟؟باید واستی تعرفه قبلیت تموم بشه؟
سلام دوست عزيز،نقل قول:
من هم ساكن مشهد هستم و سرويس 1 مگ نامحدود استفاده ميكنم. قبل از اين كه پاسخ سوالاتتون رو بدم ميخواستم بپرسم براي چي ديگه مخابرات نامحدود نميده و آيا اين مورد شامل همه سرعتها (مثلا 512 و 1مگ) هم ميشه؟
من در طي اين يك سال و نيمي كه وايمكس ايرانسل دارم به طور كلي ازش راضيم. سرعتش تقريبا هميشه همون چيزي هست كه بايد باشه. پينگش هم كه در speedtest براي سرور تهران تقريبا 60-70 هست. درسته كه وايمكس نسبت به اي دي اس ال گرونتره ولي به نظر من سرويسدهيش بهتره. ضمن اين كه شما با اي دي اس ال فقط در يك محل ميتونيد از سرويس اينترنت استفاده كنيد، اما با وايمكس ميتونيد در هر ناحيه و هر شهري كه سرويس وايمكس وجود داره هم ازش استفاده كنيد.
اما از نقاط ضعف وايمكس يكي كنترل حساب پيچيدهش هست كه به سختي ميشه فهميد بالاخره چه قدر حجم مصرف كردي و چقدر باقي مونده. من خودم اوايل سرويس محدود داشتم كه هميشه كم مياوردم و بايد بسته افزايشي ميخريدم كه خيلي گرون درميومد. ولي به نظرم شما كه كلا ميخوايد نامحدود بگيريد ديگه نبايد نگران پيچيدگي كنترل حساب اينترنتيش باشيد چون ديگه مشكل محدوديت حجم نداريد. از نقاط ضعف ديگهش هم اينه كه پشتيباني فنياش دير جواب ميده. البته پشتيباني معموليش 24 ساعته هست و خيلي خوب و سريع جواب ميدن، اما وقتي كه مشكل شما تخصصي هست و بايد به بخش فني ارجاع بشه طول ميكشه و بعضي وقتها بايد روزها منتظر تماسشون باشيد. كه البته در صورت چنين پيشامدي هم ميتونيد مستقيما به مركز وايمكس در مشهد (كه آدرسش توي سايتش هست) مراجعه كنيد. البته اين مورد خيلي نادر اتفاق ميفته و معمولا مشكلات عادي هستن و نيازي به بچههاي فني نيست و با همون تماس اول حل ميشه.
در كل من بهتون پيشنهاد ميكنم قبل از اقدام به ثبت نام، اگر از آشنايانتون كسي هست كه وايمكس داره، به مدت چند ساعت مودمش رو قرض بگيريد و بياريد در مكاني كه ميخوايد ازش استفاده كنيد تا ببينيد آيا آنتن دهيش خوب هست. سرعتش چطوريه و اينها. چون درسته كه در سايت نقشه نقاط تحت پوشش رو زده، اما ممكنه بعضي نقاط علي رغم سبز بودن، يك جاهاييشون نقطه كور باشه (مثل آنتندهي موبايل) ضمنا موقعي هم كه ثبت نام كرديد و خواستيد سرويس رو تحويل بگيريد پيشنهاد ميكنم حتما درخواست بديد نصاب بياد براتون نصب كنه. البته اين كار يك هزينهاي هم داره و به جاش ميتونيد خودتون به راحتي بامطالعه دفترچه راهنماي موجود در سايت مودم رو نصب كنيد، اما نصب توسط نصاب خوبي كه داره اينه كه همونجا ميبينيد كه آيا سرويس خوب كار ميكنه و در غير اين صورت ميتونيد همون جا سرويس رو پس بديد و پولتون رو مسترد ميكنن.
در مورد مودم هم پيشنهاد من BM632w هست كه هم آنتندهيش خوبه و هم به صورت بيسيم همزمان چندين كاربر ميتونن ازش استفاده كنن. البته اين مودم بايد حتما به برق وصل باشه و اگر شما به لحاظ مكاني در وصل كردن اون به برق محدوديت داريد پس ديگه بايد بريد به سراغ مودم USB يا مودم همراه.
بازهم اگر هر سوالي داشتيد در همين انجمن مطرح كنيد شايد من يا ساير دوستان بتونيم كمكتون كنيم.
موفق باشيد
عزیز کلا سر هر ماه تعرفه جدید براتون انجام میشه دیگه کلا هم زمان تغییر تعرفه در ابتدای ماه حدودا 3 ساعت طول میکشهنقل قول:
بله باید تعرفه قبلیتون تموم بشه یعنی اگه ماهانه هستید که سر ماه عوض میشه اگه 3 ماهه یا 6 ماهه باشید که باید صبر کنید مدت تعرفه تموم بشه بعد اقدام به تغییر تعرفه بکنید
مثلا من چند روز پیش تغییر دادم برای جمعه 1.10.1391 ساعت 3 شب تعرفه 2 مگ من فعال میشه میتونم استفاده کنم
یارو میگه 2 تا 3 روز شما میگید 3 ساعت؟؟؟؟؟؟بعد یک سوال دیگه برای اینکه وایمکس رو تغییر نام بدی باید چکار کنی؟ یعنی بنام یکی دیگه بکنی؟چه چیزهایی لازم هست؟
2 تا 3 روز یعنی چی؟نقل قول:
شما تا قبل از اینکه ماه تموم بشه باید تغییر تعرفه بدید و هزینه تعرفه جدید رو به حساب ایرانسل واریز کنید تا از سر ماه برای شما تعرفه جدید رو قرار بدن به همین راحتی
جواب سوال دوم هم چون تا الان این کار رو نکردم نمیدونم
سلام...ایرانسل هر بار که وصل میشم ip مو تغییر میده !! همشم بین 2.144 تا 2.147 !! ...کلا آی پی های ایرانسل از چند تا چنده ؟
راهی هست که آی پیم ثابت باشه ؟
ممنون میشم این 2 تا سوالمو جواب بدید ...مرسی
راستی آنتن مودمم الان دو روز افتضاحه ...واسه شما چه جوریه ؟! من در جنوب تهران زندگی میکنم
برای ثابت بودن ایپی باید ایپی ثابت بخری فک کنم سالی 50 تومن باشهنقل قول:
اقا کسی از جشنواره زمستان و تعرفه های جدید خبر نداره؟
الان این بسته های افزایشی قیمتش چند تومنه تو سایتش که گیگی نزدیک 6 تومن زده بود اما من از نصابه پرسیدم گفت 8 تومنه؟
کسی از دوستان راهی بلده سرعت رو از طریق مودم یا نرم افزار خاصی محدودیت بگذاریم براش، مثلا روزها تو شرکت سرعت رو محدود کنیم به 256 کیلوبیت
اونکه تو سایت زده درسته 5900 یک گیگنقل قول:
بچه ها طرح آزاد 128 همون 2 گیگ هست؟
آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن به این صفحه
همانطور که می دانید مدتی است صفحه کنترل حساب اینترنتی وایمکس یک کد امنیتی تعریف کرده که همگام ورود به ecare باید آنرا وارد کنید ولی آنتی ویروس کسپر مانع از نمایش این کد در تمام مرورگرها می شود و عملا امکان ورود را ناممکن کرده است و جالب این است که برخی اپراتورهای وایمکس پیشنهاد حذف کسپراسکای را می دهند .در اینجا آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن این صفحه ارائه شده است
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل رسماً دزده.نقل قول:
من یکی دو بار بیشتر زنگ نزدم ولی راست میگی خیلی بد حرف می زنن. به قول شما دارن کاری می کنن که کسی نتونه اعتراض کنه. دو سه ماه پیش حجم منو خوردن زنگ زده بودم یارو می گفت خودت استفاده کردی و از این حرف ها. در حالی که مثل روز برای روشنه که چقدر استفاده می کنم یا چه برنامه هایی رو آپدیت می کنم یا .... . زیر بار هم نمی رفت الا و بلا می گفت خودت استفاده کردی.
این ماه هم نزدیک 500 مگم رو خوردن و منم زنگ نزدم. چون جوابشون که مشخصه و منم زیاد نیازی نداشتم شاید اگه داشتم هم بی مصرف باقی می موند :n02:
من ای دس اس ال دارم و وایمکس رو فقط به خاطر بی سیم بودنشه که استفاده می کنم. این تعرفه م تموم شه میام 128 و کمترین حجم ممکن. حیف پول که بریزی تو شکم اینا :n21:
دوستان دوستان:n02:
این بحثا چیه آخه
فکر کنین میرین در مغازه شیر بخرید. مغازه دار میگه شیر نیومده. شما خرخره ی مغازه دار رو میگیرید یا توزیع کننده یا تولید کننده؟؟؟
این بیچاره های بینوایی که نشستن پشت اپراتور ایرانسل بندگانی هستن چو من. :n02:
فشار کاری و سر و کله زدن با کلی کاربر که توی هر شیفت عین ساعت رو باید حرف بزنن ، من باشم دیوونه میشم .
ولی خوب خیلی هاشون هستن که با آرامش جواب میدن.
و خودم با خیلی هاشون بحثم شده بود. چون راستش وقتی می بینم با توجه به اطلاعت من با جواب های بی مورد و مسخره میخوان منو راضی کنن ؛ حرصم میگیره.:n25:
دوستان من هر وقت به چيز پي ان وصل ميشم مودمم ريست ميشه....چراغاش خاموش ميشن و بايد صبر كنم تا دوباره روشن بشه تا بتونم استفاده كنم......شما همچين مشكلي نداريد؟؟يعني مودم من خرابه؟؟
من همچین مشکلی ندارم از صبح تا شب هم یک سره با سا کس وصل هستمنقل قول:
سلام
مصرف این ماه منو زده 212083 .این دقیقا چقدر میشه ؟چجوری باید تبدیل کنم به مگ؟
منم با ساكس مشكلي ندارم...مشكلم با وي پي انه....
آقا این چه وضعشه خداییش.
امروز که ماه جدید شروع شده و حساب من هم در ظاهر فعال شده ولی عملاً هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه و پیغام میاد که حسابتون تموم شده و به صفحه ecare برید.
آیا ایرانسل هم قراره مثب مبین نت تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده؟