من شیراز نیستمنقل قول:
ممکن هر مرکز با مرکز دیگه فرق داشته باشه
Printable View
من شیراز نیستمنقل قول:
ممکن هر مرکز با مرکز دیگه فرق داشته باشه
- (512) - اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)
- (1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (419000 ريال + آبونمان)
کسی از دوستان این دوتا سرویس را داشته سرعت دانلود حدود 60 و 120 هست؟سرعت ساعت رایگان تغییری نمیکنه؟
من اولیو دارم. سرعت 60 هست. نامحدود هست دیگه ساعت رایگان غیر رایگان نداره، اگه منظورت اون ساعتی هست که برای بقیه رایگانه(:n02:)، من بیدار نبودم اما 2_3 بار گذاشتم برای دانلود حساب کردم تقریبا سرعت همون 60 بوده.نقل قول:
من دومی رو دارم سرعت حداقل 90 و حداکثر 110 هستنقل قول:
همیشه هم همینه چه روز چه شب
TAPATALK
نقل قول:ممنوننقل قول:
اگه ممکنه مراکزتون هم بگید که مهم هست
دوستان اگر 1024 و 2048 محدود هم دارن سرعت دانلود شب و مرکز مخابراتشون را اعلام کنند.
من دستغیب هستمنقل قول:
اینم یه شات داغ برای شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از بس این مخابرات مزخرف بازی در آورده میخوام عوضش کنم ! کلا موقع پینگ گرفتن 50 درصد تایم اوت میده ! یه دو دقیقه نمیتون مآنلاین بازی کنم ! هی مینازه برون میگه server timed out !!!:n27:
حالا بین HiWEB و Asiatech کدوم رو پیشنهاد میکنید ! من اصلا دانلود برام مهم نیست فقط نت رو واسه بازی میخوام ! تایم اوت نداشته باشه ! پینگم خوب باشه !
کسی اینجا سرویس 2 مگ های وب حجمی (16 گیگ ) داره یا داشته ؟ اگه داشتین چطوره ؟
لطفا کمک کنید . تابستونم به فنا رفت :n02:
سرویس یک مگ - همین الان ماتریکس :
منم دستغیب هستمنقل قول:
دوستان اگه در مورد طرح دینامیت هم اطلاع دارید ممنون میشم برام توضیح بدید :n01::n16:نقل قول:
من زنگ زدم گفتن اصلا خطوط تلفن شیراز بیشتر از 2مگ نمیکشهنقل قول:
این های وب سرعت یک مگش که 8 گیگ در ماه هست نوشته 4 تا 7 صبح رایگان... کسی داشته ؟ سرعتش تو شب چه طوره ؟
درود...
الان نامحدود بجز مخابرات دیگه کدوم شرکتا میدن؟قیمتا رو هم اگه دارید بگید ممنون میشم...محدود هم میکنن یا نامحدود واقعی هست...:n02:
کلا پینگش 2 حالت داره... یا همه پینگا روو 190 تا 210 هست... یا روی 290 تا 310 ... :n08: حدود 70% روو حالت اوله ... 30 % مواقع روو حالت دوم.. ولی اصلا تایم اوت نداره...نقل قول:
های وب 256 روزانه و شبانه ( 2 تا 5 ) بالای 200 ... 1 مگ نداشتم نمیدونم... تک کانکشن با چند کانکشن برابره....نقل قول:
الان یگه 200 باشه توی 3 ساعت میشه 2 گیگ گرفت که فکر کنم 1 مگش بیشتره ... کجا باید برم ؟ دفترش توی شیراز کجاست ؟نقل قول:
راضی هستی ؟ زیاد دانلود کنیم محدود نمیکنه ؟
ممنون داداشنقل قول:
همین که تایم اوت نداره مشکلی نیست . پینگو یجوری باهاش کنار میام !
الان به نظر شما چه سرعتیو بگیرم که برای بازی مناسب باشه ؟
من در مورد طرح دینامیت(!) مشکلی ندارم چون اینجا نماینده ی های وب پسر عمومه و گفت مشکلی نداره ! به نظرتون دینامیت بگیرم یا ترقه ( معمولی :n02: ) ؟
کدوم مرکزی شما ؟؟نقل قول:
من ساکن شیراز نیستم ! فیروزآبادم !نقل قول:
باید خطتتو جمع آوری کنی بری از سایتش ثبت نام کنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راضی که نه نیستم ... ولی بالاخره از بقیه آی اس پی هایی داشتم بهتره.... اونم فقط بخاطر تک کانکشن بهترشه...
من زیاد دانلود شبانه نداشتم... شاید اگه زیاد دانلود کنی محدود هم کنن....
اگه نیاز دانلود شبانه داری بهترین تعرفش 256 12 گیگ ( برای 3 ماه ) هست ( نسبت به قیمت ) .... طرح دینامیت زیاد ترافیک میسوزونی...نقل قول:
دانلود شبانه خیلی برام مهم نیست ولی بودنش بهتره !نقل قول:
نظرت درباره 1 مگ با ماهی 8 گیگ چیه ؟ اونم از 4 تا 7 صبح رایگانه !
در مورد سرعتش اطلاعی نداری ( شبانه و معمولی ) ؟
بیست نت تا کی میخواد به این وضعیت ادامه بده بابا زنگ بزنید شکایت کنید سرعت گوگل هم که دوباره افتضاح شده
نقل قول:
سرعت یا پینگ؟ خوبه مال شما که، این پینگ گوگل آسیاتک هست
عزیز اونی که گذاشتم بهترینش بود 4.2.2.4 که همش تایم اوت بود:n09:نقل قول:
به اون میگی خوب ؟ عزیز اونی که گذاشتم بهترینش بود 4.2.2.4 که همش تایم اوت بود:n09:نقل قول:
ملت این ماتریکس چشه ؟ رفتم برای همسایمون گرفتم.تماس گرفت گفت رانژه شده.حالا تو هر پریزی میزنی چراغا روشن نمیشه.
سر خط هم چک کردیم نمیشه .....
مشکل از کجاست ؟ دروغ میگن عایا ؟
مگه چند وقت اخیر نمیگفتی ماتریکس بد شده؟ حالا همسایتونم اغفال کردی؟:n09:نقل قول:
با یه مودم دیگه که چک کردین؟ زنگ بزن بهشون بگو، ممکنه اشتباه شده باشه، هنوز رانژه نشده.
-----------------------------------------------
دوباره انتخاباته؟ اوضاع نت خیلی خرابه، تایم آوت وحشتناک
چشمک هم نمی زنه؟نقل قول:
فکر نمی کنم مشکل نویز باشه!
تماس با پشتیبانی بهترین راهه
منم حدود 100 تا افزایش پینگ گوگل دارم
بچه ها سرعت شبانه برای 1 مگ آسیاتک چند باید باشه >؟ برا من الان به زور 50 تاست
سلام دوستان. میدونم اینجا جاش نیست ولی...
واسه تنظیم مودم dlink2600u به مشکل برخوردم واسه wifi
vci: 35
vpi: 0
مخابرات هست
ولی error میدهز: ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه های دیگه ای رو تغییر نباید بدینقل قول:
mtu باید 1492 بزاری... با کابل مشکل نداری ؟؟؟؟ فقط wifi کار نمیکنه ؟؟؟نقل قول:
پینگ 4.2.2.4 افزایش دارم...
مرسی. درست شد :n19:نقل قول:
سلام دوستان
تو مركز امير كبير كدوم آي اس پي عملكرد بهتري داره مخصوصا از لحاظ دانلود شبانه؟
اقا فقط ماتریکس نگیر که افتضاح شده!نقل قول:
حتی چشمک هم نمیزنه ..... تماس گرفتیم گفت برو سر خط چک کن .... فکر کنم رانژه نشده داره دروغ میگه.نقل قول:
هنوزم میگم بده.ولی طرف گفت سرعت خوب میخوام.منم گفتم چی بهتر از ماتریکس که 128 رو روی سرعت بالا میبنده.نقل قول:
مگه چند وقت اخیر نمیگفتی ماتریکس بد شده؟ حالا همسایتونم اغفال کردی؟
با یه مودم دیگه که چک کردین؟ زنگ بزن بهشون بگو، ممکنه اشتباه شده باشه، هنوز رانژه نشده.
منم یه بار گدانت ( صبانت ) همین مشکل پیش اومد.... شرکت گفت ما رانژه کردیم.... اما لینک اصلا نمیومد... آقا خودشون کارشناس هم فرستادن سر خط چک کرد باز لینک نمیومد.... حدود یه ماه بعد یهو صبح دیدم لینک اومد... واقعا آخرشم نفیمدم مشکل چی بود... توو خط آشغال گیر کرده بوده سیفون کشیدن یهو باز شد... :n13:نقل قول: