شبم حمله میکنم :دی
سه تایی میریم.
من باید یک بار از این ببرم:دی
Printable View
شبم حمله میکنم :دی
سه تایی میریم.
من باید یک بار از این ببرم:دی
ميگم گيرم ما به شهر سيلور فورت مي رفتيم و شهر رو به چيني ها ميداديم و در عوض با اونا آليس مي شديم (با فرض اين كه چيني ها زير قولشون نمي زنن). اون وقت چيني ها با ميدلتون آليس بودن و ميدلتون با شهر هاي سيلور در حال جنگ. در واقع چيني ها هم با سيلور در جنگ بودند. اونوقت به نظر شما چيني بين ميدلتون و ما كدومو انتخاب مي كردن؟ مسلما ميدلتون.
با اين حساب اوضاع ما اين ميشد:
1. از پيمان آليس خبري نبود.(و الانم نيست)
2. جنگ با چيني ها كه به خاطر اون از شهر فرار كرده بوديم دوباره شروع ميشد.(كه الان در حال جنگيد)
3. يه شهر 11000 پوينتي رو در ازاي هيچ از دست مي داديم.(به سلامي اين رو ديگه از دست نداديم!!)
متاسفانه همینطوره حاجی جون نباید نسنجیده عمل کرد ! از این چینی ها هر چی بگی بر میاد
اینقدر عجله کردم که پاس اوت شدم :دی
یوزرم اینه: Dark.knight7نقل قول:
پس قبل از اینکه بیام تو شهر سریع همش رو میفروشم، فرقی نمیکنه که به کی بفروشم یا از کی بخرم دیگه نه؟
اگه میکنه بیام تو شهر شما...
زود دعوتنامه رو بفرست که میخوام متمدن شم: دی
توی ورلد 6 هم پاس اوت شدم :دی
این اصطلاح پاس اوت رو میشه توضیح بدی؟:19:نقل قول:
فعلا زدم تا بیام طرف شهر شما!
یه 5 ساعتی طول میکشه تا برسم به cyrus the great
ay خدا لعنتت کنه آرش نمیتونی دو دقیقه صبر کنی با هماهنگی کار کنیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینقدر عجله کردم که پاس اوت شدم
الان اونم به خیال خودش خیلی شاخه !
من میرفتم کتم میخوردم بد تو سریع جاخالیارو ردیف میکردی میزدیش آی میخندیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تعدادی از ارازل یا فردی به تنهایی اینقدر شما رو بزنه که جونت بالا بیاد .نقل قول:
این اصطلاح پاس اوت رو میشه توضیح بدی؟
هر چی انرژی داشته باشی فرقی نمیکنه یه راست میبرنت هتل (چون بیمارستان تو نسخه بعدی میاد) اونجا یکم جوشونده های سرخپوستی میدن بهت حال که بهتر شد پا میشی میری به کارات میرسی ولی چون هنوز بخیه هات مشکل دارن و خونریزی داری نمیتونی تا 48 ساعت آینده دوئل کنی و همینطور کسی بیاد دوباره از روت رد شه xD
48 ساعت دیگه :دی
دیگه کم کم باید بزارم کنار و توی ورلد جدید که اومد بیام.
برای امتحانات هم یوزر ها رو از شهر خارج میکنم :دی
ای خداااا یعنی هیچ کی نیست بیاد اینو پاس اوت کنه !!!! 4 تا از بچه های شهر اصلی بریزن سرش خاکسترشم نمیمونه نمیدونم چرا دست رو دست میذارن اینم داره واسه خودش حال میکنه ! دوباره وحشی شد به من حمله کرد البته 315 تا زد 95 تا خورد xD
یه ادمین مرکزی نامه میزنم میکم اینو آدم کنند :دی
دادم :دی
.
اینو ادمین مرکزی در جواب نامه من داد چی میگه؟؟
نقل قول:
Howdy
We're currently putting together a "posse" of our best +Appearance fighters in the Federation to work together to KO people like Niolro - there should have been something recently posted about this in your town forum?
من لول 35 میخوام برم دوئل ( تا حالا 100 بار گفتم : دی )
به نظرتون لباس و کلاه و کفش و ... برای دوئل چی بگیرم خوبه ؟
موجودی هم 2500$
پشمت کرد ! :27:نقل قول:
از من میشنوی همیشه 3 - 4 تا رفیق دوئلر دور و برت داشته باش و با هم حملات هماهنگ کنین
تو کلا فرو رو نمیخونی ها ؟نقل قول:
اینو ادمین مرکزی در جواب نامه من داد چی میگه؟؟
اولا یه تاپیک هست کخ نوشته تو به یکی از اعضای شهر های دیگه خودی حمله کردی اگه تکرار شه پرت میشی بیرون (دمت گرم کار خوبی کردی-منم اون 24 ساعتی که اونور بودم میخواستم عقده هام رو سر محمد خالی کنم جلو خودمو گرفتم xD )
یه تاپیک دیگه هم هستش که دارن داوطلب برای مبارزات جم میکنن که با برنامه قبلی تعدادی مشخص شده از قبل به یه نفر حمله کنن . برو ثبت نام کن ! از من دعوت به عمل اومد نرفتم (چون یکی دو دفه همکاری کردم ولی موقعی که کمک خواستم نیومدن)
عجب ادمین گاوی.... :دی
اینجوری اومدیم اینجا مارو پشم کنند؟؟
بابا کل اعضای شهرها بریزیم سرشون نابودشون میکنیم
ترس مهمترین عامل شکست !نقل قول:
عجب ادمین گاوی....
اینجوری اومدیم اینجا مارو پشم کنند؟؟
بابا کل اعضای شهرها بریزیم سرشون نابودشون میکنیم
اینا تا وقتی که از این جوحه چینی میترسن اوضاع همینه طرف میاد براحتی هر کی رو دوست داره میزنه بدشم هتل .
چندین بار شجاعانه رفتم باهاش دوئل کردم که شاید پاس اوت شه ولی نشد !
میتونید عکس هاشو هم ببینید که دفعه اول فکر کنم 430 بود ازش خوردم باز 8 ساعت بعدش رفتم دوئل 555 تا رفت تو پاچم ولی بازم از رو نمیرم چون چند بار تونستم بزنمش حداقلشم اینه که یه دمیجی بهش زدیم .
Lion hunter 97 ميخواد برگرده چند تا چيني ها رو آدم كنه!!
چي كارش كنم؟
chaghal passes out. Niolro wins the duel
یه سوال ! چرا از شهر قبلی اومدیم اینجا ؟ :13:
حاجی جون لطف کن واسه منم یکی بفرست :20:نقل قول:
Lion hunter 97 ميخواد برگرده چند تا چيني ها رو آدم كنه!!
چي كارش كنم؟
برو يه اسب 150 درصد بگير!!!نقل قول:
شما اونجا باش با دوستان يارو نيلرو رو پاس اوت كنين خيلي رو اعصابه!!نقل قول:
حاجی جون لطف کن واسه منم یکی بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
---- هانتر رو چي كار كنم؟
من یه رئیس مرکزی نامه دادم حال کنید :دینقل قول:
chaghal passes out. Niolro wins the duel
نقل قول:
most important element of fear failure!
The us empire destroy them is
so just ordered.
آهاي انقلابيون وست...!!!نقل قول:
من یه رئیس مرکزی نامه دادم حال کنید :biggrin:
===
Our Empireنقل قول:
us empire
به خدا راست میگم اگه همه بریم پدرشونو در میاریم
عجله نکن ! حدود یه صفحه شر و ور نوشتم واسه همین فاندر مرکزی . 4-5 تا فش آب دار حوالش کردم که حساب کار دستش بیاد .
روش کشتن این niolro رو هم براش توضیح دادم و سابقش رو گفتم و ازش خواستم اونهمه دوئلر لول بالای بدبختی که تو اون شهر مثه **** میترسن رو یه تکونی بده بریزن اینو پاس اوت کنن . خودشون که آیتم های خفنی دارن سرباز مدافع هم هستن هیچ وقت niolro جرئت نمیکنه حمله کنه حالا هر روز داره آمار پاس اوتی های شهر میره بالاتر .
10 نفر بریزن نفری 150 تا هم بزنن میشه 1500 تا دیگه خیلی خون داشته باشه 1500 که چون همیشه در حال دوئله بیشتر از 1000 تا نداره .
خدایی 2 با پشت هم پاس اوت شه ببینم دیگه اینورا آفتابی میشه !
این طرف براش چند بار دعوت فرستادمنقل قول:
یا نمیاد یا اگه میاد باز میشه یا اکتیو نیست ...
کلا مریضه !! :31:
حالا ببین اگه آدم شده بزار بیاد !
Haj_AmoO من الان به نظرت چه کرکتری رو برم؟!
به چی بیشتر از همه نیاز دارین در حال حاضر؟
ما به پول ساز احتياج دارم. ماجراجو رو انتخاب كن. الان اسكيل هات رو چي هستن؟نقل قول:
Haj_AmoO من الان به نظرت چه کرکتری رو برم؟!
من الان 935 تا hp دارم. بعيده اون بيشتر از 1000 تا داشته باشه! مگه اين كه روش كار كرده باشه كه خيلي بعيده!!نقل قول:
10 نفر بریزن نفری 150 تا هم بزنن میشه 1500 تا دیگه خیلی خون داشته باشه 1500 که چون همیشه در حال دوئله بیشتر از 1000 تا نداره .
===
اين يارو ادمين بازي كي هست شما بهش ميل ميزنيد؟
پریمیوم داره حاجی ! هر اسکیل HP برای اون 10 تا اضافه میکنه !نقل قول:
من الان 935 تا hp دارم. بعيده اون بيشتر از 1000 تا داشته باشه! مگه اين كه روش كار كرده باشه كه خيلي بعيده!!
دقت نكردم!! 935 تا hp منم با لباس هست!!نقل قول:
پریمیوم داره حاجی ! هر اسکیل HP برای اون 10 تا اضافه میکنه !
اين رو ببينين:
ظاهرا اون جاي خالي سمت چپ اينونتوري برا موقعيه كه فورت مياد.(در لينك بالا: با دست راست شيپور و دست چپ وينچستر)کد:http://forum.the-west.net/showpost.php?p=202828&postcount=7
منم پرمیومم اما زیاد روی hp کار نکردم الان 729 هست :دی
تو فایرآرم هستی اون حداقل 30 تا اسکیل رو HP داره به جز لباساشنقل قول:
منم پرمیومم اما زیاد روی hp کار نکردم الان 729 هست
ميگم اگه يه شهر كامل ساخته شد پول داخلش ريختن = پول دور ريختنه؟؟
يعني مثلا چيني پول هاشون رو فقط خرج خودشون مي كنن؟
برای من سواله اینا این همه پول از کجا میارن لباس میخرند؟؟
ايشون ايراني نيستن؟ فكر كنم توي ورلد هفت ديدمش:
Aghaji
آرهنقل قول:
وقتی شهر کامل بشه دیگه کسی پول نمیریزه و بقیه پول رو حال و حول میکنن !
نقل قول:
پس میرم ماجراجو میشم!